Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Naruto Resim Paylaşım Başlığı

images

ben video atıcam ama resim videosu olduğu için bence bu başlığa aykırı düşmüyor.

youtube.com/watch?v=0EF8Fbzagcw
Ya off-topic olacak ancak bu geyiğe o kadar çok denk geliyorum ki (never pause Naruto geyiği) bu pek çok animasyon ürünü için geçerli ve bu never pause sahnelerinden bazıları tarihin en iyi anime ve koreogre edilmiş dövüş sahnelerinin bazılarından geliyor olması ayrı üzücü.

Örnekler;

Lütfen artık insanalr bunu sadece mizah amaçlı kullansınlar ve şu "zuauhuaha narutonun animasyonu poh gebüü euhueh" tavrını bıraksınlar. Çünkü animasyon durdurunca hepsinde oluyor bu.

Hatta çok daha büyük yapımlarda bile;

----------------------------------

Ben de bazı güzel Salamander Hanzo resimleri atayım;

d8yuqri-923d7fe5-28c9-4b43-a2a8-c1f7ae675381.jpg

Hanzou.full.2328695.jpg

Hanzou.full.2328697.png

Hanzou.full.2329190.jpg

Hanzou.full.2373583.jpg

ben video atıcam ama resim videosu olduğu için bence bu başlığa aykırı düşmüyor.

youtube.com/watch?v=0EF8Fbzagcw
Ya off-topic olacak ancak bu geyiğe o kadar çok denk geliyorum ki (never pause Naruto geyiği) bu pek çok animasyon ürünü için geçerli ve bu never pause sahnelerinden bazıları tarihin en iyi anime ve koreogre edilmiş dövüş sahnelerinin bazılarından geliyor olması ayrı üzücü.
Örnekler;

Lütfen artık insanalr bunu sadece mizah amaçlı kullansınlar ve şu "zuauhuaha narutonun animasyonu poh gebüü euhueh" tavrını bıraksınlar. Çünkü animasyon durdurunca hepsinde oluyor bu.

Hatta çok daha büyük yapımlarda bile
Zaten öyle canım, Naruto'yu ezmek için atmadım, Naruto resimleri başlığı olduğu ve güldüğüm için buraya attım. Başka animelerinkini de kendi resim başlıkları altına atabiliriz, baya komik çünkü. Diğerlerini izlemekten de gayet memnun olurum. :D :D :D

Zaten öyle canım, Naruto'yu ezmek için atmadım
Yok zaten lafım sana değildi. Sadece son dönem o kadar çok görüyordum ki seninkini görünce içten gelimsel dışa vurumsal bişi oldu :D :D Yoksa sana bişi dediğim yoktu. Öyle anlaşıldıysa kusura bakma.

Bence de mizahi açıdan paylaşılması gayet normal. Sadece bunu "argüman" olarak düşünen bazı "cinyıns" tiplerden bıkmanın verdiği bir tepki idi o :D