Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Konoha Ekibi vs Akatsuki Ekibi

Hangi Taraf Kazanır

• Konoha Ekibi Normal Zorlukla Kazanır

Oy: 4 80.0%
  • Konoha Ekibi Zorlanarak Kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Akatsuki Normal Zorlukla Kazanır

• Akatsuki Zorlanarak Kazanır

Oy: 1 20.0%
  • Çekimser

• Kullanılan toplam oy
    5

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Bayağıdır açmıyordum özledim be.

Konoha Ekibi

Naruto

8F1B163EE3C594EC239AF7E22092474BC0A861F3

WA Sakura

5510888-5187001823-large.gif

Rock Lee

7b6f42762161deaaa578d63ff378273a.gif

Yamato

tumblr_my9bg8zBZq1skrfz7o2_r1_500.gif

VS

Akatsuki Ekibi

Deidara

giphy.gif

Hidan

76a0e014242bd667654f4e2b1c450525.gif

Karin

UnitedPlushCottonmouth-small.gif

Kisame

tenor.gif

​
*Naruto'nun SM'si WA dönemindeki gücündedir. Ancak süresi gene 5 dk ve parşömende 2 klon vardır.
*Sakura WA döneminde.
*Lee The Last filmi dönemindedir. 6. kapıya kadar da gidebilir.
*Yamato seride gördüğümüz gibi.
*Deidara böyle bir dövüş beklemiyordur, standart şekilde kil var yanında.
*Geri kalanlar normal hallerinde.
*Sırlar kapalı.

Dövüş Alanı

Forest of Death

qRsBLah.png

(
717035-forest.jpg
)​

Lee featless, sadece o meteor patlatma olayından pek bir şey çıkaramayız.

Akatsuki bir plan yapmazsa SM Naruto 5 dk da Kisame'yi ve Hidan'ı paket edebilir. Eğer kan hilesine başvurmazlarsa tabii... Bunu entegre bir şekilde plan yapmalılar.

C4, c0 ve kan hilesi tereddütte bırakıyor beni.

Saf güç bakımından Naruto her birinden iyi ama Akatsuki'nin hax teknikleri kafa karıştırıcı.

Karşı takım düşük kalmış sanki(özelikle karin ve hidan).Naruto yerine diğerlerin seviyesinde bir adam olsaydı daha denk bir maç olurdu.
Konoha kazanır.Yamato ve Rock lee'ye gerek yok. Naruto ve Sakura işi götürür.

Karşı takım düşük kalmış sanki(özelikle karin ve hidan).Naruto yerine diğerlerin seviyesinde bir adam olsaydı daha denk bir maç olurdu.
Konoha kazanır.Yamato ve Rock lee'ye gerek yok. Naruto ve Sakura işi götürür.
Aslında Akatsuki planlı çalışırsa değil. Deidara takımını uçurup c4'ü patlatırsa Naruto'nun takımında raiton ya da doujutsu kullanıcısı yok.

Hidan'ın güçsüz oluğuna bakmayın bu adam sır sayesinde Asuma gibi birisini yendi. The Last Lee'ye daha rahat yiyebilir. Diğerlerine gelince evet ama Akatsuki'de sırlar zaten sorun birde 100-100 denklik olsaydı bu sefer tek taraflı olurdu. Karin zaten tamamen destek amaçlı dövüşe girmeyecek çakra ihtiyacı karşılar.

Ve Kisame'nin karşı taraftan aygır gibi çakra çekme avantajı var.

Medikal ninja: Sakura>>>Karin

Deidara hazırlıklı gelmediyse C4 yapabilecek kili olacağından şüpheliyim. C0'ı da başka çaresi kalmadan kullanmaz.
Kisame beni düşündürüyor. Şu yaradan iyileşebiliyorsa Naruto'nun Rasenshuriken'inden de kurtulma şansı var. Hele Samehada ile birleşirse takımın işi zor ama aynı şekilde SM Naruto'dan çakra çekerse taşa dönüşecek. Yani biraz iki taraflı. Ki olması da gayet olası bir durum.
Karin zincirleri çıkarmadığı sürece bir işe yaramaz. Medikal ninja olarak da bir tek Sasuke'nin onu ısırmasına izin veriyordu.
Hidan buradaki hiç kimseden kan alamaz.

Naruto'nun SM haliyle Kisame harici kimse aşık atamaz ve Rasenshuriken de hemen herkesi tek vuruşta devre dışı bırakacak kadar güçlü.
Sakura buradayken takımdaki herhangi birinin ölmesi zor ve savaşta da fiziksel olarak Naruto'yu bile geride bırakabilir.
Lee'nin pek feati yoktu ama Naruto ve Sakura'ya yakındır diye düşünüyorum.
Yamato'ya net bir yer veremiyorum ama Hidan ve Karin'i tek başına alabilir.
Konoha takımının takım çalışması da daha iyi olacaktır muhtemelen.

Akatsuki hile tekniklerini kullanamıyor ve C3 harici pek yıkıcı teknikleri de yok. Konoha'ya vereceğim oyumu. Muhtemelen orta zorluk.

Deidara olmasa Naruto solos diyebilirim. :D

Konoha ekibi aşırı güçlü kaçmış. Az-Orta arası bir zorlukla gömçürürler.

Konoha ekibi fazla zorlanmadan galibiyet alır. Deidara dışında burada fazla zorluk çıkarabilecek bir rakip yok gibi. Lee Kisame ile ilgilenir, Sakura Karin’le, Yamato’ Hidan’ı alır desek Naruto’da Deidara’yı halleder.