Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anime manga evrenlerinden sahip olmak istediğiniz özellik/yetenek/güçler neler? Bir eşya olabilir, bir büyü olabilir, bir özellik olabilir aklınıza ne gelirse. Biraz zorlu olması açısından max 3 tane seçebilelim.
1- Yhwach'ın güçleri (geleceği yeniden yazabilme)
2- Aizen'in güçleri (hisleri kontrol etme / mutlak hipnoz)
3- Sung Jin Woo'nun güçleri (ölüleri gölge asker olarak diriltme ve ölümsüzlük)
Şaka maka daha mütevazı bir şeyler seçeceksem de tam olarak nasıl oluyor? Şimdi Deku'daki OfA'yı istesem teknik olarak elime 7 güç falan geçecek bu hala tek sayılır mı? Yoksa tek bir karakterin tek bir özelliği gibi bir şey mi?
- Bagram'ın Gerçeklik Büyüsü'nü isterdim. Ağzımdan çıkan iki kelimeyle istediğim olurdu şipşak.
- Altı Göz'le beraber geliyorsa Gojo'nun Sınırsız'ını isterdim. Uzayı bük, ışınlan, zarar verileme vs.
- OfA'ı isterdim, klasik kahraman gibi takılmak için harika. Uç kaç, Örümcek Adam ol, Süpermen gibi takıl vs. çok özgür hissettirirdi diye tahmin ediyorum.
2. Teleportasyon
(Shunpo/Hiraishin): En başta geliyor çünkü çok pratik. Kötü adamlarla dövüşmektense, trafiğe takılmadan istediğim yere anında gitmek, dünyayı birkaç saniyede gezmek paha biçilemez bir özellik olurdu. Hem tehlikeden kaçmak hem de hayatı çok daha kolay hale getirmek için vazgeçilmez bir yetenek.
3. Hafıza ve Bilgi Kopyalama: Yeni bir yetenek öğrenmek için yıllarca uğraşmak yerine, bir kitaba dokunarak veya bir uzmanın beynindeki bilgiyi anında kopyalayarak o alanda uzmanlaşabilmek. Bu sayede istediğim dili birkaç saniyede öğrenebilir, istediğim enstrümanı çalabilir veya bir cerrahın tüm bilgilerine anında sahip olabilirdim. Bu, kişisel gelişim ve bilim için oyunun kurallarını benim için değiştiren bir özellik olurdu.