@Nabu Hocam Neji ve Hiashi'nin tuttuğu ilk formu muydu yoksa ikinci/üçüncü formu muydu?
Yok yanılmıyorsam ikinci yani çok daha güçlü olan (birinciden) formu.şu halindeydi. İlk oluyor sanırım.
Malum değil ama sorun orada. Ayrıca biri Rinnegan tekniği, biri Byakugan. Rinnegan>Byakugan. Yada Pain>Neji o zaman ST>Kaiten de olmuyor. Rinnegan'ın tek tekniği ve ana olayı değil ki ST, Rinnegan tekniğiyle aralarında bir nebze fark olsun demen doğru olsun. Her Senjutsu Ninjutsu'dan güçlü olmadığı gibi, her Rinnegan tekniği de Byakugan tekniğinden güçlü olamaz. Sırf Dojutsu farkı var diye.Peki bunu Shinra Tensei ile yapamayacağınız ne malum?![]()
Aynı şeyi Sasuke ya da Madara'da Shinra Tensei ile yapabilir. Nagato da yapabilir.![]()
Rinnegan tekniğiyle aralarında bir nebze fark olsun demek istediğim o.![]()
Rinnegan'ın değil Pain'in ST'sine. Juubi orada Naruto'ya hamle yapıyor, savaşın seyri değişsin diye km'lerce uzağa BD atanın savaşın bel kemiği olan Naruto'ya vurmak için 10/1 falan güç kullandığını sanmam.Hangi formu olduğu bir şeyi değiştirmez. Saldırıya uyguladığı güç farklı olabilir, bilemeyiz.
Kaiten'in Rinnegan'ın Shinra Tensei'sine denk diyebilmemiz için daha başka şeylere ihtiyaç var.
Ve seride pek çok saçma olay var, bu onlardan biri de olabilir tabii.
Net olarak Juubi güç uygulamadı demiyorum tabii ki, ama bu da bir seçenek.
Pain'den başka çok kullanan görmedik zaten. Yanlış hatırlamıyorsam animede Sasuke Bansho Tenin yapmıştı amaterasu ile birleştirip.Hangi formu olduğu bir şeyi değiştirmez. Saldırıya uyguladığı güç farklı olabilir, bilemeyiz.
Kaiten'in Rinnegan'ın Shinra Tensei'sine denk diyebilmemiz için daha başka şeylere ihtiyaç var.
1 kişinin yaptığı tekniği (Soruda da Pain var zaten, Rinnegan yok.) neden genel olarak ele almalıyız ki? Olay Rinnegan veya Byakugan limitleri değil.Pain'den başka çok kullanan görmedik zaten. Yanlış hatırlamıyorsam animede Sasuke Bansho Tenin yapmıştı amaterasu ile birleştirip.Hangi formu olduğu bir şeyi değiştirmez. Saldırıya uyguladığı güç farklı olabilir, bilemeyiz.
Madara yaptı mı hatırlayamadım, Obito zaten Kamui kullanıyordu.
Tekniği genel olarak ele almalıyız.
Diğer Rinnegan kullanıcıları niye yapamasın? Nagato'nun Shinra Tensei'si olması güçsüz olduğu anlamına gelmiyor.1 kişinin yaptığı tekniği (Soruda da Pain var zaten, Rinnegan yok.) neden genel olarak ele almalıyız ki? Olay Rinnegan veya Byakugan limitleri değil.Pain'den başka çok kullanan görmedik zaten. Yanlış hatırlamıyorsam animede Sasuke Bansho Tenin yapmıştı amaterasu ile birleştirip.Madara yaptı mı hatırlayamadım, Obito zaten Kamui kullanıyordu.Hangi formu olduğu bir şeyi değiştirmez. Saldırıya uyguladığı güç farklı olabilir, bilemeyiz.
Tamam ama mevzu zaten ne diğerlerinin yapıp yapamadığı. Ne Pain'in gücü. Nede tekniklerin potansiyeli. Neyse sen zaten bunları anlamışsındır çoktan.Diğer Rinnegan kullanıcıları niye yapamasın? Nagato'nun Shinra Tensei'si olması güçsüz olduğu anlamına gelmiyor.1 kişinin yaptığı tekniği (Soruda da Pain var zaten, Rinnegan yok.) neden genel olarak ele almalıyız ki? Olay Rinnegan veya Byakugan limitleri değil.Pain'den başka çok kullanan görmedik zaten. Yanlış hatırlamıyorsam animede Sasuke Bansho Tenin yapmıştı amaterasu ile birleştirip.Madara yaptı mı hatırlayamadım, Obito zaten Kamui kullanıyordu.Hangi formu olduğu bir şeyi değiştirmez. Saldırıya uyguladığı güç farklı olabilir, bilemeyiz.
Şu olayın aynısını belki daha da fazlasını Pain de yapabilmeli mantıken.![]()
Ha Boruto veya Hinawari tekniği nereye taşır orasını bilmem.
2. idi sanırım.Hocam Neji ve Hiashi'nin tuttuğu ilk formu muydu yoksa ikinci/üçüncü formu muydu?
Olmadığını da bilmiyoruz. Ayrıca aslındaSaldırıların aynı güçte olduğunu bilmiyoruz.
Hachibi ve Kyuubi'ye yaptığı o attığım ataklar tüm gücüyle yaptığı şeyler değil, rahatlıkla yaptığı şeyler. Kaldı ki daha küçük bir Juubi formunun yaptığı şeyler.Tüm gücüyle asıldığı saldırılarla Naruto'yu kapmak için elini götürmesi aynı şey değildir belki?
Çevresindeki onlarca insana göre öyle değil nedense.Çok etkileyici bir şey değil.
Neye göre ?Çok etkileyici bir şey değil. Choji'de Gedo Mazo ile çarpıştı. O daha iyi bir feat.
Ama güç uyguladığını gösteriyor tüm hamleleri.Net olarak Juubi güç uygulamadı demiyorum tabii ki, ama bu da bir seçenek.
O Shinra TEnsei değil.Açıkçası bana anlamsız geldi Pain'in Shinra Tensei'si(ki bunlardan teki köy yok etti) ile kıyaslanması. ,
Ben o gösterimleri Kaiten, Kyuubi'yi, Hachibi'yi doğrar diye atmıyorum. Ama sıradan Tek beden iken yapılan Shinra Tensei, 6 Kuyruk Kyuubi'nin hakkından gelemiyorsa sıradan bir shinra'nın kaitenden iyi olma hatta kurama çakralı bir kaitenden iyi olma ihtimali yok diyorum.Sizin mantığınızla hareket edersek Kaiten'in High Kage level, yani S+ level bir teknik olması gerekiyor.
Çünkü bilinen tek Shinra Tensei kullanıcısı (ki kullanıcısı olan karakter base olarak NEji'den çok çok daha üstün biriydi): Daha 6 Kuyruğu yerden söküp atamıyordu.Peki bunu Shinra Tensei ile yapamayacağınız ne malum?
İyi de bu kafayla. Byakugan'da bunların atası. Hani o üç tane Sharinnegan gözü olan Rikudo'nun tırstığı anasının gözleriRinnegan tekniğiyle aralarında bir nebze fark olsun demek istediğim o.
Bençe;Benzer seviyelerdeki kullanıcılar tarafından kullanıldığını varsayarsak ;
Hachimon Tonkou 7 kapı
EMS
Rinnegan(Susanoo yok.Yani Madara'nın Rinneganın'dan ziyade Nagatonunki gibi)
Sınırsiz SM
KCM1 Naruto'nun Kyuubi çakrası
Bu 5 den güç sıralaması yapsak nasıl bir sıralama yapmamız daha doğru olur?
EMS ile Rinnegan'ın yerini değiştirip kalanlara katılıyorum.EMS - Madara'nın PS'si ile beraber.
Rinnegan
KCM
Sınırsız SM
Hachimon Tonkou
Rinnegan genel olarak söylenseydi ben de rinnegan derdim. Ama Pain'e göre söylenmiş. Madara'nın EMS'si çok daha güçlüdür diye düşündüm.EMS ile Rinnegan'ın yerini değiştirip kalanlara katılıyorum.EMS - Madara'nın PS'si ile beraber.
Rinnegan
KCM
Sınırsız SM
Hachimon Tonkou
Benzer seviye demiş. Madara hem rinnegan hem EMS kullandı. Direk ona göre kıyas yapalım.Benzer seviyelerdeki kullanıcılar tarafından kullanıldığını varsayarsak ;
Aynen katılıyorum.Sasuke'nin EMS olsaydı KCM ile aynı yere koyardım sanırım.EMS - Madara'nın PS'si ile beraber.
Rinnegan
KCM
Sınırsız SM
Hachimon Tonkou
Yok ben Pain'in kullandığı tekniklere göre düşündüm.@Uncle Paulie
Benzer seviye demiş. Madara hem rinnegan hem EMS kullandı. Direk ona göre kıyas yapalım.Aslında senin dediğin gibi de olabilir.Benzer seviyelerdeki kullanıcılar tarafından kullanıldığını varsayarsak ;![]()