Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs H'el vs Thanos

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Düzenle
images

VERSUS

thanos-face-1024x768.jpg

Dövüş Bilgileri
1-Ölümüne bir maç olacak yani öldüren kazanır
2-Prep süresi yoktur
3-Dövüş yok olmayacak bir gezegende geçsin
4-Her iki tarafta kana susamış olacak.

Çok sağlam maç.Thanos hazırlıklı ise ya da rakibi hakkında bilgi sahibi ise veyahut H'el kararsız bir tutumdaysa kesinkez Thanos'u favori görürüm.

H'el kendini tutmayacak, rakibini anlama ve araştırma çabasına girmeden savaşacaksa ve Thanos'un hazırladığı alet-edavatları yoksa da H'el e daha yakın oluyorum.

Açıkçası iki türlü de gidebilir dediğim bir maç.

Hiyerarşik konumu ve dominantlığı ile -> Thanos

Çok yönlülüğü ve hax becerileri ile -> H'el

parıldıyor.

Gerçekten net bir kazanandan bahsetmek çok güç. İki karakterin de bir diğerine üstünlük kurduğu senaryoları hayal etmek hiçte zor değil. Fakat ufak, minik bir tık Thanos'a daha yakın gibiyim.

Ama H'el baz ı feci featlere sahip gerçekten.

@Nabu

İkisi de birbiri hakkında birşey bilmiyor ve ikisi de kendini tutmadan, konuşmaya çalışmadan öldüresiye girecek.

Böyle olunca pek karar veremiyorum. Ama çok çok az farkla H'el e yakın gibiyim.

H'el çok daha güclü, dayanıklı ,hızlı,daha çok yönlü ve thanos göre çok daha az sayıda gözükmesine rağmen thanostan daha saģlam featlere sahip.Ben şayet hızları eşitlesek bile h'el e yakın olurum hızları eşitlemezsek thanosa hiç şans vermem.
Fakat thanos hazırlıklı olursa(kriptonian fizyolojisini iyice ögrenip,h'el'i zayıflatırsa ve hız farkını kapatabilirse) o zaman thanos da kazanabilir fakat normal hallerinde h'el her yönden daha üstün.

@Shrimp

Bunun fizyolojisi diğer kriptonlular gibi değil ki. Adamda Sentry gibi hiper rejene var.

Jor-el, H'el i moleküllerine kadar yakacak bir gaz salgılıyor ve Superman, H'el in rejenesi devreye girmeden onu parçalayana kadar dövüp o parçaları dondurmuş. Ve H'el i bu zaman döngüsüne sokmuşlar.

@Shrimp

Bunun fizyolojisi diğer kriptonlular gibi değil ki. Adamda Sentry gibi hiper rejene var.

Jor-el, H'el i moleküllerine kadar yakacak bir gaz salgılıyor ve Superman, H'el in rejenesi devreye girmeden onu parçalayana kadar dövüp o parçaları dondurmuş. Ve H'el i bu zaman döngüsüne sokmuşlar.
Hocam ne olursa olsun kriptonlu fizyoloji sonuçta.Kriptonitten etkileniyor,red sondan etkileniyor.

@Shrimp

Orası da doğru hocam. Ama Thanos bunları nasıl öğrenecek ? Prep time yok.

Neyse ben de H'el diyorum. Adam Superman'ı aya fırlatıyor. Superman la bu Superman. İnfinity sersindeki gibi Hulku 30 metre öteye fırlatmaya benzemez :D

@Thanos Tamam fiziksel kuvveti felan Superman kadar olsun. Veya az biraz güçlü olsun.

H'el bu adamı yerden yere çalıyor. Zorlanmıyor bile.

@Nabu hocam fiziksel olarak Hel'mi güçlü Thanos'mu. Ve 1v1 de kim alır h2h gibi bir dövüşte?

@Thanos

Nabu'ya sormuşsun ben bir şey diyeyim..

H'el Supermanden bayağı daha fazla fiziksel gücü sahip. Dayanıklılığa sahip. Sundip + Bloodlusted Supergirl'in son hız attığı yumrukta yerinden bile oynamıyor Supergirl'in eli inciliyor (Bloodlusted + Sundip Supergirl Thor'dan felan daha güçlü)

Ayrıca her yumrukta yenilenecek H'el. Thanos da pek şans bulamıyorum ben.

@Thanos
H'el fiziksel güç olarak süpermanden bile güçlü o yüzden thanosun fiziksel olarak daha güçlü olacağını sanmıyorum :D

@father

Belki abartıyorsun diyenler olacak bana ama ben H'el in H2H dövüşünde Thanosu dümdüz edeceğini düşünüyorum. Bir de hızı Superman'den fazla. Dövüş hızı felan :D

@father

Superman'ı tek yumrukla yere gömüyordu + ağzını yüzünü kanatıyordu + bayıltıyordu.

Aşırı sağlam yani. En güçlü fiziksel kahramandan bile daha güçlü :D