Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Kim daha iyi bir dedektif ? L'mi yoksa Sherlock mu ?

Hangisi daha iyi ?

• Tabikii de L

• Tabikii de Sherlock

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Kim daha iyi bir dedektif ? L mi yoksa Sherlock mu ?
dd18wwg-1a5ec6e3-7e93-487d-a196-b73ef3f1636f.jpg

Bu konuyu açmadan önce uzun bir süre düşündüm ve kararımı verdim.
L kazanır.

Sebeplerini izah edeyim :
L bir anonim.Tüm dünya hala kim olduğunu bilmiyor.Kimliğine ulaşmanın tek yolu shinigami gözlerini kullanmak.
Şöyle de örnek vereyim,eğer Kira davasını Sherlock üstlenseydi Light'tan şüphelendiği anda ölü olurdu.

Bana kalırsa L hamle tahmin etmekte daha iyi.Sherlock satrançta Stapleton tarafından mat oldu.Öte yandan L Light'ı yakalamak için kendini ifşa etmesinin iyi bir hamle olacağını düşündü.
başarılı olamasa bile tam kazanacakken kaybetti,bunun sebebini Light'ın Death Note avantajı olmasına verebiliriz.

L oldukça becerikli.Başka insanları nasıl en iyi şekilde kullanacağını biliyor.Onları piyon olarak kullanması umrunda değil,davayı çözmek daha önemlidir onun gözünde.Bunun en basit örneği Death Note BB Case.

L risk alır. Bu çok önemli bir nokta, çünkü bir dedektifte ihtiyacımız olan önemli bir noktayı gözler önüne seriyor: saf vakaya odaklanmak.Bir vakayı çözmek için ölürseniz, ölürsünüz.Muhtemelen bu Holmes ve L'i harika yapan bir şey: kendilerini tatmin etmek için dedektiflik yaptılar.

Bence bu sebeplerden dolayı L daha iyi bir dedektif,tabii bu benim görüşüm.Sizin görüşleriniz neler ?