Kurallar:
İkisi içinde Post Crisis dönemi.
Öldüren kazanır.
Boş bir şehirde mücadele edecekler.
Raunt 1: Base.
Raunt 2: Bloodlusted.

Konu sahibi ne düşünüyor bilmiyorum ama Hal birliği çağırsa WW çok fena dayak yer.GL birliği çağırabiliyor mu?
Ben de böyle düşünüyorum. Hal iradesiyle alır WW'yi.Feat olarak Ww öndedir ama gönlüm Hal diyor
Hocam adamın gösterdiği featler iradesiyle alakalı hep. Krona'ya tek atmıştı.ben Hal'ın featlerinden habersizim biraz bilgi verebilir misiniz beyler?
Vay ben o kadar olduğunu bilmiyordum sadece irade mi yani Parallax falan yokken ekstra güç çekmemişken falan mı?Krona'ya tek atmıştı.
Aslında o kadarını bilmiyorum. @Noralyma biliyor o olayısadece irade mi yani Parallax falan yokken ekstra güç çekmemişken falan mı?
Ekstra bir özellik almıştır bence yoksa normal halinde Sp dayak atıyor. WW de Sp'den çok farklı değil.Aslında o kadarını bilmiyorum. @Noralyma biliyor o olayı![]()
A>B B>C A>C her zaman doğru değildir hocam Nabu demiştinormal halinde Sp dayak atıyor. WW de Sp'den çok farklı değil.
Onu görmüştüm ve haklı da ama dediğim gibi Hal'ın bir artısı var mı Krona'ya karşı.A>B B>C A>C her zaman doğru değildir hocam Nabu demişti![]()
O olay hakkında pek fazla bilgim yok sadece Hal'ın iradeyle Krona'yı öldürdüğünü biliyorum. Çizgi romanını okudum ama unuttumHal'ın bir artısı var mı Krona'ya karşı.
Anlaşıldı biraz off-topic oldu ama neyse.O olay hakkında pek fazla bilgim yok sadece Hal'ın iradeyle Krona'yı öldürdüğünü biliyorum. Çizgi romanını okudum ama unuttum
BenBen şu bildiğim şartlar altında
R1- WW
R2- WW
GL birliği çağırırsa ne anlamı var? Wonder Woman'da JL'yi çağırır@Black
GL birliği çağırabiliyor mu?
Hal da JL'denWonder Woman'da JL'yi çağırır![]()
Aynen.Ben iki maç için de WW diyorum.
Neden? Sadece fizikselde üstün olduğu için mi?Ben iki maç için de WW diyorum.
Hal'ın pek bir başarısını görmedim o da fiziksel çalışıyor ama o daha zayıf gib geliyor bana yani hayal gücüyle zincir yapmak, minigun yapmak falan haricinde pek bir şey görmedim ama dediğim gibi karakter hakkında pek bilgim yok ve fikrim değişebilir ama şu an için fikrim bu.Neden? Sadece fizikselde üstün olduğu için mi?
Sadece fiziksel diyoruz da Hal neyde üstün? Yapabileceği en fazla fenerle gezegen boyutu bir şey yaratıp onu dünyaya vurmaktır ki Wonder Woman'a etki etmez.Neden? Sadece fizikselde üstün olduğu için mi?Ben iki maç için de WW diyorum.