Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Galaktus vs Relic

Shrimp

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
1. Raund galaktus orta düzeyde beslenmiş olacak
2. Raund galaktus full beslenmiş olacak.
Sizce kim alır.Relic kim bilmeyenler için kendisi dc evreninde bigbang den önce yaşayan bir bilim insanı.Yaşadığı evren yok olup bigbang ile bizim bildiğimiz dc evreni oluşuyor.Önceki evrenin yok olma sebebinin ışığı işleyip kullanmak olduğunu öğreniyor ve tüm fenerlere savaş açıyor.Nerdeyse tüm renkteki fenerleri yenecek güçte.

Relic'İn teknolojisi ve hazırlığı çok fazla fenerler ve duygusal ışık tayfı güçleri üzerine idi. Onlar için sakat biri idi. Ancak bu Galactus gibi biri içinde o denli tehdit olduğu anlamına gelmiyor bence.

Galactus alır diyorum.

Bir de bu tarz konular açarken kurallar gereği lütfen yeterli boyutta resim ve imaj ile konuyu destekleyin.

Relic'İn teknolojisi ve hazırlığı çok fazla fenerler ve duygusal ışık tayfı güçleri üzerine idi. Onlar için sakat biri idi. Ancak bu Galactus gibi biri içinde o denli tehdit olduğu anlamına gelmiyor bence.

Galactus alır diyorum.

Bir de bu tarz konular açarken kurallar gereği lütfen yeterli boyutta resim ve imaj ile konuyu destekleyin.
Hocam ilk konumdu.Bir daha açarken dikkat ederim. :)
Ben de benzer şekilde düşünüyorum vs konusunda.Fakat şöyle bir şey de var.Relicin bir önceki evrenden kalması universal+seviye bir feat.Ayrıca her ne kadar fenerlere karşı hazırlığı olsa da sonuçta karşisında beyaz fener de dahil 100 lerce fener vardı.Ayrıca bu hazırlığı galaktusa karşı da yapabilir.Bu yüzden ben relicin de şansı olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca her ne kadar fenerlere karşı hazırlığı olsa da sonuçta karşisında beyaz fener de dahil 100 lerce fener vardı
Evet de onlara karşı güç ile savaşmıyordu. Onların ışın tayflarını emebiliyordu. Yoksa ataklarını tanklıyor ve daha büyüğünü onlara atıyor gibi bir durum söz konusu değil. Ve belkide milyarlarca yıldır buna hazırlanmış bir tip Relic.

Ve yanlış hatırlamıyorsam. Relic tam olarak Big Bang tanklamadı. Ölmüştü ancak kendi teknolojisi ile birleşti (Cyborg'un Mother Box ile birleşip hayata dönmesi gibi) ve yeniden canlandı. Ve daha sonra diğer her teknolojiyi kopyalayabilir hale geldi. Relic bir bakıma Yeşil Fener evreninin Brainiac'I gibi bir şey.

Bu kadar uzun süren bir hazırlığı sırf duygusal ışın spektrumu için yapan herhangi bir kötü (Doom, Brainiac, Thanos, Darkseid, vs) zaten Fenerler için benzer bir dert açabilirdi bence.

Relic'in fenerlerden hariç başka hiç bir herald ya da cosmic lord tipi karakterle dövüşmemiş olmasının sebebi. Onlara karşı çaresiz olması diye düşünüyorum.

Galactus'a işlemez bu taktiklerin çoğu. Hele bir de ful Gakaktus denmiş. Relic'e hiç şans veremiyorum açıkçası.