Valla benim forumdaki profil sayfama gelir ve "hakkımda" kısmına bakarsanız "
cevabı" görürsünüz zaten.
Değil Naruto evreni içinde , tüm anime-manga tarihindeki en epik ölümlerden biriydi. O yüzden elbette bir oy ona gidiyor. Gerçi Obito'nun 2. ölümü de hüzünlüydü (tabi velet haliyle dönüp Kakashi'ye bir kamyon güç verme kısmı olmasa çok çok daha iyi ve vurucu bir ölüm olacaktı.)
Açıkçası, sonradan ölmemiş olduğu gerçeği olmasaydı Küçük Obito'nun taş altında kaldığı ölüm de 2. olabilirdi.
Neji'yi çok severim ama ölümü doğal bir biçimde hüzünlü değildi daha çok "ya yaktın nejiyi" tarzı bir hüzündü.
Zabuza-Haku ve Minato-Kushina da çiftler kategorisinden giriyorlar ikisi de çok hüzünlüydü ancak Minato ve Kushina'nın ki daha fena idi.
İntiharlar da hüzünlü elbette Sakumo Hatake, Shisui, Edo Hanzo, Kisame, Hizashi, Rin, Yahiko (yahiko) vs gibi.
Gai 8 kapıda ölse kesin listemde 2. olurdu ve Babası Dai'nin ölümünü de o denli etkileyici bulamıyorum.
Seri de bir şonen için ne çok ölüm olduğunu anladım şu an
Neyse düzenlersem
1- Jiraiya
2- Minato & Kushina
3- Nagato ancak bu oyu aynı zamanda Konan ve Yahiko yani Yağmur Yetimleri için veriyorum.
4- Obito ancak bu oyu aynı zamanda Rin için de veriyorum
Asuma'nın hem canlı iken hem edo iken iki ölümü de çok duygusaldı. Ancak ilkinde ki sorun çok ben geliyorum deyişi idi. Daha Asuma %100 ölmemişken bile bölümün adı "Asuma's Death" idi.
Hiruzen, hüzünlüydü evet ama zaten o yaşında elde edebileceği en güzel sonlardan biriydi. Itachi'nin "BU sefer son" repliğini çok sevsem de ölmesine çok üzüldüm diyemem yüzlerce masumun katili adam sonuçta.
Zabuza-Haku ise gizli 5. olabilir
Onursal Adaylar. Chiyo, Hayate, Sasori, Kisame, Shisui, Sakumo, Hizashi vs vs
Edo Hanzo'nun seppukusu da epikti