Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Lobo Hulk'a Meydan Okuyor / Lobo vs Hulk

Lobo Ne Kadar İlerleyebilir?

• İlk Maçta Durur

Oy: 0 0.0%
  • İkinci Maçta Durur

Oy: 0 0.0%
  • Üçüncü Maçta Durur

Oy: 1 12.5%
  • Dördüncü Maçta Durur

• Beşinci Maçta Durur

• Son Maçta Durur

• Temizler

Oy: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Earendill

Ölümsüz Baykuş
Üstat Kullanıcı
804f36cae4011003a7b813c7539b343a.jpg

f9f359e9e954aeeea55f28cadd1cca19.png

5c5eafe17a25c13595853e81f83c4dd5.jpg

• Öncelikle konu tek bir dövüş üzerinden olmayacak. Maçlar şeklinde ilerleyecek ve Lobo her maçta farklı bir Hulk ile savaşacak. Karakterler kendi kişilikleri ile.
  • Lobo ile Hulk her maç sonrası tamamen yenilenenecekler. (Yorgunluk ve yaraları sıfırlanacak.)
Evrenin en iyi kelle avcısının hedefinde bu sefer Hulk var. Sizce ne kadar ilerleyebilir?

Maç 1; Red Hulk
Maç 2; İncredible Hulk
Maç 3; Savage Hulk
Maç 4; World War Hulk
Maç 5; Maestro
Maç 6; World Breaker Hulk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel konu. Hulk versyionlarının sıralamaları da güzel. Ellerine sağlık.

Lobo daha hızlı, daha tecrübeli, daha çok yönlü, çok daha dayanıklı, iyileşmesi çok çok çok daha iyi, daha güçlü, daha acımasız.

The Main Man akar.

Lobo'nun iyileşme faktörü çok iyi eğer maç ölümle sonuçlanacak ve bfr yasak ise kazanacaktır.
Eğer k.o ile bitiyorsa 4 ten itibaren zorlanmaya başlar Toon Force, Duvar kırma gibi şeyleri katmazsak Lobo 5 ve 6'yı geçebilir mi emin değilim.

Lobo alır. Daha dayanıklı,daha güçlü,daha hızlı, rejenere özelliği daha üstün vs. vs.

Hepsini alır galiba.

Lobo'nun acayip büyük featleri de olsa ortak çizgi roman da wolwerıne'ye yeniliyordu ama ortak çr'yi kendimce vs lerde saymadığımdan 3. maç 'e kadar lobo diyeceğim :D

Lobodan inciler:

4610143-12.jpg

Motoru ile gezegenin içinden geçerken.

3473740-8223554608-sback.jpg

Eski Tanrılara(alternatiflerine) dalarken

1672712-loboregenerate2.jpg

Kan damlasından iyileşirken

1672608-lobo_eating_city.jpg

Koca bir sıkıştırıp yerken.

1672646-11_1.jpg

1672647-12_1.jpg

Yıldız Sistemi Kütlesine ve Güneş enerjisine sahip Robot Güneş Solaris ile kafa kafaya giderken.

Dr_EDbzd.jpg

Sarhoşken Superman ile dövüşüyor ve Superman Lobo için "çok hızlı, çok güçlü" diyor. (Tabi Supe genel olarak daha hızlı ve daha güçlü)

Dipnot: Lobo başka bir Kzanaryalı tarafından öldürülmedikçe öldürülemez ve kendisi çokluevrendeki tek kzanaryalı. Yani ölümüne maçta yukarıdaki kimsenin şansı yok.

Lobo nun featleri iyi. Hulk un almasını isterdim ama Lobo alır diyorum.

Lobo'nun acayip büyük featleri de olsa ortak çizgi roman da wolwerıne'ye yeniliyordu ama ortak çr'yi kendimce vs lerde saymadığımdan 3. maç 'e kadar lobo diyeceğim :D
Amalgam kazananı sanırım okuyucuların oyları ile belirleniyordu, güce göre değil.

Dipçe; Açıkçası hiç düşünmedim öldürme veya etkisiz hale getirme olayını. Sadece öldürme şartı adaletsiz olacağı için ikisi de yapılabilir.

@Earendill
Aynen ortak çr de sonuçları okuyucular belirliyor o yüzden kendimce vsler de saymıyorum dedim
biggrin.png

@father

Lobo'nun featleri daha üstün. WBH felan da dinlemez gibi.
WWH'yi dinlemez doğru baktım şimdi yine featlere ama 5.rauntta meastro var meastro loboyu alır diye düşünüyorum. 6. rauntta ise Wbh var lobo Wbh ile başa baş gitsede ondan önce meastro olduğundan oyumu mu 4. raunt'a kadar diye düzelttim.