Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1076 Tartışma / 1077 Öngörü

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Oy: 0 0.0%
  • İyi

Oy: 3 100.0%
  • Ortalama

• Kötü

• Çok Kötü

• Kullanılan toplam oy
    3
Güzel bölüm, sadece biraz kısaydı. Tek dileğim Teach Vs Law gibi bu da off-panel olmasın.

Bir de gene gizem kastı, Shanks öldü sandığı dostunu görmüş Elbaf'ta. Saul mu ? Oden mi ? ne bileyim garip.

Güzel bölüm ama çizimler bu bölümün hakkı değildi, çok kötüler. Vegapunk'dan da sıkıldım, rezalet tasarımından da.

Shanks çizimlerine özeniyor Oda onun sahnelerini beğendim ama bu dövüşte büyük ihtimal Law vs Teach tarzı ucundan gösterilir. Yinede Shanks'ı aksiyonda görmek güzel olacaktır.

Bizimkilerin Seraphimlerle savaşmak için Lucci ve Kaku ile ittifak kurmasını sevmedim şu noktada gerek olmamalı bu tarz şeylere.

Lucci ve Mugiwara'yı beraber savaşırken de görmek varmış.

Mood;

Şanks'ın Kid'i öldüreceğini düşünmüyorum, özellikle Wano'daki olaylardan sonra. Büyük ihtimal Şanks'ın kast ettiği ve korumak istediği yeni nesil arasında Kid yok ancak Kid'i öldürmesi için de bir sebep yok. Kid'in galibiyeti zaten pek mümkün gözükmüyor. Yarıda kesilir bence savaş.

Tiç Law'dan kitabeleri alır, Şanks da Kid'den.

Ek olarak spoiler almayı kesmeyi planlıyorum tekrardan seslilerde falan yemezsek. Heyecanlı kısımlara giriyoruz çünkü bari bunca senedir okuyoruz tam verim alalım. Şu spoiler sağlayıcılarının kökünü kurutsalar da bi rahat etsek ya.