Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Nereye kadar gidebilirsin

Challenge Creation tamamen bireysel olmazsa hayvan gibi bir şeymiş. Cosmic Space ile birleştirirsem gücünü bayağı bir arttırabilirim veya mantığını değiştirebilirim. Sırf ölümüne maçlar tertipleyerek düşmanlarımın kendi kendini aradan çıkarmasını sağlayabilirim.

Not: Tamamen yanlış anlamış da olabilirim ama umurumda değil. Yanlışı güzel.

Birbirimizle mi kapışıyoz?

Ben hazırım. 8)

blogmich.jpg

O değil de ikinci gücüm çok ciks bişe la:

"this power allows you to manipulate anything and everything to the highest degree."

karadelik tekeri atabiliyom mu acaba?

Anladığım kadarıyla senin yeteneğin biri istediğin yerde istedğin zaman da olabilmek,bir diğeri zekanı Artırabilmek.En sonuncuyu bende anlayamadım
İlkiyle beraber herkesin geçmişine gidip bebekken yenebilirim. Sanırım doğuştan kozmik varlık olanlarda işe yaramaz ama Thanos'u falan geçerim herhalde. Çok fazla geri gitmem gerek ama Odin'i falan da geçebilirim. Galactus'a bir şey diyemeyeceğim. Big Bang'in öncesine dönebiliyorsam onu da yenebilirim herhalde.

@rasyonel

Birinciyi bende anlamadım :D

İkincisi ise baya iyi.Zaman manipülasyonu gücü.Geçmişi ve gelece görmeni yarıyor.Zamam yolculuğu ve bir kaç yetenek daha var

Üçüncüsü ise galiba en güçlüsü eter adlı bir büyüyü manipüle etmeye yarıyor Eter büyüsü

@rasyonel

Diğerlerine @Savior baktığı için ilkine baktım. Anlaşılan ilk yeteneğin Napalm temelli saldırıları menzilli silahlar aracılığıyla kullanabilmenmiş. Napalm da ilk olarak Tinian Savaşları'nda kullanılan bir silahmış. Onun dışında pek yardım edemiyorum.

@Batman Who Laughs Maksimum 5 veya 6 gibi geliyor.

Bir gücün ölülerin gücünü kendine katmak, diğeri iç benlik bunun savaşta pek işe yarayacağını sanmıyorum ve son olarak sembolik olan herhangi bir atak yapabilme. Byakuya'nınki gibiyse diye düşünüp ona göre yorumladım ama güçlere pek detaylı bakmadım. Diğerleri başka bir şeyler düşünebilir.

Canım sıkıldı yeniden yapayım dedim. :D

Aerokinetically Enhanced Speed | Superpower Wiki | Fandom
Death Defiance | Superpower Wiki | Fandom
Scorching Presence | Superpower Wiki | Fandom

Birinciyle hava topu yapıp gezmem mi lazım o ne öyle ya? :D İkinci güzelmiş. Epey iş yapar. Ama ölüm konseptini falan silecek kişilere gelince ne olur bilinmez. Sonuncu'yla da İhtiyar Yama'nın zırhı gibi bir şey mi yapabiliyorum? :D Pasif ısı zırhı gibi bir şey mi yani? Valla istediğim ısıda oluyorsa mutlak sıcağa çıkıp Evrensel olabilirim. :D Odin'i falan yenerim bildiğim kadarıyla. Evrensel ötesi değilse Galactus'u da alırım. Ölüm konseptini silemeyenlerle berabere kalırım, silenlere yenilirim. :D Yani bir R14-R15'e kadar yolum var. :D

https://powerlisting.fandom.com/wiki/Psionic-Extraterrestrial_Physiology

https://powerlisting.fandom.com/wiki/Defiance_Inducement

https://powerlisting.fandom.com/wiki/Absolute_Force_Manipulation

İlk gücün potansiyeli limitsizmiş sanırım ama antrenman yapmıyoruz. O işime yarar mı bilmem. İkinci gücümden de pek bişey anlamadım açıkçası. Ama üçüncü güç galiba beni direk Allah yaptı :D

Çizgiromanlarda bazıları ne kadar güçlü bilmiyorum. Ama galiba hepsine karşı şansım var.

İlk gücün potansiyeli limitsizmiş sanırım ama antrenman yapmıyoruz. O işime yarar mı bilmem. İkinci gücümden de pek bişey anlamadım açıkçası. Ama üçüncü güç galiba beni direk Allah yaptı

Çizgiromanlarda bazıları ne kadar güçlü bilmiyorum. Ama galiba hepsine karşı şansım var.
2. gücün kendini ve başkalarını istediğin her şeye baş kaldırmalarını sağlamak üzerine. OP'deki şu devrimci abla gibi yani.
1. gücün istediğin uzaylıya dönüşebiliyorsun ancak bunu Saykik güçlerinle yapıyorsun. Limiti var mı bilmiyorum olması gerek ancak sağlam güç
3. gücün ise zaten Allah dediğin gibi :D :D

17. raunt hariç bir sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.