Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics Galactus gelseydi?

Earendill

Ölümsüz Baykuş
Üstat Kullanıcı
Şu günlerde eğlenceli olacağını düşündüğüm bir konuyla karşınızdayım. ^^

Bilindiği gibi, Galactus Marvel serisinde evrenin varlığı için gerekli bir olgu ve o olmadan evren varlığını sürdüremiyor. Ve kendisi sonsuz açlığı dolayısıyla sürekli gezegenleri yemek zorunda.

Konuda Galactus'un bizim evrenimizde yaşadığını varsayıyoruz.

Evet, normal yaşamınıza devam ederken dışarıda gürültü kopuyor. Pencereden dışarı bakıyorsunuz ve şu sahneyi görüyorsunuz.
1f8e6ba75942f832ccece709d6ee2fd6.png
Devasa gemisiyle çıkageldiği kadarıyla anlaşılan o ki evrenin varlığının devam edebilmesi için Galactus'un dünyamızı yemesi gerekiyor ve hedefi de bu.

Hal böyleyken, ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?

Yani elden bir şey gelmeyeceğine göre son zamanlarımı sevdiğim insanlarla geçirmeye bakarım.

@Ascalon un dediğine katılmak ile beraber.

Ben ayrıca önden bir konuşmak isterdim :D Belki ikna olurdu.

İşin espirisine gelirsek türk mutfağı ile tanıştırmaya çalışırdım :p

Norrin'in yaptığını yapıp elçisi olmayı teklif ederdim sanırım.Kabul etmese bile zaten şu an ki coronalı dünyayı yiyebileceğini hiç sanmıyorum :D

Dünya'yı yemeden önce Tostçu Erol'un tostlarından birini mutlaka yemesi gerektiğini söyleriz. Doymasa bile kalp krizinden ölecektir.

Bir ihtimal gezegenimizi kurtarmak için paralel evrenden süper kahramanlarında gelmiş olabileceğini umut ederdim. Onun dışında yapabileceğim pekte bir şey yok zaten :D