Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Konoha Elitleri vs Otsutsuki Kardeşler

Kim Kazanır

• 1. Raund Konoha Takımı

Oy: 0 0.0%
  • 1. Raund Kardeşler

Oy: 2 100.0%
  • 2. Raund Konoha Takımı

Oy: 1 50.0%
  • 2. Raund Kardeşler

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Bayağıdır yapmıyordum bunu.

KONOHA TAKIMI
15c87859dc83fc1dfbe5e7d455820353.png

853nbuy.png

VS

tenor.gif
tenor.gif

1. Raund

*Naruto BSM sadece Kurama Jinch'i.
*Sasuke EMS.
*Hashirama SM.
*Madara EMS.
*Minato BM.
*Obito 1 MS 1 Sharingan.
*Minato ET, geri kalanlar hayatta.

2. Raund

*Obito 1 Rinnegan 1 Sharingan. Bijuu veya Pain'ler yok. Bunun yerine Tendo'nun güçlerini kullanabilecek.
*Sasuke PS kullanabilir.
*Naruto Hachibi ve Ichibi dışındaki Bijuu'lara da sahiptir.
*Madara, Hashirama SM'ye sahiptir.
*WA Kakashi, WA Gai, Zabuza, WA Darui ve Asuma Otstukilere katılacak. Hepsi yaşıyor. Gai 8 kapı, Kakashi DMS açamaz.

*Otsutsuki kardeşler iki turda da tam güçtür.​

Takım alır da kardeşler hakkında çok bilgimiz yok. Haşirama seviyesi kabul edersek ikisini de takım alır. Daha üstü için bilgi var mı hatırlamıyorum.

Yalnız konuda anlamadığım neden Konoha joninleri Otsutsukilere geçiyor. :D Asuma'nın, Darui'nin filan zaten çok bir etkisi olmaz bence o seviyede bir dövüş için.

Hem Ashura Hem de İndra'nın RSM Naruto üstü seviyesi olduğunu düşündüğümden iki round da shit diff atarlar

Seviyelerini pek bilmediğimiz için net bir şey söylenemez ama RSM/SoSP Naruto ve Sharinnegan Sasuke ile aynı seviyelerde olduğunu varsayarsak 2 raunt da ezerler. Ha yok sadece animede gördüğümüz Indra'nın PS çıkarması, Ashura'nın garip Rasengan'ına göre karar vereceksek o zaman da 2 rauntta da Konoha Elitleri ezer. Bu arada Ootsutsukilere gelen destek pek bir işe yaramaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben kardeşleri, Naruto ve Sasuke'nin mühürsüz hallerinin bir tık altı olduğunu düşünüyorum. Bu durumda 1. Raund'da rakipleri güçlü olsa da tam olarak karşı koyamazlar. Herkesin hayal gücüne bıraktım ama gördüğümüz kadarıyla mühürsüz haller için Naruto>Ashura>Sasuke>Indra gibiydi ki araları çok yakın.

2 içinse Konoha Elitleri daha şanslı. Naruto ve Sasuke'nin mühürsüz hallerinden farkı Rinnegan ve tüm Bijuu'lar. Bunun en büyük kayıpları da çakra ve Naruto için 2 Bijuu ve Kekkei Genkai RS'ler, Sasuke için Rinnegan güçleri. Bunun dışında zaten yaklaşıyorlar diye düşündüm, bu yüzden bu hallerini koydum. Madara da yaşıyor ama ilk ET hali gibi bir şey. Yani ET haliyle gördüğümüzün aynısı, fark yaşıyor. Burada tek sorun Minato'yu ET yapmak zorunda kalmam. Öldürmek, mühürlemekten daha zordur bunlara belki. Mührü çaktıkları anda Minato biter. Ama gerek karakterlerin güçleri, gerekse Minato ve Obito aracılığıyla yapılacak uzay zaman teknikleri avantaj sağlayabilir.

Obito'nun uzayı sayesinde, birisini oraya gönderip hazırlık yapabilirler. Ayrıca belirtme ihtiyacı duymadım, çünkü Obito'ya sadece Bijuu'lar ve Pain'ler yok dedim. Gedo Mazo ile ilgili bir şey söylemedim, çünkü var olarak kabul ettim. Gedo Mazo da özellikle Naruto'ya ve diğer elemanlara çok iyi Support olabilir. İkinci Raund'u Elitler alır diyorum. Ama çok, çok zor olur gibi. Karşılarındaki iki kişi de God Like karakterler.