Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Odin vs Darkseid

Odin vs Darkseid

• Odin Orta Zorlukta Alır

Oy: 5 41.7%
  • Odin Yüksek Zorlukta Alır

Oy: 3 25.0%
  • Darkseid Orta Zorlukta Alır

Oy: 1 8.3%
  • Darkseid Yüksek Zorlukta Alır

Oy: 3 25.0%
  • Yenişemezler

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

father

Müdavim Baykuş
Üstat Kullanıcı
odin.pngds.jpgKurallar
1-Odinde gungnir + Odinsword silahı vardır
2-Darkseıd avatar halindedir
3-Dövüş mars da geçecektir gezegen yok olursa başka gezegene gidebilirler
4-Ölene kadar maç bitmeyecek

Odin için avatar Darkseid bayağı zayıf kalıyor orijinal Darkseid'i ise bilemiyorum multiversal bir varlık olduğunu söylüyorlar.

DS'nin Zeus yenmesi çok saçma değil ancak o kadar rahat yenmesi saçmalık. Ve DC evreninde Skyfather sınıfı teorik olarak Marvel'dakinden çok daha güçlü. Bana sorsan şahsen Full Darkseid > DC Zeus > Sıradan Darkseid (ana avatar falan işte) >= Odin >>> DS Avatarları

Bir de her avatar eşit güçte olmuyor arkadaşlar. Güçlü avatar oluyor, zayıf olan oluyor. Çünkü avatarlar bile avatar yaratabiliyorlar.

DS'in Zeus yenme olayı Rebirth döneminde oldu ve True Form Darkseid taa 2008-2009 yıllarının bir gerçeği Final Crisis dönemi falan. O yüzden bir şey diyemem ancak bu Darkseid sıfırdan bebeklikten yeniden büyüdü. Nitekim avatar olması biraz saçma olurdu sanırım ancak emin değilim bu konuda DC epey istikrarsız.

DC Skyfatherları (Odin, Zeus, Jove) Source'u iki kutba bölecek kadar kudretli tipler. Marvel skyfatherları Bırak Source gibi bir güce, güç yetirmeyi. Phoneix Force gibi şeylerle bile zar zor uğraşabilir haldeler.

Kapışmaya gelince Odin elindeki silahlar ile bir şansı var.

Asgard'da -> Odin alır.
Apokolips'de -> Darkseid alır.
Tarafsız bölgede -> İki türlü de gidebilir. Ancak Darkseid'ın jobber olması aklımı karıştırıyor. (Gerçi Odin'de en çok abartılan comics karakterlerinden o da ayrı.)

@NABU

Hocam bu Bloodlusted Superman'ın ölüm döşeğine getirdiği DS ana avatar değildi dimi ?

Ana avatarsa evrensel felan oluyor çünkü Bloodlusted Superman :D

@Noralyma
odin'e fazladan verdiğim bir şey yokki thanos ile savaşırkende gungnir silahını kullanıyordu. odinsword da kendi envanterinde zaten neden kullanmasınki :D

Hocam bu Bloodlusted Superman'ın ölüm döşeğine getirdiği DS ana avatar değildi dimi ?
Valla Ben Superman'in, DS'i ölüm döşeğine getirdiğini görmedim hiç. Sadece bir supergirl hikayesinde oldukça şaibeli bir şekilde Darkseid'ı güneşe kadar sürüklüyor orada güç kazanınca dövüşüyorlar ve oradan da Source Wall'a götürüp, Darkseid'ı duvara basıyor.

Çok sağlıklı ve gerçekçi bir şey değildi. Bunun haricinde başka varsa bilmiyorum.

[sup]@NABU[/sup]
[sup]Bende okumadım. Superman/Batman Apocalypse çizgi romanında oluyomuş.[/sup]
[sup][/sup]
[sup]Sizin söylediğiniz çizgi roman o herhalde[/sup]