Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Kaiju No. 8 / Monster #8

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
ekvyk64xuzz51.jpg

​
Yazar: MATSUMOTO Naoya

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu, Komedi, Korku, Shounen

Başlangıç Tarihi: 2020

Durum: Devam ediyor.

Bölüm Sayısı: 28

Konusu: Çocukluk hayallerindekinden çok farklı bir işte çalışan bir adam beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır! Bir canavar olur ve bir kez daha hayallerini gerçekleştirmeyi hedefler.

İngilizce Kaynak: Monster #8 | MangaLife (manga4life.com)

Çizimler güzel, Isekai değil daha ne olsun? :D Gerçekten sevdiğim bir manga ve herkese tavsiye ediyorum. Yalnız bir süre geçtikten sonra da başlayabilirsiniz. Daha pek bölümü yok. Daha önce açacaktım konusunu ama şimdiye nasip oldu diyelim. :D Bu arada "Korku" etiketi var ama niye var bilmiyorum. :D Onun için başlamayacaksanız başlayın yani. :D

31. bölümü okudum ve süperdi ama bölüm çok kısa. :D Bir de bazen 2 haftada, bazen 1 haftada bir bölüm çıkıyor. Umarım bu seferki çabuk çıkar.

Biraz bölüm birikti. Aynı anda 3 bölüm okudum. :D Ve sanırım bugün bir tane daha gelecek. Güzel gidiyor şu an. Bizim ana karakter daha da hayvan olacak galiba. Hadi hayırlısı. :D

Daha okumadım ama olsun.Şu kapağındaki çizimin harika görüntüsü bile beni heyecanlandırdı.Yanlız o çizimde ki kalite nedir öyle yav şu zamanın teknolojisi ile yapamadıkları Godzilla'yı mangada yapmışlar.Adını her duyduğumda saygıdan ayağa kalktığım Zack Snyder'ın son filminden sonra görsellik algı mı yitirdim sanırım.Bu arada 10 üzerinden notunuz kaç hocam ?
Garou'' Alıntı:
Güzel gidiyor şu an.
Umarım sonraki bölümlerde de hep güzel gider.

Daha okumadım ama olsun.Şu kapağındaki çizimin harika görüntüsü bile beni heyecanlandırdı.Yanlız o çizimde ki kalite nedir öyle yav şu zamanın teknolojisi ile yapamadıkları Godzilla'yı mangada yapmışlar.
Evet ben de bayılıyorum MC'nin canavar tasarımına. :D Adamımız 32 yaşında bu arada.

Bu arada 10 üzerinden notunuz kaç hocam ?
Mangaya? Yani ben Nabu gibi detaylı bir değerlendirme yapmıyorum içimden geleni söylüyorum. O yüzden seni tatmin eder mi bilmem ama şu an 7/10'yi rahat alır.

Umarım sonraki bölümlerde de hep güzel gider.
Valla inşallah. :D Bana başları daha güzel gelmişti herhalde. Belki mangaya alıştığımdandır.

@Garou Detaylı detaysız puanlama hiç fark etmez hocam.Teşekkür ederim.Başlıyorum o zaman buna.

@Garou Güzel gidiyor hocam şu an yeni dil olayıdır felan derken zar zor bitirdim.Buna rağmen içindeki tempoyu kaybetmedi.
Garou'' Alıntı:
Belki konular da açarsın.
Umarım hocam teşekkür ederim.

@Garou Aynen hocam ne ara bitirdim hiç fark etmedim. :D
Garou'' Alıntı:
Konuşacak farklı bir serimiz olur.
Doğru açmayı planlıyorum.Ama şu sıralar Bilgisayar Bilimi,Java,Yanal Zeka ve Almanca+İspanyolca Freelance iş stratejileri çalışmaları sağolsun hiç vakit olmuyor.Ama hoşuma gitti açacağım bir konu.Umarım bu seri değerlenir.Bleach gibi konuşulacak bir seri haline gelir.

Valla ne yazık ki bende de öyle olmuştu. :D Bir de ben bakarken 20 bölüm falan vardı.

Doğru açmayı planlıyorum.Ama şu sıralar Bilgisayar Bilimi,Java,Yanal Zeka ve Almanca+İspanyolca Freelance iş stratejileri çalışmaları sağolsun hiç vakit olmuyor.Ama hoşuma gitti açacağım bir konu.Umarım bu seri değerlenir.Bleach gibi konuşulacak bir seri haline gelir.
Hadi bakalım kolay gelsin. :D Seri de inşallah güzel bir şekilde devam eder.

Valla ne yazık ki bende de öyle olmuştu. :D Bir de ben bakarken 20 bölüm falan vardı.
Hadi bakalım kolay gelsin. :D Seri de inşallah güzel bir şekilde devam eder.
Doğrusu ben kaç bölüm bitirdim de sona geldim şaşırıyorum.Diğer türevleri gibi "ne ara bitecek bu ya" havasında olmadım hiç .Bitmesini istemiyor insan.Bu arada düz alıntı yaptım bir saattir önüme gelen her şeye random basıyorum laptop yokluğu sağolsun.Teşekkür ederim bu arada.Sağol.Umarım güzel bir şekilde devam eder.Ama öyle bozulacak bir seri gibi durmuyor pek.

Doğrusu ben kaç bölüm bitirdim de sona geldim şaşırıyorum.Diğer türevleri gibi "ne ara bitecek bu ya" havasında olmadım hiç .Bitmesini istemiyor insan.
Evet güzel bir bilim-kurgu, aksiyon serisi olmuş. :D

Bu arada düz alıntı yaptım bir saattir önüme gelen her şeye random basıyorum laptop yokluğu sağolsun.
Ben de düşünüyordum "Niye tüm alıntı yapmış?" diye. :D

Teşekkür ederim bu arada.Sağol.
:thumbsup:

Umarım güzel bir şekilde devam eder.Ama öyle bozulacak bir seri gibi durmuyor pek.
Ben her şeye hazırlıklı durayım da sonrasında olursa da çok hayal kırıklığına uğramayayım. :D

Garou'' Alıntı:
Evet güzel bir bilim-kurgu, aksiyon serisi olmuş
Aynen.Darısı diğer türevlerinin başına. :thumbup:
Garou'' Alıntı:
Ben de düşünüyordum "Niye tüm alıntı yapmış diye ?" diye.
:D

Garou'' Alıntı:
Ben her şeye hazırlıklı durayım da sonrasında olursa da çok hayal kırıklığına uğramayayım.
Şu konuda acayip zayıfım :( .Öyle bir şey olursa dayanmaya çalışırım artık :D .En çokta görsel anlamda beğendim seriyi.Tam ilham alınmalık görseller.

Garou'' Alıntı:
Evet çizimlerini ben de seviyorum. Zaten kapağındaki canavar tasarımını, renklendirmeyi ve çizimi sevdiğim için başladım seriye.
Doğru sırf onun için bile başlanır :D .Hocam birde yenisi çıktı mı bunun ?( ? Ben baktım yine aynı şeyler.Şu manga konularında her şeyin aynı olması bana özel sanırım :cursing: .

@Garou Aynen hocam bölüm Dinar'da hep yenisi denilince alışmışım bende :D .Teşekkür ederim hocam bekleyeceğiz o zaman.