Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Killua (HxH) vs Lucci (OP)

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
CV'de gördüm, kendi fikrimi belirttim sonra da merak ettim buradaki ahalinin ne diyeceğini.
9758354-9073120515-luffy.jpg

9758355-5338245473-Colla.jpg

Kurallar:
- Lucci Zoan formunda.
- Killua Godspeed.

Savaş Alanı: Konuda belirtilmemiş o yüzden iki taraf için de nötr bir yer olduğunu varsayalım.
Zihniyet: Ölümüne. (Zaten bu ikiliden başka ne beklenir. 😄 )
Bilgi: Yok.
Hazırlık: Yok.

@Nabu @8Bit @Uncle Paulie @Monkey D Dragon @Monolith @Shrimp @Ronny ve aktif olup katılmak isteyen herkes.

Missmatch.Lucci kolayca kazanır.
Hxh evreni zayıf bir evren.Bırak Killua'yı, evrenin top1 ve 2 sinin dövüşünde bile featler ortada.

Killua çok bilgim olan bir karakter değil ama featlerine baktığım zaman lucci kazanır gibi.

Killua uzun süre hızını ve elektrik tabanlı saldırılarını kullanamaz, bir zaman sonra şarj olması gerekiyor. Dayanıklılığı iyi değil. Lucci'yi kısa sürede yendi yendi, yenemedi kendisi ölür.

Bir de karakterler karşısındakinin yeteneklerinden haberdar değilse Killua hemen saldırmaz gibime geliyor. Pitou ile ilk karşılaşmada bile hemen geri çekildi. Yani karşısında güçlü bir rakip varsa direkt dalacağını sanmıyorum. Lucci ise biraz egolu olduğu için bir çocuğa karşı temkinli davranacak değildir. Direkt saldırır.

Killua'nın Jason'un kalbini söktüğü teknikle Lucci'nin Rokushiki saldırısını dikkate aldığımızda Lucci'nin saldırısı daha tehlikeli. Lucci'yi 2 yıl önceki halini baz aldığımızda bile Tekkai bildiği için Killua, Lucci'ye kolayca zarar veremez.

İşin sonu Lucci yer Killua'yı.

Çok yoğun bir iş takvimine girdim son 8-10 gündür, fırsat olmadı foruma girmeye.

Yani Lucci benim gözümde bir tık overrated bir char. Yani HxH evreni featlerinden fersah fersah öte bir karakter değil cvine'dakilerin iddia ettiği gibi.

Ancak bence de Killua'yı yener. OP evreninin genelde en büyük sorunu diğer evrenlere karşı zeka, hız ve çok yönlülük oluyor. Lucci nispeten evreninin zeki ve hızlılarından. Çok yönlülük desek o Killua'nın da çok güçlü bir yanı değil, hatta HxH evreninin.

O yüzden, Lucci alır diyeceğim sanırım.

Çok yoğun bir iş takvimine girdim son 8-10 gündür, fırsat olmadı foruma girmeye.
Hayırlı işler hocam. 😄

Yani Lucci benim gözümde bir tık overrated bir char. Yani HxH evreni featlerinden fersah fersah öte bir karakter değil cvine'dakilerin iddia ettiği gibi.

Ancak bence de Killua'yı yener. OP evreninin genelde en büyük sorunu diğer evrenlere karşı zeka, hız ve çok yönlülük oluyor. Lucci nispeten evreninin zeki ve hızlılarından. Çok yönlülük desek o Killua'nın da çok güçlü bir yanı değil, hatta HxH evreninin.

O yüzden, Lucci alır diyeceğim sanırım.
CV işine ben de hiç katılmıyorum zaten aynı konuda da fikrimi belirttim.

Zeka yönünden OP'deki nadir beyin sahibi karakterlerden Lucci ama Killua etmez. İkisinin yetenekleri de çok düz o yüzden fazla beyin gerektiren bir iş yok o ayrı. 😄

Hız yönünden bir değerlendirmeye alamıyorum şahsen OP evrenini. Aynı konuya yazdım Skypia'da Robin yıldırımdan blitz yiyordu, Zoro da ayak uyduramıyordu ama Nami savuşturuyor hatta saptırıyordu. 😄 Enies Lobby'de Nami dövüştüğü kıza blitz tek atıyordu yıldırımla 5-10 metre öteden ama kız Nami'den hızlı? 😄 150 bölüm önce Nami'nin savuşturduğu şeyi savuşturamıyor ama. 😄 OP genel olarak tutarsız okurken fark ediliyor. Mantranın ne olduğu aynı arkta değişti. 😄 Boylar birbirini tutmuyor milletin söyledikleri birbirini tutmuyor vs.

Ben gücü kıyasladım o yüzden. Water 7'da Luffy iki bina arasında sıkışmıştı. Robin'in fedakarlığını duyunca öfkelenip çıkmıştı. Aynı ark Lucci Zoan formunda bina kesince herkesin çenesi düşmüştü. Enies Lobby'de aynısını Kaku Zoan formunda yaptı ve onun "nihai atağı" olduğunu söyledi. Yav Lucci çelik kapı kıran G3'ten bilincini yitirmişti sırf şansına geminin tekine düştü de ölmedi.

hxh1-13.jpg
Şunu Base Killua suratına yedi ve birkaç sıyrıkla çıktı.
s6KSZB3.jpeg
Ortadaki krater Youpi'nin ve Killua birkaç saniyelik GS'yle canını yakmıştı.

Killua ezer diye düşünmüyorum ama alır bence ya. Statları yakın desek bile Killua'nın menzil avantajı var yıldırımla artı bedeniyle oynayıp ellerini bıçağa çevirip Tekkai kullanmadığı bir sıra deşebilir Lucci'yi, Killua Luffy gibi telegraflamıyor ataklarını.

Ya serinin erken zamanlarından başka bir villain olsa idi işte ne bileyim Arlong gibi, Daz Bones gibi vs vs Killua diyebilirdim.

Ancak Lucci'de hem Zoan oluşundan gelen bir dayanıklılık + tekkai var. Killua'nın 1 v 1 dövüşlerinde rakiplerine karşı en büyük avantajı olan hız ve akrobasi belki bu sefer yok.

Havada yürüme ve Rangyaku gibi teknikler ile mesafe avantajı da Lucci de .

Killua sanıldığından daha fiziksel bir çar onu kabul ediyorum zaten bence bu yüzden milletin sandığı kadar tek taraflı değil ancak Lucci daha 13 yaşında iken korsanlar tarafından kurşuna dizilip ölmeyen biri.

Çeliği kesebilen ve isimli atakları ile o sıralar building level olan Zoro, tekkai'sını geçemiyor.

Ayrıca, Luffy G3'ü daha öncesinde çelik kapı kırmak için kullandı diye (bu arada o kapı epey kalın ve büyük idi) G3 yumruğu sadece o kapıyı kırabiliyor demek değil. Lucci'yi uçururken çok net çoklu bina yıkım seviyesinde.
1HwdGDC.jpeg

Luffy'i tutup fırlattı, binayı delip geçtikten sonra bile Luffy yüzlerce metre uçtu işte bina arasına sıkıştı sonra Zoro'yu uçurdu o da Water 7'nın dışına çıktı.

----------

Nitekim Killua iyi hoş ancak sanmıyorum ki fiziksel olarak kendisinden hem güçlü hem hızlı birini hem de daha yüksek AP-DC sahibi birini yensin. Çünkü Killua çok fiziksel bir karakter bakıldığı zaman yani öyle çok hax ya da alışılmadık bir atağı yok.

Kesinlikle ezilmez, milletin sandığından çok daha iyi bir dövüş verir bence Killua ama sanki yenemez gibi geliyor bana da.

Havada yürüme ve Rangyaku gibi teknikler ile mesafe avantajı da Lucci de .
Havada yürüme neyse de Killua'da yıldırım var uzun menzil için ve Tekkai'yle Lucci'nin dayanabileceği bir şey de değil bu. Rangyaku yine savuşturuluyordu, Kaku kadar saçma ve varyasyonlu kullanmadı hiçbir zaman Lucci ve hatta Luffy'yi kantırlamasına rağmen yine çoğunlukla brüt güç maçına girdi.

Killua sanıldığından daha fiziksel bir çar onu kabul ediyorum zaten bence bu yüzden milletin sandığı kadar tek taraflı değil ancak Lucci daha 13 yaşında iken korsanlar tarafından kurşuna dizilip ölmeyen biri.
Tekkai güçlü ama kullanıcısı kımıldayamıyor (Jabra hariç) ve Killua Luffy gibi ataklarını telgraflamıyor adam suikastçı. Tekkai'nin olmadığı bir ana denk getirse hatta Tekkai varken bile art arda aynı yere saldırsa (Kimeraya yaptığı gibi) delememesi için bir sebep yok bence. CP9'ın altı tekniği iyi güzel hoştu ama her seferinde birini kullanıyorlar yani Killua deşmeye gelse savunmaya geçecek o zaman da çarpılmaya müsait hale gelir.

Çeliği kesebilen ve isimli atakları ile o sıralar building level olan Zoro, tekkai'sını geçemiyor.
Zaman atlaması öncesi çeliği kesemiyordu Zoro, demiri kesiyordu. OP'de çelik çok overrated bir şeydi ama Oda inatla kestirtmedi. 😄 Killua'nın featlerini fazla hatırlamıyorum ama Gon tek yumrukla çelik boru kırıyorsa Godspeed Killua'nın çelik delememesi saçma olur.

Ayrıca, Luffy G3'ü daha öncesinde çelik kapı kırmak için kullandı diye (bu arada o kapı epey kalın ve büyük idi) G3 yumruğu sadece o kapıyı kırabiliyor demek değil. Lucci'yi uçururken çok net çoklu bina yıkım seviyesinde.
Valla çelik kapı (hatırlıyorum bu arada boyunu) daha etkileyici olabilir. 😄 Onu geçtim, bu daha etkileyici desek dahi Lucci Tekkai'ye geçtiğinde bile bayılmıştı bundan. Şansına bir gemiye düştü. Şehir bloğu seviye atak bayıltmaya yetiyor yani. Hadi fazlası vardı diyelim çoklu şehir bloğu olsun. Killua normal ataklarına elektrik yükleyebilen biri, Lucci Tekkai'yle direnemez.

Luffy'i tutup fırlattı, binayı delip geçtikten sonra bile Luffy yüzlerce metre uçtu işte bina arasına sıkıştı sonra Zoro'yu uçurdu o da Water 7'nın dışına çıktı.
Fırlattı da bir şey olmadı ki? Hadi itse Luffy'i de Luffy binaların içinden geçe geçe duramasa anlarım ama uçamayan bir karakteri alıp fırlattı adam sadece. 😄

Nitekim Killua iyi hoş ancak sanmıyorum ki fiziksel olarak kendisinden hem güçlü hem hızlı birini hem de daha yüksek AP-DC sahibi birini yensin. Çünkü Killua çok fiziksel bir karakter bakıldığı zaman yani öyle çok hax ya da alışılmadık bir atağı yok.

Kesinlikle ezilmez, milletin sandığından çok daha iyi bir dövüş verir bence Killua ama sanki yenemez gibi geliyor bana da.
Bence de Lucci ezilmez ve ikisi de çoğunlukla brick ama Killua'nın yıldırım avantajı var temel olarak o yüzden alır gibi. (hız biraz muallak olduğundan onu katmıyorum)

Zaman atlaması öncesi çeliği kesemiyordu Zoro, demiri kesiyordu.

Çelik.

Tekkai'nin olmadığı bir ana denk getirse hatta Tekkai varken bile art arda aynı yere saldırsa (Kimeraya yaptığı gibi) delememesi için bir sebep yok bence.
Haklısın ama Killua'nın kazandığı dövüşlerin hepsinde ya kuvvet olarak daha güçlü ya da hız olarak daha hızlı burada değil.

Yani ardı arına öyle vurunca Lucci izleyecek değildir sanırım.

Onu geçtim, bu daha etkileyici desek dahi Lucci Tekkai'ye geçtiğinde bile bayılmıştı bundan.
Bayılmadı ki, Gemiye düştükten 2 panel sonra ayağa kalktı. Kaldı ki öncesinde de bir sürü hasar aldı yani Luffy geldi, bu atağı sıktı, Lucci bayıldı gibi bir şey değil.

Fırlattı da bir şey olmadı ki?
Zaten lifting str feat'i, striking değil. Kaldı ki Luffy gerekli motivasyonu bulmadan önce bayağı orada zorlanmıştı.

Yıldırım olayına gelirsek, OP de çok piç edilmiş bir element. OP deki mantıkla bakarsak çok etkilemez Lucci'yi, HxH açısından bakarsak Tekkai'sız denk getirirse ciddi acıtacaktır.

Lucci diyorum hala ama Killua ezilmez.

0422-006.png
Aşırı net belli ediliyor burada. Onu da geçtim, Luffy çeliği ilk kez bu ark kırıyor, Zoro'nun Luffy'den 200 bölüm önce çelik kesmesi hikaye açısından mantıksız.

Haklısın ama Killua'nın kazandığı dövüşlerin hepsinde ya kuvvet olarak daha güçlü ya da hız olarak daha hızlı burada değil.

Yani ardı arına öyle vurunca Lucci izleyecek değildir sanırım.
Ya Youpi'ye yaparken de Youpi mal gibi kalmıştı. Atakları elektrik yüklü olduğu için sersemletiyor milleti + Tekkai'deyken kımıldayamazsın. Atağı tanklamaya karar verdiyse Killua yağdırır öteki türlü düz dövüş olur zaten Killua kafasına göre açık verip dalamaz.

Bayılmadı ki, Gemiye düştükten 2 panel sonra ayağa kalktı. Kaldı ki öncesinde de bir sürü hasar aldı yani Luffy geldi, bu atağı sıktı, Lucci bayıldı gibi bir şey değil.
0422-007.png
0422-009.png
Kısa süre için de olsa bilincini yitirdi öteki türlü havada uçardı sonuçta Rokushiki tekniği var ama haklısın hocam bundan önce de hasar almıştı. Parmak basmak istediğim nokta bu saldırının Lucci'nin epey üstünde olduğuydu, öyle ki dayanıklılık için olan bir teknikle gard aldığında bile anlık olarak bayılabiliyor.

Zaten lifting str feat'i, striking değil. Kaldı ki Luffy gerekli motivasyonu bulmadan önce bayağı orada zorlanmıştı.
Yani LS feati pek kullanılmaz gibi bu ikisi arasında.

Luffy'nin bina arasında kalışı mı zorlanma kısmı? Bunun da alakasını anlayamadım. 😄

Yıldırım olayına gelirsek, OP de çok piç edilmiş bir element. OP deki mantıkla bakarsak çok etkilemez Lucci'yi, HxH açısından bakarsak Tekkai'sız denk getirirse ciddi acıtacaktır.
Hız bakımından tutarsız ama gücü kişiye bağlı. Enel herkese tek atıyordu.

Aşırı net belli ediliyor burada.
Tamam işte Zoro orada "Kesemiyorum Taş ya da Demir değil" diyor.
Luffy çeliği ilk kez bu ark kırıyor
Daha önce yüzleşmiş miydi hatırlamıyorum. Ama daha önce G3 de yoktu, normal yani.

Günün sonunda slashları ile binaları, direkt atakları ile çelik kesebilen Zoro bu adamın Tekkai'sını aşamadı.

Ya Youpi'ye yaparken de Youpi mal gibi kalmıştı.
Evet ama Youpi ile 1 v 1 başlamadan önce Youpi'nin dikkati epey dağıtıldı üstelik Youpi, Pitou ve Pouf kadar koruma güdüsü barındırmıyordu zaten bunu savaşı terkederek de göstermişti o yüzden. Youpi ne kadar ciddi ya da bloodlusted idi o tartışılır, o tartışılabildiği içinde Youpi'ye indirilen her atak, Killua'ya yazar mı ondan da emin değilim.

Kaldı ki, Youpi, Lucci'den yavaş bir çar.

basmak istediğim nokta bu saldırının Lucci'nin epey üstünde olduğuydu, öyle ki dayanıklılık için olan bir teknikle gard aldığında bile anlık olarak bayılabiliyor.
Anladım, haklısın. Ancak dediğim gibi sarf bu saldırı ile alınmış bir sonuç değil.

Enel herkese tek atıyordu.
İşte sorun tam da bu. tek atmıyor, stun atıyordu. Herkes az sonra kalkıyordu. Robin falan bile hatta.

Hani o yüzden biraz tuhaf bir durum.

Neyse günün sonunda Killua rakiplerini hep ya onlardan daha hızlı ya da daha güçlü olduğu için yendi ya da ikisi birden idi. Bir kaç kere de sürpriz faktörünü kullandı (zehir bağışıklığı vs gibi).

Ancak Lucci ne daha zayıf ne daha yavaş. Üstelik net daha da tecrübeli. Killua'nın bu şartlar altında birini yendiğini hatırlamıyorum. Ancak Lucci seride tanıtıldığı noktada eğer özel bir hax'ı yoksa kendinden daha zayıf, yavaş ve tecrübesiz biri tarafından yenilecek biri gibi resmedilmedi.

13 yaşında kurşuna diziliyor ölmüyor , en üstün ölüm makinası diye bahsediliyor daha o yaşlarda nitekim, Lucci, Killua'nın yıldırımsız adult formu gibi aslında.

Tamam işte Zoro orada "Kesemiyorum Taş ya da Demir değil" diyor.
Hocam siz Zoro çeliği keser dediniz ben de kesemediği ve oradan yola çıkarak da taş ya da demir (kesebildiği şeyler) olmadığını doğruladığı ve üzerine Sanji'nin çelikle kuvvetlendirildiğini söylediği bir panel attım. Yani adamın çeliği kesemediği konusunda hemfikir olmamız gerekmiyor mu şu an? 😄

Daha önce yüzleşmiş miydi hatırlamıyorum. Ama daha önce G3 de yoktu, normal yani.
İşte anca süper kuvvetli özel bir yumrukla kırabiliyor. Adam çelik kapıyı sıkıntısız 3-5 yumrukta kırabilecek olsa zaten kemikleri şişir de yumruk at da sonra küçül cüce halinle koş çabalarına falan girmezdi.

Alabasta arkında Mr. 3'nin balmumu çelik kadar sert deniyordu ve kimse kırmayı başaramadı, sadece eritebildiler. Vesselam, çeliğe bir şey yapabilmek zaman atlaması öncesi top tier bir şeydi.

Günün sonunda slashları ile binaları, direkt atakları ile çelik kesebilen Zoro bu adamın Tekkai'sını aşamadı.
Daz Bones dövüşüne tekrar baktım, çelik diyor evet ama garip bir şey bu. Her ark güçleniyor tayfa şimdi çelikten bir köprüyü kesemeyince kesememesinin sebebinin çelik olduğu söyleniyor, bu nasıl bir mantık?

Evet ama Youpi ile 1 v 1 başlamadan önce Youpi'nin dikkati epey dağıtıldı üstelik Youpi, Pitou ve Pouf kadar koruma güdüsü barındırmıyordu zaten bunu savaşı terkederek de göstermişti o yüzden. Youpi ne kadar ciddi ya da bloodlusted idi o tartışılır, o tartışılabildiği içinde Youpi'ye indirilen her atak, Killua'ya yazar mı ondan da emin değilim.

Kaldı ki, Youpi, Lucci'den yavaş bir çar.
Rage Blast sonrasıydı o yüzden olabilir ama yine de Killua'yla yüzleşiyordu bir de her atak yediğinde bir duraksıyordu.

Neye dayanaraktan? Tutarlılık yok ki. 😄

İşte sorun tam da bu. tek atmıyor, stun atıyordu. Herkes az sonra kalkıyordu. Robin falan bile hatta.

Hani o yüzden biraz tuhaf bir durum.
Ya o OP'nin kimseyi öldürememe ve kalıcı olarak yaralayamama sıkıntısı. Oradaki kasabada duran baba kızın, babasının üzerine direk düşüyordu yıldırım, adam "ben bir şekilde kurtuldum" diye geliyordu. 😄 Ya da Wiper sözde iki kere bazukasını sıkıp ölecekti 3-4 kere sıktı kapak hikayelerinde gösterdiler yara izi bile yok adamda. Şu Alabasta'daki şahin kendini feda etmeye gitti adamı yine gösterdiler birkaç gün/haftada toparlanmış sıfır hasarla koşa koşa döndü saraya. 😄

OP standartlarında bir düşmana tek sefer vurup belli bir süre komisyon dışı bırakabiliyorsan bu tek atmadır benim için. Ölmeyecekleri belli zaten, maks bu geçecek elimize hocam. 😄

Neyse günün sonunda Killua rakiplerini hep ya onlardan daha hızlı ya da daha güçlü olduğu için yendi ya da ikisi birden idi. Bir kaç kere de sürpriz faktörünü kullandı (zehir bağışıklığı vs gibi).

Ancak Lucci ne daha zayıf ne daha yavaş. Üstelik net daha da tecrübeli. Killua'nın bu şartlar altında birini yendiğini hatırlamıyorum. Ancak Lucci seride tanıtıldığı noktada eğer özel bir hax'ı yoksa kendinden daha zayıf, yavaş ve tecrübesiz biri tarafından yenilecek biri gibi resmedilmedi.

13 yaşında kurşuna diziliyor ölmüyor , en üstün ölüm makinası diye bahsediliyor daha o yaşlarda nitekim, Lucci, Killua'nın yıldırımsız adult formu gibi aslında.
İkna edemeyeceğim anlaşıldı ama en azından yukarıdaki birkaç anlaşılmazlığı çözelim. 😄

Hocam siz Zoro çeliği keser dediniz ben de kesemediği ve oradan yola çıkarak da taş ya da demir (kesebildiği şeyler) olmadığını doğruladığı ve üzerine Sanji'nin çelikle kuvvetlendirildiğini söylediği bir panel attım. Yani adamın çeliği kesemediği konusunda hemfikir olmamız gerekmiyor mu şu an? 😄
İyi de şöyle bir durum var. Orada sanji "Thick Steel" diyor yani taş duvarın içi olduğu gibi çelik. Döküm yani, o başka bir şey çelik, bıçak, parmaklık vs kesmek başka şey. Lucci'nin kesemediği yeri kolu idi. Yani Lucci tekkai'da iken Daz Bones'dan kat be kat daha sert ben de bunu demek istiyorum.

Vesselam, çeliğe bir şey yapabilmek zaman atlaması öncesi top tier bir şeydi.
Doğru.

Daz Bones dövüşüne tekrar baktım, çelik diyor evet ama garip bir şey bu. Her ark güçleniyor tayfa şimdi çelikten bir köprüyü kesemeyince kesememesinin sebebinin çelik olduğu söyleniyor, bu nasıl bir mantık?
Kalınlık ve yoğunluk farkıyla bence açıklamışlar ama işte OP'nin tutarsızlıkları Vol.1211 gibi bir şey :D

Oradaki kasabada duran baba kızın, babasının üzerine direk düşüyordu yıldırım, adam "ben bir şekilde kurtuldum" diye geliyordu.
Evet bu olayın çok ekmeğini yedik, Enel abartanları kantırlarken :D :D

OP standartlarında bir düşmana tek sefer vurup belli bir süre komisyon dışı bırakabiliyorsan bu tek atmadır benim için. Ölmeyecekleri belli zaten, maks bu geçecek elimize hocam. 😄
Haklısın. Bunu kabul ederim.

İkna edemeyeceğim anlaşıldı ama en azından yukarıdaki birkaç anlaşılmazlığı çözelim. 😄
İkna etmelik bir durum yok aslında. Yani cvinedakilerin aksine dövüş bence çok daha yakın bu noktaya kadar seninle hem fikirim zaten.

Tek sorun HxH çok zayıf bir evren ve Killua orada hiç 1 v 1 de kendisinden hızlı ya da güçlü ya da hem hızlı hem güçlü birini bir strateji, bir hax, bir avantaj ile vs yenmedi. Kimi yendiyse ya ondan hızlıydı ya ondan kuvvetliydi.

Lucci iki departmanda da üstün. Üstüne üstlük, Killua yaşı için çok tecrübeli bir çar olsa da Lucci için değil. Lucci, OP çarlarının genelinde olan acelecilik ve mallığa da pek sahip değil, yani çok bodoslama bir karakter olsa idi Killua karşısında kuvvet ve hız dezavantajına rağmen soğukkanlılık ve pacing farkı sebebiyle Killua derdim belki ancak Lucci bunun geçerli olmadığı çok nadir çarlardan.

O yüzden benim açımdan %60 Lucci galibiyeti bu. Ama Killua alsa şok olmam yani.

İyi de şöyle bir durum var. Orada sanji "Thick Steel" diyor yani taş duvarın içi olduğu gibi çelik. Döküm yani, o başka bir şey çelik, bıçak, parmaklık vs kesmek başka şey. Lucci'nin kesemediği yeri kolu idi. Yani Lucci tekkai'da iken Daz Bones'dan kat be kat daha sert ben de bunu demek istiyorum.
Anladım.

Kalınlık ve yoğunluk farkıyla bence açıklamışlar ama işte OP'nin tutarsızlıkları Vol.1211 gibi bir şey :D
Yani sırf onu söyleseler anlarım da "Kesemedim? O zaman demir ya da taş değil." falan demesi aşırı yanlış yönlendiriyor.

Evet bu olayın çok ekmeğini yedik, Enel abartanları kantırlarken :D :D
Nasip olur inşallah. 😄

Tek sorun HxH çok zayıf bir evren ve Killua orada hiç 1 v 1 de kendisinden hızlı ya da güçlü ya da hem hızlı hem güçlü birini bir strateji, bir hax, bir avantaj ile vs yenmedi. Kimi yendiyse ya ondan hızlıydı ya ondan kuvvetliydi.
Doğrudur, yalan yok şimdi Killua seri başından beri OP badass olarak takıldı.

Lucci iki departmanda da üstün. Üstüne üstlük, Killua yaşı için çok tecrübeli bir çar olsa da Lucci için değil. Lucci, OP çarlarının genelinde olan acelecilik ve mallığa da pek sahip değil, yani çok bodoslama bir karakter olsa idi Killua karşısında kuvvet ve hız dezavantajına rağmen soğukkanlılık ve pacing farkı sebebiyle Killua derdim belki ancak Lucci bunun geçerli olmadığı çok nadir çarlardan.
Ya işte ben de Lucci'de stat avantajı olduğunu düşünmüyorum o bombardıman böceği feati, evinin kapısını base halde rahat açması, semt seviye krater açan Youpi'yi incitmesinden falan dolayı. Hız malum zaten OP özellikle dengesiz benim için o konuda. Killua net üstün diye demiyorum ama bence en azından benzer bir sıkletteler.

O yüzden benim açımdan %60 Lucci galibiyeti bu. Ama Killua alsa şok olmam yani.
Benzer şekilde %60-70 falan Killua derim ben de ama aşırı bir fark yok.

HxH evreni zayıf kalıyor cidden. Mangayı okumadım ama sanırım Killua zaten hikayenin devamında yer almamış. Lucci seviyesinde bir rakiple dövüştüğünü düşünmüyorum aşar kendisini.

Gönlüm Killua demek istese de Lucci'ye biraz daha yakınım. Ortada bir dövüş bence yinede, Killua kazansa da şaşırmazdım.