Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çapkın Karakter tipi çoğu shounen serilerinde olmazsa olmaz karakter tipidir.Her popüler seride en az 1-2 tane çapkın karakter vardır diyebiliriz.Bu anket çapkınlığını en çok beğendiğinimiz karakterleri oylayacağız.Fazla uzatmadan hemen adaylara geçelim
Elbette ilk önce bu isimler arasında bu işin gerçek anlamda "kitabını yazmış" tek bir kişi var. O da kendi değimiyle "Not Just a Pervert, I'm super Pervert" demiş olan Ero-Sennin, Jiraiya-Sama'dır. İlk oyum, kitabını yazana gidiyor.
2. oyum Doctor Schamal reis'e. Sadece kadınları iyileştirmeye niyetli olduğunu söylese de yeri geldi mi harika bir mentor ve problem çözücü olabiliyordu. Öyle Sanji gibi götü, başı dağılmazdı reisin.
Bu arada Simbad bence Pervert değil, adam çapkın tam bir "Lady's man" yani. Aladdin ondan sapıktır misal
3. ve 4. oylarımı hak edecek kadar naif ve de sanatsal bir perv daha yok o yüzden bu iki reis yeter. Birisi kitabını yazmış diğeri, anatomisini çıkartmıştır
Ben ilk oyumu kardeşim Todo'ya vermek istiyorum.Kendisi ile bir çok benzer yönlerimiz olduğu gibi diğer bazı adaylar gibi güzel bir bayan görünce de azmıyor.Belli bir standartları var.İlk oyum kesinlikle Todo'nun.
2.Oyumu yukarıda denildiği gibi bu işin kitabını yazmış olan Ero-sennine gidiyor.
3. ise Soul King Brook.Ciddi ve nazik bir tavırla herhangi bir kadının iç çamaşırı görmek isteyen bir sapık iskeletdir
kendisi.Aynı tayfadan olan başka bir sapık olan Sanji'ye kesinlike oy vermem.Kendisini sapıklığı başlarda komik olsada sonradan iyice sapıtıyor.
4. ve son oyumu ise Fairy Tail'in yakışıklı adamı İchiya'ya gidiyor.Erza'nın 1 numaralı sapığıdır reis.
Konu güzel ama niyeyse seçim yapasım gelmedi. Ama Kon, Mineta falan hiç sevmem. Kyoraku'yu ve Jiraiya'yı seçerim. Dr. Shamal'ı ilerde seçebilirim ama şu okuduğum yere kadar beni ayar etmekten başka pek bir şey yapmadı.