Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1078 Tartışma / 1079 Öngörü

Sizce Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Oy: 0 0.0%
  • İyi

• Ortalama

Oy: 1 50.0%
  • Kötü

• Çok Kötü

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Gelecek bölümlere epey hype yapıldı, bakalım göreceğiz ileride ne olacak. Hainin kim olduğu muhabbeti gram ilgimi çekmediği için ona yorumum yok.

Beni rahatsız eden bir konu var, bizimkilerin acelesi var, seraphimlerden kurtulmak zorundalar ama ne Luffy ne de Zoro Wano'da aldığı güçlendirmeleri kullanmıyor. Luffy G4'ün işe yaramadığı noktada G2 atakları falan yapıyor. Kral haki bile eklemiyor. Hani son zamanlarda gördüğüm en kötü dövüş kurgusu, boşa panel israf etmekten başka bir işe yaramıyor. Kaldı ki Lucci ve Kaku da uyanışlarını kullanmıyor. Anlam veremedim.

Franky'nin tek kolla savaşma azmi ise çok hoşuma gitti, adam gibi adam kendisi. Tayfada kendini bozmayan üyelerden birisi. Heyt be Franky baba.

Bölüm ortalamaydı.

Gene gereksiz uzatılan, "arkası yarına" , "devamı az sonra" bölümlerinden biri. Çizimler traş, içerik meh, dövüşler kepaze.

Tek hoşuma giden yanı egghead arkı bir sonra geliyor gibi olması bir de bir Gorosei'nin aktif görev için harekete geçtiğini görmüş olmak.

Herkes artık o kadar saldı ki seriyi ya spoilerlardan takip edip bölümü bile okumuyor ya da yarım yamalak okuyor. :pensive:

Bitene kadar salmayacağız bu seriyi orası kesin ama.

Oda'nın şu ana kadarki en büyük hype'ı büyük savaşla ilgiliydi. "Marineford gölgede kalacak" demişti. İçini doldurur umarım ve en azından final ark son 3(Yumurtayı da sayıyorum) ark'ı unutturur bizlere. Serideki son düzgün ark Zou falandı sanırım. Reverie de var ama o çok kısa sürdüğü için saymıyorum.