Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Monster

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Naoki Urasawa'nın mükemmel eseri Monster hakkında sohbet edip, tartışabileceğimiz konu başlığı.
original.gif

Pluto, Billy Bat ve 20th Century boys, 21th Century boys'dan sonra sıra en iyisine geldi sanırım.

Mangasını hiçbir yerde düzgün kalitede bulamıyorum, atacak olan olursa sevinirim. Sadece Jap scan bulabildim.

Bu sebeple animesine başlamayı düşünüyorum.

Pluto, Billy Bat ve 20th Century boys, 21th Century boys'dan sonra sıra en iyisine geldi sanırım.

Mangasını hiçbir yerde düzgün kalitede bulamıyorum, atacak olan olursa sevinirim. Sadece Jap scan bulabildim.

Bence de en iyisi :D https://monster-manga.com
Bence animeyi izleyin, müzikler ile çok güzel oluyor.
Çook kötü ya burada kalite. Anime en mantıklısı bu durumda. Tek bulduğum kaliteli scan Japonca, başka hiç elle tutulur bir şey bulamadım.

Bence de en iyisi :D https://monster-manga.comBence animeyi izleyin, müzikler ile çok güzel oluyor.
Çook kötü ya burada kalite. Anime en mantıklısı bu durumda. Tek bulduğum kaliteli scan Japonca, başka hiç elle tutulur bir şey bulamadım.
16'ya kadar kalite kötü. Sonrasında düzeliyor.

Edit: Bu arada bir kitapevi Türkçe yayımlıyor. Durumunuz varsa alabilirsiniz.

Bence de en iyisi :D https://monster-manga.comBence animeyi izleyin, müzikler ile çok güzel oluyor.
16'ya kadar kalite kötü. Sonrasında düzeliyor.
Edit: Bu arada bir kitapevi Türkçe yayımlıyor. Durumunuz varsa alabilirsiniz.
Bir ara OPM'nin ciltlerini biriktireyim dedim 2-3 cilt alabildim.

Durumunuz varsa kelimesini hakaret olarak kabul ediyorum, hiç bahsi bile açılmaması lazım.

33 tl'ye gördüm en ucuzunu cilt başı, 33x18=600 e geliyor nereden baksan. Yani hemen hemen aylık gelirim, o sebeple hiç bahsini bile açmayalım. :)

Anime tek seçenek, evet.

16'dan sonrası da iyi değil bu arada.

Özür dilerim, o anlamla söylememiştim. Ama yanlış anlaşılabir bir cümle, tekrar özür dilerim.

Animesine başladım henüz 10 bölüm izleyebildim ama oldukça beğendim, atmosferi ve müzikleri hoşuma gitti özellikle. Eski bir anime olmasına rağmen görselliği de rahatsız etmedi hiç. Sonunda adını çok duyduğum Johan Liebert ile tanışmış olduğum içinde mutluyum. Sağlam bir karakter olduğu şimdiden belli.

Tek bölümlük gözüken karakterlerin bile hikayesini güzel işlemiş eski asker ve küçük kızın olduğu bölüm mesela. Tek bölümde duygulandırmayı başardı beni. Sanırım anime boyunca birçok farklı karakter görülecek bazılarının ana konudan sapıyor diye eleştirdiğini gördüm ama şimdilik beğendim ben bu durumu. Genel olarak durağan olmasına rağmen sürükleyici olabilmesi de ayrı bir başarısı. İlk tükettiğim Urasawa eseri oldu, tarzını beğendim. Diğer eserlerine de bakacağım mutlaka.

Türkçe basılan ciltlerini topluyorum, daha tamamlanmasına biraz var gibi. Tüm ciltlerine sahip olduğumda okumaya başlamayı planlıyorum.