Hogwarts'ın Hangi Binasına Aitsiniz Testi
K Kirli Sakal Misafir 30 Ağu 2021 #22 Nabu' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben senin patronusunun baykuş çıkmasını beklerdim. Sitenin adını değiştirsene.
Nabu' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben senin patronusunun baykuş çıkmasını beklerdim. Sitenin adını değiştirsene.
Nabu Ulu Baykuş Yönetici Ulu Baykuş 30 Ağu 2021 #23 Kirli Sakal' Alıntı: Ben senin patronusunun baykuş çıkmasını beklerdim. Sitenin adını değiştirsene. Genişletmek için tıkla ... Ne yapalım abazadavşan mı ? Şaka bir yana ben de ya Baykuş ya da Kurt istiyordum.
Kirli Sakal' Alıntı: Ben senin patronusunun baykuş çıkmasını beklerdim. Sitenin adını değiştirsene. Genişletmek için tıkla ... Ne yapalım abazadavşan mı ? Şaka bir yana ben de ya Baykuş ya da Kurt istiyordum.
Garou Efsane Baykuş Üstat Kullanıcı 30 Ağu 2021 #26 HP okumam da pek izlemedim de ama testleri severim. O yüzden denedim. Spoyler Patronus'ta en mutlu anımı sorunca aklıma bir şey gelmedi. O yüzden rastgele seçtim ve sonuç bu. Testi de tekrar yapamıyorum.
HP okumam da pek izlemedim de ama testleri severim. O yüzden denedim. Spoyler Patronus'ta en mutlu anımı sorunca aklıma bir şey gelmedi. O yüzden rastgele seçtim ve sonuç bu. Testi de tekrar yapamıyorum.