Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime Hangi Zanpaktou Daha Güçlü?

Hangi zanpaktou daha güçlü?

• Zangetsu (İchigo)

• Ryuujinjakka (Yamamoto)

• Nozarashi (Kenpachi)

• Senbonzakura (Byakuya)

• Kyoukasuigetsu (Aizen)

• İchimonji (İchibe)

• Hyourinmaru (Hitsugaya)

• Sougyo no Kotowari (Ukitake)

• Katen Kyoukotsu (Kyouraku)

• Suzume Bachi (Soi Fon)

• Suzumushi (Tousen)

• Hisagomaru (Hanatarou)

• Tenken (Komamura)

• Kamishini no Yari (Gin)

• Raika (Shusuke)

• Minazuki (Unohana)

• Nejibana (Kaien)

• Kazeshini (Hisagi)

• Sode no Shirayuki (Rukia)

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
Öncelikle vs konusuna mı açsam bilemedim ama sonuçta hangisinin daha güçlü olduğuna bakacağız. Bunun için kendi top 5 listenizi falan yaparsanız güzel olur. Mümkün olduğunca 5 zanpaktoudan küçük bir sıralama yapmayın lütfen. Anket yapacağım ama çok fazla olduğundan hepsi giremeyecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tartışmalı bi konu olsa da kendi top 5'imi yapmaya çalıştım.

1. Ryuujinjakka (Yamamoto)

Sebebi Yhwach'ı gençken yenmiş olması. Ve klonunu da aynı şekilde yenmişti. Korkudan karşısına çıkamamıştı Yhwach.

2. Kyouka Suigetsu (Aizen)

Sebebi hem kaptanları ilüzyonla madara etmesi hem de final boss Yhwach'ın algılarıyla oynayarak yenilmesine yardım etmesi.

3. İchimonji (İchibe)

Sebebi Yhwach'a en çok zorluk yaşatan kişi İchibeydi. Zanpaktousu da çok özel bi fırça. İsim silip karıncaya çevirebilir.

4. Katen Kyoukotsu (Kyouraku)

Gerçeklikle oynayan bişeyler yapmıştı.

5. Nozarashi (Kenpachi)

Gerardla dövüşünde ne kadar hayvan olduğunu gördük. Meteor kesmesi de cabası.

Güç karşılaştırmaları için beni etiketlemeyin lütfen. İlgilendiğim bir konu türü değil.

Değişiyor ya. Söylemlere göre Yamamoto, konuma göre Ichibei, featlere göre Zaraki. Ki ben Ichibei'yi çook daha güçlü bulurum Yamamoto'dan. (Ve elbette Zaraki'den.)

Yalnız ankette çok gereksiz karakterler var. :D Hisagi, Komamura, Byakuya, Tousen vb. Bunların oy alması imkansız gibi.

Ichibei >>>>> Yamamoto >>> Zaraki > Shisui > Gin (hax) = Hitsugaya > diğerleri diyorum.

En güçsüz Zanpokuto ise muhtemelen Komamura'nın Kokujo Tengen Myo - Oh'udur. (Son form ile Komamura epey güçlenmişti ancak o Zanpokuto değildi sanırım.)

Edit. Eklemeyi unutmuşum. Aizen ve Ichigo'yu eklemedim çunkü nereye girerler oturtamadım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ryuujinjakka'ya gidiyor oyum.
Ben de bir oy muhtemelen ona gider.

Güç karşılaştırmaları için beni etiketlemeyin lütfen. İlgilendiğim bir konu türü değil.
Özür dilerim hocam. Bleach ile ilgileniyorsunuz diye etiketlemiştim.

Yalnız ankette çok gereksiz karakterler var. :D Hisagi, Komamura, Byakuya, Tousen vb. Bunların oy alması imkansız gibi.
Hocam o top 5 listenize ekstradan birkaç karakter daha eklerseniz diye. Bu arada Hisagi'nin Bankai açtığını duydum hocam.

Bu adam kim hocam?

1- İchimonji

Açıkçası "yetenek" açısından çok tehlikeli bir yetenek çünkü tüm Zanpaktoulara isim verdiğine göre isimleri silerek güçlerini kaybedebilir. Yani onu ima ediyordu ama bu Yhwach'da işe yaramıyor. Peki Yhwach'ın parçası olan Ichigo'nun zanpaktosunda işe yarar mı bilmiyorum.

Ichigo'nun Zanpaktousunun gücünü görmedik ama muhtemelen Yhwach güçleri nedeniyle ve Hollow tarafı da olması nedeniyle Ichimonjiye denk olabilir.

Öncelikle bu tip anketlerde daima "Diğer" diye bir şık bırakılmalı. Zira tüm zanpaktôlar burada yoklar.

Listem:

1- Ichimonji;

Diğer zanpaktolara ismini veren zanpakto zaten. Yeri ayrı

2- Ryuujinjakka;

Her ne kadar benim adıma hype ı karşılayamasa da kendi evreninde etkileyici bir şey ve bin yıllardır başta olan adamın zanpaktosu bu.

3- Kyouka Suigetsu;

Bankai'si görülmediği halde kaptan seviye kişilerin karşısında çaresiz kaldığı gizemli zanpakto

4-Sode no Shirayuki ;

Ankette Hisagi falan bile varken bu olmaması tuhaf. Evrenin en net "gg" bankai türlerinde. Mutlak sıfır saldırısı, Yamaji'nin jakkasından beter aslında. Potansiyeli çok yüksek

Geriye kalanlar arasında bu dördü kadar fark yaratan bir zanpakto yok benim için (belki unohana ile urahara'nınkiler) .

@rasyonel Katılacağını düşünmüştüm cevap için teşekkürler. :D Umarım çoğu kişi uyar. Benim liste de hemen hemen seninkiyle aynı sanırım ama birkaç yorum daha gelirse fikirlerim değişebilir şimdilik ilk beşe: Yamamoto, Aizen, İchibe, İchigo ve Kyouraku girebilir.

Bu arada ben milleti etiketlemeyi unuttum. @Nabu @The Last Outlaw @Feindbild @Earendill @Savior @Ronny
Bleach bitirdiğim bir seri değil, o yüzden cevap veremeyeceğim maalesef.