Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1044 Tartışma / 1045 Öngörü

unknown.png

Strongest creature in the world....

lMqm_Nva_400x400.jpg

1e66510ekapak.jpg
Bölümün özeti budur. 1043 sayılık koca bir saçmalık. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Luffy'nin kobrayı tutup sallaması falan , bayıldım yav bölüme.
Umarım sıradaki bölüm bundan da güzel olur.

GODA farkıyla, Kaido gibi canavarı ne kadar da tatlış bir şeye çevirdi kurgu diye buna denir, peak fiction demiyorlar boşuna, çizimleri de çok iyi, HxH’la yarışır seviyede. :relaxkermit:

Meyve olayının yarattığı tutarsızlıklar ayrı kötü dövüşün çizgi filme dönmesi ayrı kötü. Neresinden tutsan elinde kalıyor ya hiçbir şeyin ağırlığı kalmadı. Kaido'nun yenilmesine ikna olmuştum da bu şekilde olmamalıydı. Üzülür hale geldim bunca sene takip ettiğime.

Başka bir forumda biri yazmıştı ve ben beğenmiştim. Artık benim için One Piece'in sonu böyledir.

"Joyboy aslında eski hükümetin sarayında soytarı imiş, herkesi güldürürmüş. Hükümet düşünce işsiz kalmış ve intikam duygusuyla nesilden nesile D.'nin iradesini aktarmış. Laugh Tale'de herkesin gülmesi de bu hikayeyeymiş. "

Başka bir forumda biri yazmıştı ve ben beğenmiştim. Artık benim için One Piece'in sonu böyledir.

"Joyboy aslında eski hükümetin sarayında soytarı imiş, herkesi güldürürmüş. Hükümet düşünce işsiz kalmış ve intikam duygusuyla nesilden nesile D.'nin iradesini aktarmış. Laugh Tale'de herkesin gülmesi de bu hikayeyeymiş. "
adam olana çok bile ok.

1045 Spoiler (doğruluğu kesinleşmemiş, spekülatif spoilerlar)

- Ayakta kalan son CP0 ajanı Nika Meyvesi'nin uyandığını bildirmiş, Beş Kadim de sadece Fatihin Hakisi'ne sahip olanların meyve uyandırabildiğini söylemiş.
- Luffy'nin yeni hali daha esnek ve dayanıklıymış. Kaido onun kafasına sopayla vurduğunda Luffy'nin boynu uzayarak kafası geriye gitmiş ve zarar görmeden geri gelmiş.
- Luffy'nin teknikleri çok komikmiş, ama aynı zamanda çok da güçlüymüş. Kaido bu sefer gelen her saldırıyı savuşturmak zorunda kalmış.
- Luffy alev desenli Silahlanma Hakisi kullanarak uyanıştan önceki gibi Kaido'ya her yönden saldırmaya başlamış. Kaido da "bu sefer durum ciddi" demiş ve gözleri değişmiş.

1045 Spoiler (doğruluğu kesinleşmemiş, spekülatif spoilerlar)

- Ayakta kalan son CP0 ajanı Nika Meyvesi'nin uyandığını bildirmiş, Beş Kadim de sadece Fatihin Hakisi'ne sahip olanların meyve uyandırabildiğini söylemiş.
- Luffy'nin yeni hali daha esnek ve dayanıklıymış. Kaido onun kafasına sopayla vurduğunda Luffy'nin boynu uzayarak kafası geriye gitmiş ve zarar görmeden geri gelmiş.
- Luffy'nin teknikleri çok komikmiş, ama aynı zamanda çok da güçlüymüş. Kaido bu sefer gelen her saldırıyı savuşturmak zorunda kalmış.
- Luffy alev desenli Silahlanma Hakisi kullanarak uyanıştan önceki gibi Kaido'ya her yönden saldırmaya başlamış. Kaido da "bu sefer durum ciddi" demiş ve gözleri değişmiş.
Hükümet: "Demek bu çocukta kral hakisi var. Vay be nasıl da öngöremedik. Meyvesi uyanmasaydı bilemeyecektik."

@Him

Hep derim Oda'nın ne yazdığından haberi yok. Öncesi, sonrası bağlantısı yok adamda. Adam bir iki tane foreshadowing yapıyor 2 easter egg koyuyor allah oluyor zaten :D

Neyseki bu spoiler gerçek değil, sadece öngörü. :D
Ama artık gerçek çıksa şaşırmam valla. :D

Başka bir doğrulanmamış spoiler;
Zoro uyanmış.
Sanji, Hiyori'nin tehlikede olduğunu fark ediyormuş.
Luffy, Road Runner gibi dövüşürken Kaido buna gülüyormuş.
Bölümün sonunda Onigashima'daki devasa kılıç, adayı sarsmaya başlıyormuş. (Burada kılıç şiddetle titrerken adayı da sarsıyor gibi bir anlam çıkıyor sanırım)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son gelen spoilerı okumadım ama sizler için paylaşayım;

- Chapter 1,045: “Next Level”.
- In the Color Spread, Straw Hat crew is sitting together with letters “Sea of Liberation”.
- All chapter is about Luffy Vs. Kaidou. The battle is VERY FUNNY, you will enjoy a lot reading it (more than any Spoiler or summary).
- Kaidou comments how unusual Luffy's fruit is: it turns environment into rubber (like Paramecia) but also transforms user (like Zoan).
- Luffy uses a new attack called “Gomu Gomu no Gigant” turning his entire body into giant. He looks like a God.
- Momonosuke and Yamato reach the rooftop and see Luffy's new form.
- Luffy runs out of energy, but he gets his drum heartbeat back and recovers.
- At the end of the chapter, Luffy punches Kaidou's face very hard.
- Luffy: "This is fun, right Kaidou?"

> - Luffy runs out of energy, but he gets his drum heartbeat back and recovers.

A clarification about this, in Spanish redon said

- Luffy runs out of energy but he gets his heart to pump blood(thanks to the drum heartbeat) and recovers.

The clarification is just because there are people saying that maybe it has after effects like losing lifespan or something
[/quote]