Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1063 Tartışma / 1064 Öngörü

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Oy: 0 0.0%
  • İyi

Oy: 3 60.0%
  • Ortalama

• Kötü

Oy: 2 40.0%
  • Çok Kötü

• Kullanılan toplam oy
    5
Güzel bölümdü.

Tiç hemen plan değişikliğini yapıp başka denizlere yelken açmış. Law'dan poneyi alır ama öldüremez tahminimce Law kaçar bir şekilde. Ancak çok ters yakalamışlar, Law'un bir tane düzgün adamı yokken Tiç'in kalibreli adamları var. Çok ters savaş. Law hakide de gelişmiş öğrenmiş olduk, çok başka bir şeye dönüşüyor Law. bakalım.

Law'ı burada öldüreceğini sanmıyorum. Kaçıracağını da çünkü zaten Kobby kozu var. Luffy'nin final arc plot'u için Sabo ve Vivi gibi iki koz daha var. Law'ı da almak bence abartı olabilir. İhtimaller;

1- Law Kaçar
2- Law kolu bacağı verir ama kurtulur
3- Law sağ kalır ancak meyve gider
4- Law kaçırılır.
5- Law'a biri yardım eder ve Zira Hancock'un ensesinden Rayleigh aldığı gibi benzeri Law'a yapılır.
6- Law ölür.
7- Law kazanır.

Ben en az ihtimali 6 ve7. şıklara veriyorum. Ondan sonraki tüm ihtimaller denk gibi ancak kaçırılacağını da sanmıyorum. Law'In o kadar kendine güvenmesinin bir sebebi olmalı.

Ayrıca bence bu Blackbeard, Hancock'a saldıran ile aynısı değil gibi bence sanki farklı BB'ler ekipten farklı kişiler ile farklı kişileri hedef almış. 3. Blackbeard'ın Ben Kaido ile Big Mom'ın cesetlerini araştırdığını düşünüyorum. Meyveleri için. Ayrıca Gecko Moriah bu adamın tayfasında ise, bunlar diriltiledebilir.

Kuzan ise başka bir poneglif okuyucuyu hacıladı yani Robin'in peşinde değilmiş BB..

Bölüme gelince iyiydi ancak tek sorun çok kısaydı.

Bölüm çok güzeldi okurken baya keyif aldım. Diğer bölümlere kıyasla daha kısa olmasına rağmen bence daha kaliteli idi. Bonney ile Kuma arasındaki ilişkinin açıklanması gibi merak edilen bir gizemin açıklanması iyi olmuş.
Tabi beni en çok etkileyen kısım Law ve BB kısımları oldu. BB'nin tayfasının güçleri baya ilginçmiş. Özellikle Burgess'ın gücü çok hoşuma gitti. Savaş off screen geçecek gibi duruyor(sonuçta After Wano) ama belki son arca giriyoruz diye gösterebilir(gösterir umarım).

Teach reis eşeğine bile mitolojik meyve vermiş.Kral.Final bossa yakışır bir hareket.Şimdi akıllarda tek bir soru var.Stronger mı alır yoksa Sengoku'nun keçisi mi ? Ne dersin @Uncle Paulie
Stronger'ın featleri çok daha sağlam babo ok. Sengoku'dan da tek yemedi kral. Çoppa 2v1 yapacak Doc Q ve Stronger ile. Kahve Kral şov. Off bee.

Tiç faynıl bos olacak mı bakalım. Im sama da ciddi aday. Şenks de aday galiba. Bakalım.

Ayrıca bence bu Blackbeard, Hancock'a saldıran ile aynısı değil gibi bence sanki farklı BB'ler ekipten farklı kişiler ile farklı kişileri hedef almış. 3. Blackbeard'ın Ben Kaido ile Big Mom'ın cesetlerini araştırdığını düşünüyorum.
Burayı tam anlayamadım. İçindeki kişilik bozukluğu olarak mı farklı yoksa farklı BB'ler var anlamında mı?

Teach reis eşeğine bile mitolojik meyve vermiş.Kral.Final bossa yakışır bir hareket.Şimdi akıllarda tek bir soru var.Stronger mı alır yoksa Sengoku'nun keçisi mi ? Ne dersin @Uncle Paulie
Stronger'ın featleri çok daha sağlam babo ok. Sengoku'dan da tek yemedi kral. Çoppa 2v1 yapacak Doc Q ve Stronger ile. Kahve Kral şov. Off bee.
Tiç faynıl bos olacak mı bakalım. Im sama da ciddi aday. Şenks de aday galiba. Bakalım.
İm de olabilir dediğin gibi.Shanks'ın final boss olmasıda düşük ihtimal görüyorum ama olabilir tabi.

Bölümü beğendim.Zaten Teach'in aksiyona girdiği kötü bölüm yok.Law ölmez bence.Oda cesaret edemez.bir Gege veya kishi değil.Burgess meyveside çok düz geldi ya bana.Buff meyveside neymiş.Ayrıca kaldırdığı şeye dağ falan diyorlar da öyle dağ mı olur zoro'nun alabastada kaldırdığı binadan hallice.

Ayrıca kaldırdığı şeye dağ falan diyorlar da öyle dağ mı olur zoro'nun alabastada kaldırdığı binadan hallice
CV tayfa ağlıyo şu an. :D

Shanks'ın final boss olmasıda düşük ihtimal görüyorum ama olabilir tabi.
Valla Oda bu yapar mı yapar. Ama ben de olması taraftarı değilim. Im sama veya Tiç.

Zaten Teach'in aksiyona girdiği kötü bölüm yok.
Seyir zevki çok yüksek bir karakter ya, diyalogları, kafa yapısı, gizemi, aksiyonu. Tiç çok başka bir adam. Ha hayal kırıklığına uğrattı ancak karakterin kendisi taşıyor mangayı.

Luffy gene prenses kurtaracak. Çok yaratıcısın Oda 542 yıldır mağdur prenses durumu.

Law'un ark prensesi konumunda görüleceğini düşünmüyorum, bizimkilerle bağı olsa da Vivi için bile Zoro-san "kendi macerası, saygı duyalım beyler" çekti. Şimdi Law için giderlerse o zaman Lütfü "dümeni Kum Ülkesine kırın beyler" dediğinde niye itiraz ettiler? Law'un prenseslik olayı yalan onu bi geçelim bence. Zaten Koby de var hali hazırda. Sanmıyorum. Law Pone'yi kaybedip kaçar. Ki bu durumda çok normal. Ama forumlarda Law haterları zırlar yine "yhaa law poşet xd" tarzında. Kid sanki çok winnermış gibi. Lel.

Law'un ark prensesi konumunda görüleceğini düşünmüyorum, bizimkilerle bağı olsa da Vivi için bile Zoro-san "kendi macerası, saygı duyalım beyler" çekti. Şimdi Law için giderlerse o zaman Lütfü "dümeni Kum Ülkesine kırın beyler" dediğinde niye itiraz ettiler? Law'un prenseslik olayı yalan onu bi geçelim bence. Zaten Koby de var hali hazırda. Sanmıyorum. Law Pone'yi kaybedip kaçar. Ki bu durumda çok normal. Ama forumlarda Law haterları zırlar yine "yhaa law poşet xd" tarzında. Kid sanki çok winnermış gibi. Lel.
Bonney’i kast ettim ben.

Dün gece birşey fark ettim. Fark ettiyseniz bu bölümde Jaya arcındaki kadro var. Hatırlarsanız BB ve tayfa Jaya adasında iken Lafitte BB'nin Shichibukai olmasını teklif etmek için Sengoku'nun yanına gitmişti. Acaba yeniden Lafitte birine birşey teklif ediyor olabilir mi? Mesela Goroseiler veya Shanks veya başka birisi.

Bonney’i kast ettim ben.
Bonney-sama ne alaka yaw prenseslikle? Lütfü'yü bile tepikliyor. Ondan olmaz.

Bonney'nin yeni imajını ise sevmedim.

Kapak hikayesi de güzel gidiyor. Amirallerin komutanlardan farklı bir ligde olduğunu anlamayan yoktur herhalde artık. Önce King ve Queen şimdi de Cracker mefta oldu. Kuzan'ı tekrar görmeyi merakla bekliyorum.

Bonney’i kast ettim ben.
Bonney-sama ne alaka yaw prenseslikle? Lütfü'yü bile tepikliyor. Ondan olmaz.
Bonney'nin yeni imajını ise sevmedim.
Kadın Kuma'nın kızı. Prenses işte.

Bonney’i kast ettim ben.
Bonney-sama ne alaka yaw prenseslikle? Lütfü'yü bile tepikliyor. Ondan olmaz.Bonney'nin yeni imajını ise sevmedim.
Kadın Kuma'nın kızı. Prenses işte.
Ark içinde kurtarmalık karakter olarak kast etmişsin onu diyorum. Şu an için öyle bir durum yok.