Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bölüm gayet iyiydi diyebilirim.
BB vs Law savaşını göstermiş olması bile beni gayet memnun etti. Law'ın tayfasını BB'nin tayfasını zorlayacak seviyede göstermesi o çok şikayet edilen "Law'ın tayfası boş" söylemini azda olsa kıracağını düşünüyorum.
Luffy'nin olduğu kısımda ise Kuma'nın iftira atılmış bir kral olduğunu ve farklı bir ırktan olduğunu öğrenmemiz gibi güzel bilgiler öğrendik. Kuma'nın Karasakal ile aynı ırktan olduğu ile alakalı bir teori görmüştüm, herhalde böyle birşeye bağlanacak.
Son kısımda iki kısım çok ilgimi çekti. İlk olarak Vegapunk'ın Dragon ile konuşması. Vegapunk'ın yakın zamanda öleceğini söylemesi ve bizimkilerle ilgilendiğini söylemiş olması herşeyi anlatacağı ihtimalini arttırıyor. Ayrıca Dragonu tanıması onun hakkında yeni şeyler öğreneceğimizi de garantiliyor. Seraphimler, Kuma, WG ve Dragon gibi konularda bence çok sağlam bilgiler edineceğiz; umarım dediğim gibi olur. İkinci kısım ise Hawaii gömlekli Sanji .
Kalp Korsanları denizde yüzebilme üstünlüğünü güzel kullanmış Karasakal Korsanları deniz savaşlarında zayıf hepsi şeytan meyvesi kullanıcısı olduğundan.
Kyaaaaaah Bonney samaaa.
:saint:
Kuma en güçlü bulduğum ve sevdiğim lordlardan biriydi bu ark umarım bilinci yerine gelir de bir şov görürüz kendisinden. Karizması çizilmemiş karakterlerden biri.
Bu arada çizimler birkaç bölümdür gözüme çarpıyor, normalde tayfadan biri falan yeni bir kıyafetle falan gözüktüğünde daha güzel çizerdi. Bu sefer beğenmedim.
Dragon'un önceden Amiral olma teorisi doğru çıkacak gibi duruyor.Biraz zorlama olacak ama Vegapunk hükümete çalışan birisi.Bu bölümde de Dragon ile bağlantısı çıktığına göre bu bağlantı Dragon'un amiral olduğu zamanlarda kurulmuş olabilir.
Law vardı daha ne olsun.
Dövüş olmasa sıkıcı bir bölüm olurdu. Kapakta bile olsa Kuzan'ı görmek güzeldi. Kendisi sevdiğim karakterlerden, keşke kendisini tekrar amiral olarak görebilsek.
Dragon(tobbagon) artık sahne almalı bunun vakti geldi de geçiyor gerçekten. Bir şeyler yap artık be adam daha ne kadar pasif kalacaksın. Yether be kardesim.