Meyvesi hakkındaki düşüncem kesinlikle Cerberus ile uzaktan yakından alakası olmadığı yönünde. Eğer Cerberus meyvesi sayesinde birden fazla Şeytan Meyvesi yiyebiliyorsa, bunu diğer Zoanlarda yapabilir. Ne bileyim Marco meyve açar Anka'ya yedirir, birisi başka bir şeye yedirir falan. Özellikle de Orochi yapardı bunu 9 başı var meyvesinin. Diyelim ki ilgilenmedi/cesaret edemedi veya bilmiyordu. Karasakal örtünün altından çıktıktan sonra Shiryu "Dağılmamıza gerek kalmadı" diyor yani öncesinde bir meyve yemiş olsa böyle bir riskin olmadığını biliyor olurlardı. Hadi diyelim 2 meyve tamam 3.'nün olacağından şüpheliydi ondan söyledi. Bu adam yıllarca hiç dikkat çekmeden Newgate'in gemisinde kaldı, yüzemiyor olsa fark edilirdi galiba. Ben meyve olayının büyük ihtimal çoklu kişilikten kaynaklandığını düşünüyorum ki işaretler de bu yönde.
Bir diğer merakım ise şeytan meyvelerini nasıl çaldığı. Şimdi 3 farklı şekilde meyve çaldığından haberdarız.
1 - Newgate'den çaldığı gibi, Newgate öldü örtünün içinde meyvesini çaldı. kanını içtiğini sanmam şeytan meyvesi kullanıcıları bir çok defa kan döküyor. Kalbini yemiş veya absorbe etmiş olabilir karanlık meyvesiyle.
2- Absolom, Absolom canlı olduğuna göre kalbini veya başka bir organını yemesi şart değil. Muhtemelen Karasakal meyvesini absorbe etti.
3- Burgerss üzerinden. Burgerss şeytan meyvelerini çalıyordu. Ama sadece meyveleri değil kullanıcılardan da çalabiliyordu. Hatta saçma bir cesaretle Sabo'ya saldırdı falan. Muhtemelen kalplerini falan deşiyor ya Karasakal kalbin içinden emiyor yada direkt ısırılarak transfer sağlanıyor.
Benim buradan çıkardığım, Karasakal işin içindeyse öldürmeden de çalabiliyor, değilse öldürülerek çalınıyor. Ama kalp yemek mantıksız bunu herkes yapabilirdi, herkes düşünebilirdi. Denizciler onlarca korsanı idam etmeden önce veya hemen sonrasında meyvesi için bu yönteme başvururdu. Çok büyük ihtimalle Karanlık meyvesinin gücü şart. Ama tam olarak nasıl işlediğini bilemedim.
Birde Karasakalın. Luffy'nin Roger'a olduğu gibi, muhtemelen Xebec'e hayranlığı var. Ki bir kaç göndermeden haberimiz var. Ama neredeyse herkes unutmuşken bu adam bunları nasıl biliyordu. Yani Xebec dönemleri Marco, Shanks, Buggy ve Teach gibi Beyazsakal Korsanlarının çıkış yaptığı dönemlerde miço olan çocuklar, o zamanlar bebek falan olmalı. Karasakal bu adama dair silinen veya unutturulmaya çalışılan bilgilere nasıl ulaştı. Gemide mi? Zannetmem çünkü adamdaki gariplik daha gemiye binmeden vardı. Muhtemelen Karasakal Ace gibi 2 D'nin annesinin soyadını alan çocuğu. Babası da muhtemel olarak Xebec. Ve ona bu bilgiler annesi tarafından verildi. Peki annesine ne oldu? Karasakal yetim taklidi yaptıysa zaten annesi ortaya çıkacaktır. Yok yapmadıysa ve Karasakalların köyüne saldırı yapılırken öldüyse bu nasıl oldu.
Ve son olarak şu var Karasakal şizofrense ki büyük ihtimal öyle. Uyumadan nasıl yapıyor? Muhtemelen kişilikler vardiya sisteminde takılıyor. Evet ama bu şizofrenlerde görülen bir şey değil, şizofrenler de uyurlar. Ama Karasakal'da biraz daha farklı şeyler var.
Bu konuyu kendi teorimi aktarmaktan çok sizin düşüncelerinizi almak ve biraz da olsa cevap aramak için açtım. Tabi bu OP evrenindeki onlarca sırdan sadece 1 tanesi ve küçük 1 tanesi. Aynı boyutlarda Luffy'nin annesi olayı var. Bu karı çocuğunu neden bacak kadarken bıraktı. Ve hiç lafı edilmedi, Luffy annesini tanıyor mu? Yoksa uzak bir köşede annesi bunu doğurdu da Garp'a mı teslim etti "Al bunu, bu senin torunun" diye?