Şöyle bir videoya denk geldim. Ben "Geçici Kadın Thor" ve "Thor'un bir süre tanrılığını ve layıklığını sorgulama" fikirlerine karşı olmasam da ve hatta bunların karakteri zenginleştireceğine inansam da gerçekten Marvel'ın devamında bile hala Thor'u adam edip bir hizaya sokamamış olmaları çok kötü.
Ayrıca alınan bazı saçma kararlar şunlardı.
1- Mjolnir'in Güç yüzüğü gibi sahibini seçen bir varlık mı yoksa kişiye özel yapılma mı ? Olduğu konusu bir gitti bi geldi baydı.
2- Thor, bir kahraman kimliği bir şahsın, erkek bir karakterin Thor Odinson olarak bilinen kişinin adıydı. Ancak bu dönem "Thor" nesilden nesile geçen "Batman" olmak ya da "Nova" olmak gibi bir halt oldu. Karakteri de okuyucuyu da kimlik bunalımına soktu.
3- Aynı Jason Aaron 2011 yılında başlayan ve Gorr olayları ile tırmanışa geçen Thor Run'ı sırasında bu kadar kararlı ve güçlü bir Thor resmedip ardından (bir kaç yıl arayla) bu kadar farklı bir şey getirmesi biraz tutarsız yani yazara bir şeyler zorlatılmış gibi.
4- Jane Foster'ın 20-30 sayılık bir macera olması da Mjolnir'in kimliğini, onu Thor'un üstüne seçme sebebini ve Thor'un inanılmaz aşağılanmışlık hissini vs gereksiz ve geçici yaptı. Bari bu cesur hamle yapılmışken Jane Foster 4 yıl boyunca ara ara yazılan bir karakter değil de. 1-2 yıl sık sık yazılan bir karakter olaydı. Neyse...
Videodaki kadar olaya ve değişimlere katı bakmamak ile beraber gerçekten şu an günceldeki Thor'un halini gördükçe gerçek Thor'Un 2014 yılında öldüğüne ben de kendimi inanmaktan geri alamıyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz ? Thor'a ne oldu ve bundan sonra ne olur ? Thor sizce nasıl olmalı ?