Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Geto Suguru vs Toji Fushiguro

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
Geto yetişkin olduktan sonra intikamını alabilir mi merak ettim. 😄

405851e4650d16c1423eb3d57582e90d.jpg
Geto Suguru

1ac959c77097e7effc1c3e245840d317.jpg
Toji Fushiguro

Kurallar/Şartlar:
- Toji Prime halinde.
- Geto JJK 0'daki haliyle.
Bilgi: Toji de Suguru da önceki dövüşlerinden kalma tecrübeye sahipler. Yani teknikler ve cephane biliniyor.
Hazırlık: Yok.
Ekipman: Toji cephaneliğini taşıyan küçük lanete sahip. (cephaneliğiyle beraber) Geto'nun geçit töreninde saldığı lanetler dahil bütün lanetler yanında.
Mesafe: 30 metre
Savaş Alanı: Kimetsu no Yaiba Entertainment District
1712090145051.png

Kenjaku net alır da yetişkin Geto'dan emin olamadım pek. Dövüştükleri zamana kıyasla ne kadar daha güçlendi kestiremiyorum.

İki türlü de gidebilir. Ancak Uzumaki kartıyla Geto gibi. Yani çaylak Okkotsu'yu hiç ediyordu az kalsın.

Toji yakınına girebilirse biçer getoyu.Saldığı lanetlerin bir anlamı da yok Toji kendi bedeninde olmadan bile Dagon gibi özel sınıf laneti tokatladı.Tek şansı bence Uzumaki ile vurabilirse kazanır.Ama Toji derim ben

Son düzenleme:
Toji kendi bedeninde olmadan bile Dagon gibi özel sınır laneti tokatladı.
Sadece belirtmek istedim, o teknik Toji'yi Prime halinde çağırdı bildiğim kadarıyla. 😄

İki türlü de gidebilir. Ancak Uzumaki kartıyla Geto gibi. Yani çaylak Okkotsu'yu hiç ediyordu az kalsın.
Yup, Uzumaki baya büyük bir ataktı. Toji'nin hayatta kalabileceğini sanmam.

@Uncle Paulie Kenjaku'nun yaptığı çoğu şey zaten Geto'nun gücüyle yapılmıştı. Yerçekimi manipülasyonu hariç her şeyi Geto'dan saysan garip olmaz yani.

@Uncle Paulie Kenjaku'nun yaptığı çoğu şey zaten Geto'nun gücüyle yapılmıştı. Yerçekimi manipülasyonu hariç her şeyi Geto'dan saysan garip olmaz yani.
Hojam ben JJK'den anlamam, öyle diyorsan doğrudur. Ben misal Uzumaki'yi ilk Shibuya'da gördük diye hatırlıyordum 0'da görmüşüz. Dediğim gibi JJK bilgim zayıf, çok umursadığım bir evren değil çünkü.

Yetişkin Geto daha başa baş bir dövüş çıkarır orası kesin. Bu sefer daha dikkatli savaşacaktır ve Uzumaki kartı ile kazanma ihtimali olduğunu düşünüyorum.