Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Respect Thread Fulcrum

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Öncelikle herkese merhaba siteye yeni kayıt oldum sizlere sorum var Fulcrum'un var olduğunu ve gücünü kanıtlayabilecek biri varsa çok güzel olur.

Fulcrum, büyük ihtimalle TOAA'nın diğer bir avatarı. Gücü ise Marvel wikia'da her şeye kadir olarak geçer fakat bunu kanıtlayan bir şey yoktur.

Jack Kırby'nın avatarının ben The God adlı karakter olduğunu düşünüyorum. Bir de sanıldığı gibi Celestials'ı Fulcrum değil First Firmament yaratmıştır.

Bu arada hoş geldin :)

Her şeye gücü yeten olarak geçiyor aynı zamanda Toaa'nın başka bir avatarı olduğu söyleniyor ama doğruluğu kesin değil :D
Not: bu arada Hoş geldin :)

@Noralyma
Her şeye kadir olduğunu kanıtlıyan bir şey yok dediniz de hocam onu nasıl kanıtlayacak tanrılar genellikle pasif dolaşıyor ?

Edit: Bu arada fulcrum jack kırbyi temsil ediyordur :D

Fulcrum, büyük ihtimalle TOAA'nın diğer bir avatarı. Gücü ise Marvel wikia'da her şeye kadir olarak geçer fakat bunu kanıtlayan bir şey yoktur.

Jack Kırby'nın avatarının ben The God adlı karakter olduğunu düşünüyorum. Bir de sanıldığı gibi Celestials'ı Fulcrum değil First Firmament yaratmıştır.

Bu arada hoş geldin :)
hoş bulduk :) şimdi tartıştığım kişiye söylerim bunları

Her şeye gücü yeten olarak geçiyor aynı zamanda Toaa'nın başka bir avatarı olduğu söyleniyor ama doğruluğu kesin değil :D
Not: bu arada Hoş geldin :)

@Noralyma
Her şeye kadir olduğunu kanıtlıyan bir şey yok dediniz de hocam onu nasıl kanıtlayacak tanrılar genellikle pasif dolaşıyor ?

Edit: Bu arada fulcrum jack kırbyi temsil ediyordur :D
hoşbulduk cevaplar için thanks tarştığım kişiye söylerim söylediklerinizi :D

@father

TOAA'nın feati olmasa dahi her şeyin tanrısı vs. olduğu çizgi romanlarda söylendi. Fulcrum ise evrimleşmiş celestial'e dengimsin diyordu :D

Bu tartışmayı daha önce yapmıştık diye hatırlıyorum ve ben Fulcrum değil The God olduğunu düşünüyorum jack kırby'ı temsil eden kişi.

@Lord of darks

Söyle söyle :D

@Noralyma
Sadece toaa için söylemedim çoğu tanrı her şeye kadir olduğunu gösterecek bir şey yapmıyor öte yandan pr beyonder bile nerdeyse her şeye kadirdir diye geçiyor fulcrum da pr beyonderden üstte olduğuna göre sonuç belli :D O celestiale ne olduda onu dedi bilmiyorum sen hikayeyi okuduysan anlatır mısın ? The god f4 de görünen miydi ? Bu arada fulcrumun jack kırbyi temsil ettiği çoğunluk tarafından kabul görüyor yani çoğunluk ile gidersek fulcrum jack kırbyi temsil ediyor :thumbsup:

@father

Hayır. Presence de her şeye kadir olduğunu atıfta bulunuluyordu. Ayrıca Fulcrum'un Pre Retcon Beyonderden güçlü olduğunu gösteren herhangi bir şey yok. Hikayeyi okumadım ama Evrimleşen Celestiale benim dengimsin dediğini araştırırsanız bulursunuz.

Çoğunluğun bir şey söylemesi ne farkeder bu konu hakkında :D

Feat yok bir şey yok atıfta bulunma yok. Bu arada The God F4'de geçen

@Noralyma
Her şeye kadir olmak sınırsız iş yapmakla aynı şey presence sınırsız iş yapabiliyorsa neden koltuğunu elaineye veriyor ? Bide primal-monitor da kendinin sınırsız gücü olduğunu gösteremedi ? Pr beyodnerden daha güçlü olduğunu gösteren bir şey yok diyorsanız aynı şekilde prman monitorun, oaa'nın, presencenin de yok :D Demekle yapmak aynı şey değilki istediği kadar desin.

İki karakterinde jack kırbyi temsil ettiğini gösteren feat yok mantıken çoğunluk devreye giriyor ? Ayrıca fulcrumun adı jack yani jack kırbyi temsil ettiğini gösteren +1 yanı var the god da o da yok :thumbdown:

F4 de geçen Toaa olarak geçiyor...

@father

Elaine'ye neden verdiğini daha bilir kişilere sorun :)

Primal monitor yazarın tuvali olaral geçiyor. Ayrıca Grant morrison ve diğer DC yazarlarının açıklamasına göre Presence,Over void,Source da aynı kişi ve bunlar ana tanrı. Ayrıca üçü de aynı kişi. Sen dersin presence ana tanrı ben derim source.

Yazarların çizgi romandaki karskterlere bunu söyletmesinin bir sebebi var

Hocam yorulduğundan vermiştir kimse ana tanrılığı boş yere başkasına vermez :D

Fulcrumda toaa'nın avatarı olarak geçiyor. P monitorun yazarın tuvali olarak geçtiğini gösteren bir şey var mı çr de ? Yok. Fulcrumun neden olsun peki ?

İyi hocam o zaman bahsettiğiniz göksel = fulcrum ama bu fulcrumun gücünü düşürmez ?

@father

Hayır var. Final crisis okursanız görürsünüz Over Void hakkında söylenenleri.

Bir celestial tanrı gücünde mi olacak :D

P monıtor hakkında yazarın tuvali mi denmiş hocam ? Her şeyide araştırın diyorsunuz olmazki bir şey biliyorsanız görselini atın bizde öğrenelim :D

Bir kız tanrı gücünde oluyorsa neden olmasın ?

O bir kız Presence'in torunu Michael'in kızı yalnız :D

First Firmanent olayı ile ilgili zaten konuşulmuştu Fulcrum çok önce vardı FF sonra çıktı.

Bence Fulcrum'u TOAA olarak düşünebiliriz.

@Earendill
Presence işini vermeden önce elaine ne seviyeydi hocam ? Michael'in kızı olmasının bir farkı olmuş muydu yoksa normal okullu biri miydi ?
Bence de fulcrum'u Toaa olarak düşünebiliriz.

@father

Tuval gibi bir şey deniyordu. Her şeyin başı ve sonu gibi şeyler söyleniyordu.

Dediği gibi o kız Presence’nin yeğeni :D

Fulcrumu TOAA olarak düşünürsek sizin favori karakteriniz Fulcrum değil TOAA oluyor söyleyeyim dedim :D

Neyse Fulcrum ile ilgili hiç “her şeye kadir, herşeyin başı” vs. şeyler söylemedikleri için bir şey diyemeyiz

@Noralyma
Tuval gibi bir şey deniyordu ne hocam :D

Presencenin yiyeni de presence kadar gücü yoktu onunda ?

Hocam Toaa'nın avatarını seviyor olurum öyle bir durumda :D

Çr de hiç bir karakter her şeye kadir olduğunu gösteremedi her şeye kadir olmak her şeyi yapmak demek zaten hangisi her şeyi yapmış ? Hiçbiri. Marvel wikiye ve diğer kaynaklara yazanlar kafadan yazmıyor hocam :thumbsup:

@Lord of darks
Öncelikle hoş geldin. Aslında bu tip konular için ayrı konu açmıyoruz ve şurada tartışıyoruz. Fakat yeni olduğun için sorun değil.

Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Ve daha önce Fulcrum konuşulmuştu ;

Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Bunlara bakabilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------

Konu Dışı (biraz da içi) Olarak ;

Fakat, bizim geek ya da geek adayı gençlerimiz arasında maalesef çok garip bir tavır gözlemliyorum bunu donanımhaber forumlarında ve bir kaç yerli ortamda daha gördüm. Bilen birilerini bulup ondan bilgi alıp sonra o bilgiyi kendi, face, instagram ve youtube sayfalarında satıyorlar ya da kendi argümanları gibi arkadaşları ile yaptıkları tartışmalarda kullanmak istiyorlar. Bu tamamen yanlış değil ancak o kaynak türkçeyse ve kişilerin tartışmaları ve paylaşımları için bir ortam sunuyorsa o zaman hala gidip dışarıda satmak artık biraz moral bozucu oluyor.

Bu biraz kaynak materyalleri kendi çıkarın için kullanmak ve bilgi sahibi şahsı ya da siteyi itibarsızlaştırmak oluyor.

Konuyu açarken bile "Bu Fulcrum karakteri nedir ? Merak Ediyorum ?" diye değil.

"Bana bu karakterin var olduğu ve güçleri lazım, bir el atıverin lütfen" gibi sanki yolda kalan arabaya itici çağırır gibi açılmış konu :D

Bu tavrı çok hoş bulmuyorum. En güzeli tartıştığınız kişileri, face, instagram hesaplarındaki insanları da alıp buraya gelip olayları gerçek bir geek sitesinde düzgün bir gözetim altında bilen kişilerin rehberliği ile yapmanız.

Yoksa her acil bilgi ihtiyacınız olduğunda sizin yerinize bilgi ve argümanları başkası sağlayacaksa tartışmanın ve geek olmanın anlamı ne ?

Okurken size sinirliymişim ya da kızgınmışım gibi geliyor olabilir öyle geliyorsa kusura bakmayın. Nitekim kızmak ve azarlamak değil. Amacım kalıcı ve efektif bir genç kültür bir kollektif paylaşım ve tartışma ortamı yaşatmak :D Ama buradan alıp dışarı sayınca bildiğin beyin göçü gibi oluyor :D

@father ve @Noralyma ne demek istediğimi anladılar zaten :D :D