Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Nereye Kadar Gidersin (Naruto OP)

Nereye Kadar Gidersin?

• 1. Katta Elenirim

Oy: 0 0.0%
  • 2. Katta Elenirim

Oy: 1 33.3%
  • 3. Katta Elenirim

• 4. Katta Elenirim

• 5. Katta Elenirim

• 6. Katta Elenirim

• 7. Katta Elenirim

• 8. Katta Elenirim

• 9. Katta Elenirim

• 10. Katta Elenirim

• 11. Katta Elenirim

• Temizlerim

• Kullanılan toplam oy
    3

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Arkadaşlar, nereye kadar gider konularına yorum getirmek istedim. Burada kontrol genel olarak sizde. Şimdi aşağıya 2 karakter atacağım, siz de bu üç karakterden birisiyle başlayarak vs'ye gireceksiniz. Kuralları atınca daha net anlaşılır. Arkadaşlar farklı seriler de eklemek istedim, istemedim değil. Ama herkesin bilebileceği serileri tuttum genelde. Naruto ve Op seçme sebebim, herkesin katılabilmesi. Biliç de seçecektim ama yeni başladım, bilmiyorum seriyi. Katlar belli bir sıraya göre gidiyor, "örnek olarak" 3. kat 5'den bile güçlü olabilir, takılmayın.

Seçilebilir Karakterler:
Asuma Sarutobi

3b806ddc28dffbdf844cf527e72f3693.gif

Sanji (Vergo vs)
giphy.gif

Kurallar
*Kendi karakterinizle başlarsınız.
*Toplam 11 kat olacak, her katta rakibin belirtilen özelliklerinden bir tanesini çalıp onu kullanabilirsiniz.
*Dövüşler büyük bir adanın ringe dönüştürülmüş halinde olacak.
*Süre sınırı yok.
*Karakterler belirtilen haliyle, dövüşecek.
*Haki=Çakra.
*Sanji kadınlara vurabilir. Ayrıca bir kadın gördüğü zaman konsantrasyonu bozulmaz. Artı olarak kılıç kullanabilir. Normalde ellerini kullanmıyor diye söyledim.
*Seçim yaparken karakterinizin, aldığınız özelliği kullanabilecek olmasına dikkat edin. Çakra veya Hakisini bitirecek bir teknik seçmeyin bence.

1. Kat

Arlong

BronzeSmartBeetle-size_restricted.gif

Karakteri yenerseniz tüm özellikleri, karakterinize eklenecek.

2. Kat

Zabuza Momici
zabuza-momochi-cry.gif

Kakashi ile dövüşü halinde. Hatta ikinci kısmının halinde. Su hapishanesi kullanamaz. Yenecek olursanız kılıcını ve ustalığını kopyalayabilirsiniz. Yada o zamana kadar gösterdiği herhangi bir suiton yeteneğini kopyalayabilirsiniz.

2. Kat

Crocodile

b07c1e03727d337f0e2911330f7ec2e3.gif

Crocodile vs Luffy halinde. Eğer yenecek olursanız, şeytan meyvesini alabilirsiniz. Dikkat edin, meyve yeteneklerini değil, meyvesini.

4. Kat

Sakura Haruno

4aab4e77df3cdb06f0840274340cacfe.gif

Sakura Shippuuden başı haliyle olacak. Yeneyecek olursanız karakterin fiziksel gücünü kopyalayabilirsiniz, mevcut gücünüze ekleme yapılır.

5. Kat
Kakashi Hatake

kakashi-gif-7.gif

Shippuuden başı halinde. MS kullanabilir ancak 1 defayla sınırlı. Yenerseniz, karakterin kullanabildiği herhangi bir elementi olduğu gibi kopyalayabilirsiniz. Yani tüm Kakashi'nin tüm raiton tekniklerini alabilirsiniz. Yada Sharinganını alırsınız. 1 tane base sharingan MS açamazsınız.

6. Kat
Boa Hancock

757fc254a75ac5bb66250b6d8b9899bc.gif

Meyvesinin ışınları isabet etmediği sürece, sizi taşlaştıramaz. Yeneyecek olursanız meyvesini yada hakisini kopyalayabilirsiniz.

7. Kat

Itachi Uchiha

78726a6ec74ba506137966e9f9250bd1.gif

Sasuke vs halinde. Yenecek olursanız, Sharinganını yada istediğiniz herhangi bir özelliğini kopyalayabilirsiniz. Sharinganı seçerseniz, 1 tanesini alabilirsiniz, bu durumda da Kakashi'den aldığınız iptal olacak ve MS özelliklerinden 1 tanesini seçebilirsiniz. seçenekleriniz v1 Susanoo, Tsukuyomi, Amaterasu veya Izanagi. Ek olarak görüşünüz düzelecek fakat bıraktığı yük aynı olacak. Özetleyeyim, Sharinganını seçtiniz diyelim üstüne de MS özellik olarak v1 Susano'o seçtiniz. Gene düz Sharingan özellikleri kullanılabilir olacak, sadece seçtiğiniz MS özelliği bonus gibi olacak.

8. Kat
Sakazuki

akainu-one.gif

Karakter MF halinde. Yeneyecek olursanız meyvesini seçmek zorundasınız. Bu durumda Crocodile'dan veya Hancock'dan aldığınız meyve iptal olacak.

9. Kat
Naruto Uzumaki

icegif-4374.gif

Karakter Shippuuden başı halinde. Yenecek olursanız, Rasengan ve türevlerini yada Kage Bunshin'ini yada Çakra rezervini kendinize ekleyebilirsiniz. Çakra=Haki demiştik.

10. Kat
Garp&Rayleigh

3a600c681806c65c585453c8fd1aa3a9.gif

Silvers.Rayleigh.full.3409388.gif

İki karakter de MF dönemlerindeki hallerinde. Yenecek olursanız, her iki karakterin her hangi bir özelliğini kopyalayabilirsiniz.

11. Kat

Madara Uchiha

madara-gif-2.gif

Madara yeni MS açtığı halinde.

Ancak buraya kadar geldiğiniz için karakterler size bir teklif sunuyor.

Naruto: SM güçlerimi kopyalayabilirsin. Süresi 30 dakika.
Itachi: 1 tane daha MS özelliğimi alabilirsin. Ek olarak sana Susano'omun son halini hediye edeceğim, ancak silahlar yok.
Diğerleri: Seçmediğin özelliğimi de alabilirsin.

Bunlardan birisini seçeceksiniz.

Sanji'yi seçiyorum.

R1
Arlong'u yok ederim. Alacaksam da su kontrol edebiliyordu galiba birazcık o özelliğini seçerim.

R2
Zabuza daha çok yönlü ama Sanji daha hızlı ve güçlüdür. Yine Sanji döver. Buradan da kılıç ustalığı alırım. Sanji zaten cp0 ajanına karşı bıçak kullanmıştı. Ki gayet de kullanabiliyor.

R3
Arlong'dan aldığım su kontrol yeteneğiyle ıslatır ıslatır döverim. Croc yeniden geldiğimde mkün olmayabilir ama ^^ . Croc'tan meyveyi alırım.

R4
Sanji'de şimdi fizikselliğin yanında kullanacağı kılıç ustalığı da var. Sakura'yı da döver. Yine fazla zorlanmaz.

R5
Sanji'nin İlk zorlanacağı müsabaka olur Kakashi.
Ama Sakura'dan da aldığı fiziksellikle iyice güçlendi ve üstüne logia oldu. Ali Cengiz oyununu gitmezse zor bir maçta alır Kakashi'yi. Kakashi'den de raiton yeteneklerini alırım.

R6
Fiziksel güçte eşittirler. Hakide Hancock daha iyi bu sebeple meyve pek etkili olmaz. Hızda da Hancock. Kılıç ustalığı yetmez buradaki müsabakaya. Bi raiton kalıyor Sanji'ye artı sağlayacak. Ama raitonu Kakashi gibi olacaksa raiton klon yapabilir, raikiri kullanabilir, yada yıldırımlı köpek saldırısı atabilir.
Bence yenemez Hancock'u.

Ama biraz düşündüm de Sanji tayfadaki en zeki kişilerden. Raitonu efektif kullanarak şaşırtır Hancock'u sonra basar tekmeyi. Ama çok düşük ihtimal. Konunun ilerlemesi açısından yener diyorum.

Hakisi alırım. Mis gibi krahaki.

R7
Hancock veya Kakashi'den daha kolay olur diye düşünüyorum. Sanji'nin bu rounddaki fiziksel gücü Susanonun buradaki versiyonunu bilem parçalar. Ateşi falan etki etmez hakisi var. Tek tekmeye lego oyuncak gibi parçalar Itachi'yi. MS+Susano alırım

R8
Sakazuki'yi zorlar ama alamaz.

Asuma'yı seçiyorum.

1. Kat
Rakip Arlong güçlü ve su kullanabiliyor. Dövüş adada olduğundan kıyıya yaklaşacaktır ve suyun içine girmese bile su kontrolü olacaktır. Ancak bunun dışında üstünlüğü yok, ateş elementini iyi kullanabilen birisi Asuma ve üstüne çakra bıçaklarıyla Arlong'u servis edebilir. Kendisinin fiziksel güçlerini alıyorum, Asuma için gerekli bir şey Arlong gibi bir balıkadamın fiziksel özelliklerini almak.

2. Kat
Rakibim Zabuza. Kakashi'yi zorlama nedeni, hem Kakashi'nin MS açmaması hem de, koruması gereken geninler olmasıydı bu konsantrasyonunu çok bozdu. Asuma son haliyle seri başı Kakashi'den geri kalacak değildir. Su vs Ateş, bıçak vs kılıç'da Zabuza üstünlük kurabilse de, fiziksel güçlerini aldığım Arlong'dan dolayı bıçakları daha kuvvetli savurabileceğim. Ateş vs Su da ciddi dezavantaj sahibi olsam da, Zabuza'nın Sisine dumanla kontra yapabilirim. Bu da bana ekstra avantajlar sağlayabilecektir. Kılıç Ustalığını aşamam veya suya ateşle karşılık verirsem işin içinden çıkamam ama yeni fiziksel gücüm, suya karşı biraz da olsa bağışıklık kazandıracaktır. Sonuç olarak, Arlong'un fiziksel özellikleri demek su ustalığı demek. Kazanır ve Kılıcıyla ustalığını alırım.

3. Kat
Base Luffy'ye hızda üstün gelemeyen adam Asuma'dan blitz yer. E üstüne çakra bıçaklarım var, e az önce Zabuza gibi birisinin ustalığını aldım, zaten çakra=haki olduğuna göre istediğim gibi dürterim. Fiziksel güçlerim de arttı. Croco patates olur. Meyvesini aldım artık Logia tipiyim.

4. Kat
Rakibim bu sefer beni ciddi anlamda zorlama potansiyeline sahip. Çakra=Haki ise bana vurabilir konumda da oluyor. Ancak yeteceğini sanmam, hız konusunda zaten avantajlıyken, daha da avantajlı oldum. E Zabuzanın kılıcı ve ustalığını da aldım. Kum yeteneklerimle Sakura'nın hızını düşürmek ve kendime kalkan yapmak da zor değil artık. Sakura'yı ve fiziksel güçlerini alırım. Bununla birlikte fiziksel gücüm başka bir seviyeye çıktı.

5. Kat
Base hallerimizde olsak, Kakashi'yi yenemezdim. Ama artık Sakura'nın ve Arlong'un fiziksel güçlerine, Croco'nun meyvesine ve Zabuza'nın kılıcıyla ustalığına sahibim. Bunlara rağmen Kakashi beni zorlar ama yenemez. Kum ile yapacağım hareketlerle Kamui'sini kullanmaya zorlayabilirim. E zaten dövüş uzadıkça Kakashi yorulacaktır. Sharinganını aldım.

6. Kat

Evet bu sefer rakibim Hancock, işim zor. Ama Kakashi kadar zor değil. Katon güçlerim yüksek olduğundan, Raiton almadım ve bunun yerine Sharinganım oldu. E hız konusunda Hancock benle aşık dahi atamayacakken, üstüne kumla hareketlerini kısıtlama ve Sharingan'a sahibim. Bana tek bir darbe bile vuramaz hale geldi yani. Kazanır ve Hakisini alırım.

7. Kat
Rakip Itachi ama hasta Itachi. Onun kadar etkili olmasa da, Sharingana sahibim. Genjutsu yememem lazım, ama yesem dahi yüksek hakimden dolayı fazla etkili olmaz. Kral Hakisi+Silahlanma+Duyu hakim yüksek seviyelerde çakra=haki olduğuna göre bunlar büyük avantaj sağlar bana. Itachi de uzun dövüşleri kaldıramaz. Kazanır ve MS'si ile Tsukuyomi'yi almam artık buradan sonra seviyeler arttığından çok da etkilemez gibi geliyor. Amaterasu hızlı bir rakip karşısında beni avantajsız duruma düşürebilir. Susano'oyu uyun süre kullanamam diğer seçeneğim de Izanagi. Izanagi bana sadece ölümden dönme değil, gerçekliği baştan yazma fırsatı tanıyor ama bir gözümü feda etmem gerekecek. Gene de bu duruma geldiğimde avantajı olacaktır, en azından v1 Susanoo'dan. Izanagi şansımı da artık sürpriz saldırı için kullanırım.

8. Kat

Gerçekten zor maç. Rakip tam bir azman. Ama tek olayı da magma bir taraftan. Fiziksel gücünü magma ile arttırması dışında, her konuda üstünüm. Hem kumumu kullanarak uzaktan atılan veya yakından vurulan magmalara bir nebze olsun, direncim olur. Sonuç olarak hakim arttığına göre meyvedeki kontrolüm de artar. Bu her yerde böyledir, fazla hakiyle daha fazla kum ve meyve ile geçirilen vakit= güç + kontrolün artması demek.. Beni bayağı bayağı zorlar, hatta kazanabilir miyim, diye şüpheye düşürebilir. Ama sonuç olarak, benim de uzaktan saldırılarım var, çakra bıçağım ve üstüne haki ekleyip kullanabileceğim özel bir silahım var. Üstelik eritse dahi, haki ile bir vuruşta canlandırabilirim kılıcımı. Çakra ve haki kabiliyeti, meyvemden fazla avantaj sağlar. Sebebi de kılıç ustalığım. Gerektiği yerlerde, bıçakları çakrayla doldurarak, üstüne de fırlatabilirim. Kazanır ve artık magma adam olurum.

9. Kat

Açıkçası bu seviyedeki Naruto beni Sakazuki kadar zorlayamaz. Yazar ben olduğumdan, Naruto'nun vereceği avantajlardan dolayı buraya koydum, o yüzden yadsımadım. Naruto'nun bana dokunması dahi zorlaşsa da, adamın elinde çakra topu bir bakıma haki topu hatta topları ve türevleri var. Gene de yetmez kazanırım. Hediyeler çok güzel. Rasengan bana logia tiplerine karşı avantaj sağlasa da, tek yönlü ve kılıç konusundaki yeteneğim var o yüzden, Rasengan çok da işime yaramaz. Kage Bunshin de öyle ama ben zaten Naruto evrenindeki bir Lider Joninim. En azından 1-2 kopya saldırısı yapabilirim zaten. Çakra rezervini alırsam , adayı rahatlıkla magma ile kaplayabilirim. Çakra rezervi.

10. Kat

Rakipler hem güçlü, hem (ler) 2 tane azman. Ama şimdiye kadar söylemeye ihtiyacımın olmadığı bir özelliğim de, var tabii bu diğer vsler için de geçerli. Kawarimi ve Bunshin saldırıları. Yüksek seviyede haki kullanarak bunshini tespit etseler de dokunana kadar, indiremezler. Üstelik kawarimi ile öpebilirim ikisi de. He olmadı, öldüm mü? Izanagi atarım. Ama ihtiyacım yok. Magma ile yeri kaplayacak olursam fiziksel kuvvet de hayvanat olan 2 kişiyi biraz kısıtlamış olurum. Ha yeter mi? Yetmez. İlla ki saldıracak alan bulacaklardır. Ama benim de fiziksel gücüm az değil, hatta Garp'dan üstün dahi gelebilrim fiziksel gücümle. Üstüne de çaldığım yeteneklerle, ikisine aynı anda yeterim. Rayleigh'nin hakisini alıyorum. Garp'ın da fiziksel gücünü. Bununla birlikte fiziksel gücüm her iki evrende de olan herhangi birisinden kat kat güçlü oldu. E Naruto'nun çakrası üstüne, Hancock ve Rayleigh'nin hakisini alarak da çakra=haki rezervinde de Hashirama falan gelmediği sürece üstünlük kuırabilen olmayacaktır.

11. Kat

Madara, zorlu ama güzel bir yanı var. EMS değil ve bu dövüşte Kurama yoktu. Gene de PS''ye sahip. Ama Tsunade zamanında, PS çatlatabilmişti. Sakura belki Shippuuden başı haliyle fiziksel güçte, Tsunade kadar olmayabilir ama ben bunun üstüne Garp ve her ne kadar şuan azıcık da olsa, Arlong'un da fiziksel gücüne sahibim. Ama Madara öylece durmayacaktır. Susano'o zamanında Mei'nin buharıyla neredeyse eriyordu. O zaman magma ile de eriyebilir ki, üreteceğim magma etrafımdaki denizi dahi kaplayacak seviyede. Çünkü inanılmaz bir rezerve sahibim. Bu yüzden Susano'o kadar olmasa da kendi yöntemlerimle savunma yapabilirim. Ama Susano'o uçabiliyor işte :D O biraz problem. Yenebilir miyim? Bilmiyorum. Ama yenilmem de. Madara her türlü saldırıma karşılık verse de, çakra konusunda kesinkes üstünüm. OP evrenindeki en iyi hakicilerden birisinin hakisini komple çaldım. E Rayleigh kral hkisiyle saldırmayı biliyordur illa ki, ben hakisini çalarken onu da almış oldum. Sonuç olarak Madara'nın PS'sini kıramasam dahi, ona saldırabilirim. Ve bir ihtimal bıçak fırlatarak, bıçağa kral haki ekleyebilirim. Ama bunların hiç biri Madara'ya yetmeyecektir. Adam Hashirama gibi çakra olarak doğmuş birisiyle, dövüşebiliyordu. Gerçi o sıralarda tamamen Hashirama'nın naifliği yüzünden dövüşebiliyordu. Yoksa Hashirama low diff atardı yani.

Sonuç olarak çok yönlülüğüm galibiyeti getirecektir.

Arkadaşlar yazar olduğumdan katılmam doğru olmaz dedim, sonuç olarak bu vs'yi hazırlarken bunları düşünmüştüm yani :D Ama olsun.

Asumayı daha çok sevsemde güç konusu olunca sanırım sanji daha iyi seçim olur.
Arlongu zaten zaman atlaması önceki hali bile dövebilir
Zabuza da hız farkı ciddi sorun olabilir.Üstelik Zabuza daha zeki ve daha ölümcül birisi sanjiye kıyasla.Ayrıca kılıç ustası olmasıda one piece karakterlerine karşı avantaj sağlıyor.Bence burada kalır sanji.