Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Old King Thor w/Necro Sword & Mjolnir vs DC Team

Norrin Radd

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
RGyroa.png

-Kural ve Hatırlatmalar-

DC takımı üyeleri:"MM( Fernus ) - Superman - Shazam - He'l". DC karakterleri NEW-52 döneminden.

-Tüm DC üyeleri sınırlamaları kalkmış halde ölümüne savaşacak.

-Thor'da Necro Sword ve Mjolnir var.

-Savaş jüpiter'de geçecek. BFR yok.

-Thor veya tüm DC takımı ölürse karşılaşma biter. Öldüren taraf kazanır.

*R1 - HIZLAR EŞİT.
*R2 - HERKES KENDİ HIZINDA.

R1- Thor kazanır.Thor'un bu formu Odin'in oldukça üzerinde güçte ve Galaktus'la eşit seviyede.Dc takımının en büyük avantajı olan hızı ellerinden alırsak OKT rahat kazanır.Necro Sword'u olmasa bile hızların eşit olduğu ortamda OKT kazanamasa bile iyi bir savaş ortaya koyacaktır.

R2-Yine Thor'a daha yakınım.Galaktus'la kafa kafaya çarpışabilecek bir güç kazanıyor Necro Sword ile Thor.Bu hız ve fiziksel güç farkının kapatabileceğinden daha büyük bir fark.

R1 Thor rahat kazanır.Hatta necrosword olmasa bile kazanır

R2.Hız farkı Thor işini biraz zorlaştırıyor ama az farkla kazanır gibi.

Evet biraz zorlaştırır Thor işini hatta 2.Round necro olmasa Takım fernus yüzünden kazanır derdim.Ama sonuçta NKT’nin Fernusdan daha güçlü varlıkları yenmişliği var(Gorr,Galactus, vs)

Bildiğim kadarıyla Thor bu haliyle aşırı güçlü, takımın iki raundda da şansı olacağını sanmıyorum.

Öncelikle Necro Thor'un yendiği Galactus gerçek Galactus değil, non-canon bir galactus versiyonu başka bir evrenin ki. Ve 616 galactusu kadar güçlü değil.

Yani evet Necro Old King Thor Galactus sularında yüzecek güçlere sahip biri ancak canon olarak gücü yerinde gerçek 616 Galactus'unu esas olanı yenmiş değil. Fakat elbette Thor'dan daha güçsüz babası bile Galactus'a hasar verdiğine göre Thor da o sularda diyebiliriz.

1. Raunt kolaylıkla Thor

2. Raunt da ise biraz sıkıntı var çünkü, Devasa bir obje olan Galactus'a saldırılar atmak ile her biri ışık hızını milyonlarca kat geçebilen bir takımla baş etmek farklı. Alan hasarı ile yok edeyim desen. Shazam hariç hepsi geçirgen olabiliyorlar. Açıkçası burada Fernus ve H'el tek gerçek tehditler
ama onlar bile bu seviyede bir şeyle boy ölçüşemezler. Bu ekibin toplam eforu bile bir galaksi edemeyecekken karşılarında birden fazla galaksi süpürebilecek birisi var.

Zeka ve hız ile biraz zaman kazansalarda Thor sinirlenince tüm evreni bunlarla beraber yok edebilir.

Thor alır.

@Nabu

Peki sizce Fernus'un çok güçlü telekinezi yeteneği Thor'u savaş içerisinde zor duruma sokmaz mı ?

Bir de arka arkaya konu açmak yerine buradan sorayım, Fernus vs He'l ne olur acaba :D

@Norrin Radd
Necro Okt ile Galaktus savaşı inanılmaz başa baş geçiyor hatta Thor da hayatta kaldığına şasırıyordu.Savaşın bu denli denk resmedilmiş olmasından ötürü Galaktus'a denk ifadesini kullandım.Ha belki Thor çok çok az bir şey daha güçlüdür ama bana sorarsan aynı tierdeler o hikayedeki resmedilen Galaktus ile.

Fernus'un telepatisine gelecek olursak illaki sıkıntı olur ama bu kadar kendinden üst tier'de olan bir karaktere ne kadar sıkıntı olur soru bu aslında.Bence Fernus'un telepatisi takım2 nin en büyük silahi olur ama kazanmalarına yetmez.

Peki sizce Fernus'un çok güçlü telekinezi yeteneği Thor'u savaş içerisinde zor duruma sokmaz mı ?
Elbette sokar, sonuçta Base Martian Manhunter'ın bile galaktik ve hatta evrensel seviyede bir telepat olduğunu yeri geldi mi Spectre, Nabu, Darkseid, gibi özel varlıkların zihinlerini mıncıklayabildiğini biliyoruz.

Sonuçta elbette Fenrus'un telekinetik ve telepatik atakları Thor'a biraz bela olacaktır. Ancak bu bir dayanıklılık savaşına dönerse oradan Fernus'un çıkmayacağı aşikar.

Bir de arka arkaya konu açmak yerine buradan sorayım, Fernus vs He'l ne olur acaba
İnternette buna genelde "Fernus stomps" deniyor. Ki ben şiddetle karşı çıkıyorum. H'el yeterince anlaşılmadı ve yenilmesinde Jor-El'in özel planının payı es geçildi.

H'el, Teen Titans, Superman Ailesi ve Adalet Birliğinin bazı üyeleri ile ne yaptıysa Fernus biraz daha iyisini Yeni 52 öncesi dönemin adalet birliğine ve onlarca beyaz marslıya yaptı.

O yüzden insanların aralarında yüzlerce katlık bir fark varmış gibi davranmasını hiç sevmiyorum.

Fakat evet, Fernus yener.

Thor bildiğim kadarıyla bu versiyonuyla evren seviyesinde, baş etmesi de çok zor, kısıtlama da olduğuna göre Thor'un zorlanacağını sanmyorum.

2. Raund ise araştırmalarım ve yorumlara bakmamın neticesinde hızdan başka bir sorun yok gibi. Gene Thor kazanır ama bu sefer zorlanabilir diyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi: