Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Karasakal Korsanlarının En Güçlü 3. Kumandanı Kimdir ?

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Bildiğiniz gibi Yonko tayfalarının hepsinin ilk 3 kumandanı çok net bellidir genelde.

Beyazsakal Korsanları -> Marco + Ace + Jozu
Big Mom Korsanları -> Katakuri + Smoothie + Cracker
Canavar Korsanları -> King + Queen + Jack (Ya da duruma göre Joker)
Kızıl Saç Korsanları -> Beckman + Lucky Roo + Yasopp
Hasır Şapka Korsanları -> Zoro + Sanji + Jinbei

Bu duruma göre, peki sizce Karasakal Korsanlarında Aokiji ve Shiryu sonrası 3. en güçlü kumandan kim olabilir ?

Açıkçası Caterina Devon, Vasco Shot, Burgess ı eliyorum çünkü en kapasitesiz olanlar bunlar gibi. Diğerleri arasında biraz fikir yürütelim.

Avalo Pizarro
Laffitte
Doc Q
Sanjuan Wolf
Van Augur.

Hemen hemen hepsinin başarıları birilerinden tek yemek oldukları için 😀 hangisi daha güçlü söylemek zor olsada bence Van augurdur. Hem nispeten daha ağırlığı olan bi karakter hem de olası bir dövüşte shanks tayfasından Yasoop’un rakipi gibi olacak görünüyor.

Bildiğiniz gibi Yonko tayfalarının hepsinin ilk 3 kumandanı çok net bellidir genelde.

Bu duruma göre, peki sizce Karasakal Korsanlarında Aokiji ve Shiryu sonrası 3. en güçlü kumandan kim olabilir ?

Açıkçası Caterina Devon, Vasco Shot, Burgess ı eliyorum çünkü en kapasitesiz olanlar bunlar gibi. Diğerleri arasında biraz fikir yürütelim.

Avalo Pizarro
Laffitte
Doc Q
Sanjuan Wolf
Van Augur.

1- Blackbeard
2- Kuzan
3- (Shiryu + Pizarro + Van Augur + Laffitte)

hepsi mal olduğu ve genelde hepsi tek yemeye alışkın olduğu için toplamları anca bir "üçüncü" kişi yapabiliyor.
Shiryuu'yu Garp savaşında gördük ki, fazla abartıyormuşuz. Saatlerce savaşmış kan içindeki Garp tek atıyo mala.
Zoro parçalar bunu eğer görünmezliği Haki tarafından tespit edilebilirse.

Hmm... Daha güncelde değilim ama ya Laffitte ya da Van Augur gibi geliyor kalanlar arasından.

3. en güçlü üye demiyorum, kumandan diyorum. O yüzden Karasakalı sayma
İşte yok :D Blackbeard, Kuzan ve diğerleri var sadece. Ha milimlik fark açısından güç dersek Pizarro meyvesi nedeniyle diğerlerinin önüne geçer. Adayı kontrol edebildiği için Pica gibi etki yapar.

Çok iyi bildiğim bir seri degil, bilgi yanlışlarım da olabilir, benim fikrim Karasakal Korsanları'nın Avalo Pizarro'nun üçüncü en güçlü kumandan olduğu yönünde. Bunun en önemli sebebi, Pizarro'nun sahip olduğu Shima Shima no Mi adlı Şeytan Meyvesi'nin sağladığı benzersiz ve yıkıcı gücü. Pizarro, bir adanın kendisiyle birleşerek onu tamamen kontrol edebiliyor ve tıpkı Pica gibi devasa bir etki alanı oluşturabiliyor. Bu yetenek, onu sadece fiziksel olarak güçlü bir dövüşçüden çok, büyük çaplı savaşlarda koca bir cepheyi değiştirebilecek stratejik bir silaha dönüştürüyor. Van Augur'un ışınlanma ve keskin nişancılık yeteneği veya Sanjuan Wolf'un devasa boyutu gibi güçler de çok sağlam, bir adayı tamamen kendi iradesi altına alabilme potansiyeli, onu Karasakal'ın en güçlü komutanları arasında Aokiji ve Shiryu'dan sonraki en tehlikeli figür yapıyor gibi geliyor bana.