Stronger'ın featleri çok daha sağlam babo ok. Sengoku'dan da tek yemedi kral. Çoppa 2v1 yapacak Doc Q ve Stronger ile. Kahve Kral şov. Off bee.Teach reis eşeğine bile mitolojik meyve vermiş.Kral.Final bossa yakışır bir hareket.Şimdi akıllarda tek bir soru var.Stronger mı alır yoksa Sengoku'nun keçisi mi ? Ne dersin @Uncle Paulie
Burayı tam anlayamadım. İçindeki kişilik bozukluğu olarak mı farklı yoksa farklı BB'ler var anlamında mı?Ayrıca bence bu Blackbeard, Hancock'a saldıran ile aynısı değil gibi bence sanki farklı BB'ler ekipten farklı kişiler ile farklı kişileri hedef almış. 3. Blackbeard'ın Ben Kaido ile Big Mom'ın cesetlerini araştırdığını düşünüyorum.
Hakkında Teori var ya BB'nin aslında üçkişiler diye.Burayı tam anlayamadım. İçindeki kişilik bozukluğu olarak mı farklı yoksa farklı BB'ler var anlamında mı?
İm de olabilir dediğin gibi.Shanks'ın final boss olmasıda düşük ihtimal görüyorum ama olabilir tabi.Stronger'ın featleri çok daha sağlam babo ok. Sengoku'dan da tek yemedi kral. Çoppa 2v1 yapacak Doc Q ve Stronger ile. Kahve Kral şov. Off bee.Teach reis eşeğine bile mitolojik meyve vermiş.Kral.Final bossa yakışır bir hareket.Şimdi akıllarda tek bir soru var.Stronger mı alır yoksa Sengoku'nun keçisi mi ? Ne dersin @Uncle Paulie
Tiç faynıl bos olacak mı bakalım. Im sama da ciddi aday. Şenks de aday galiba. Bakalım.
CV tayfa ağlıyo şu an.Ayrıca kaldırdığı şeye dağ falan diyorlar da öyle dağ mı olur zoro'nun alabastada kaldırdığı binadan hallice
Valla Oda bu yapar mı yapar. Ama ben de olması taraftarı değilim. Im sama veya Tiç.Shanks'ın final boss olmasıda düşük ihtimal görüyorum ama olabilir tabi.
Seyir zevki çok yüksek bir karakter ya, diyalogları, kafa yapısı, gizemi, aksiyonu. Tiç çok başka bir adam. Ha hayal kırıklığına uğrattı ancak karakterin kendisi taşıyor mangayı.Zaten Teach'in aksiyona girdiği kötü bölüm yok.
Bonney’i kast ettim ben.Law'un ark prensesi konumunda görüleceğini düşünmüyorum, bizimkilerle bağı olsa da Vivi için bile Zoro-san "kendi macerası, saygı duyalım beyler" çekti. Şimdi Law için giderlerse o zaman Lütfü "dümeni Kum Ülkesine kırın beyler" dediğinde niye itiraz ettiler? Law'un prenseslik olayı yalan onu bi geçelim bence. Zaten Koby de var hali hazırda. Sanmıyorum. Law Pone'yi kaybedip kaçar. Ki bu durumda çok normal. Ama forumlarda Law haterları zırlar yine "yhaa law poşet xd" tarzında. Kid sanki çok winnermış gibi. Lel.
Bonney-sama ne alaka yaw prenseslikle? Lütfü'yü bile tepikliyor. Ondan olmaz.Bonney’i kast ettim ben.Law'un ark prensesi konumunda görüleceğini düşünmüyorum, bizimkilerle bağı olsa da Vivi için bile Zoro-san "kendi macerası, saygı duyalım beyler" çekti. Şimdi Law için giderlerse o zaman Lütfü "dümeni Kum Ülkesine kırın beyler" dediğinde niye itiraz ettiler? Law'un prenseslik olayı yalan onu bi geçelim bence. Zaten Koby de var hali hazırda. Sanmıyorum. Law Pone'yi kaybedip kaçar. Ki bu durumda çok normal. Ama forumlarda Law haterları zırlar yine "yhaa law poşet xd" tarzında. Kid sanki çok winnermış gibi. Lel.
Kadın Kuma'nın kızı. Prenses işte.Bonney-sama ne alaka yaw prenseslikle? Lütfü'yü bile tepikliyor. Ondan olmaz.Bonney’i kast ettim ben.Law'un ark prensesi konumunda görüleceğini düşünmüyorum, bizimkilerle bağı olsa da Vivi için bile Zoro-san "kendi macerası, saygı duyalım beyler" çekti. Şimdi Law için giderlerse o zaman Lütfü "dümeni Kum Ülkesine kırın beyler" dediğinde niye itiraz ettiler? Law'un prenseslik olayı yalan onu bi geçelim bence. Zaten Koby de var hali hazırda. Sanmıyorum. Law Pone'yi kaybedip kaçar. Ki bu durumda çok normal. Ama forumlarda Law haterları zırlar yine "yhaa law poşet xd" tarzında. Kid sanki çok winnermış gibi. Lel.
Bonney'nin yeni imajını ise sevmedim.
Ark içinde kurtarmalık karakter olarak kast etmişsin onu diyorum. Şu an için öyle bir durum yok.Kadın Kuma'nın kızı. Prenses işte.Bonney-sama ne alaka yaw prenseslikle? Lütfü'yü bile tepikliyor. Ondan olmaz.Bonney'nin yeni imajını ise sevmedim.Bonney’i kast ettim ben.Law'un ark prensesi konumunda görüleceğini düşünmüyorum, bizimkilerle bağı olsa da Vivi için bile Zoro-san "kendi macerası, saygı duyalım beyler" çekti. Şimdi Law için giderlerse o zaman Lütfü "dümeni Kum Ülkesine kırın beyler" dediğinde niye itiraz ettiler? Law'un prenseslik olayı yalan onu bi geçelim bence. Zaten Koby de var hali hazırda. Sanmıyorum. Law Pone'yi kaybedip kaçar. Ki bu durumda çok normal. Ama forumlarda Law haterları zırlar yine "yhaa law poşet xd" tarzında. Kid sanki çok winnermış gibi. Lel.