Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1079 Tartışma / 1080 Öngörü

Killer nasıl tek yedi? Tek Parça'ya yeni bir gizem daha eklendi.

1078 bölüm sonra babayı aksiyonda gördük. Sırf bu bile yeter. Karasakal'ın adaya gelmesi heyecanı epey yükselten bir gelişme. Adam hiç boş durmuyor, sürekli bir dalavere peşinde. Korsan gibi korsan. Karasakal'ın yüzü suyu hürmetine okuyoruz vallahi bu seriyi. Razıyız kendisinden.

Bölüm güzeldi.

Shanks'ın Wano'ya neden geldiğini de öğrenmiş olduk. Karasakal'ın peşindeymiş ve Wano'da ortaya çıkacağını düşünmüş. Serinin başlarından beri uyarıyor zaten milleti Karasakal konusunda adama kafayı takmış belli ki. Beklenen karşılaşma olacak mı acaba aralarında.

Shanks'ın Wano'ya neden geldiğini de öğrenmiş olduk. Karasakal'ın peşindeymiş ve Wano'da ortaya çıkacağını düşünmüş. Serinin başlarından beri uyarıyor zaten milleti Karasakal konusunda adama kafayı takmış belli ki. Beklenen karşılaşma olacak mı acaba aralarında.
Şenks beklendiği gibi Kutsal Ejder çıkarsa BB tarafından öldürüleceği az çok belli olur.
Corazan/Law, D'ler için "Tanrının doğal düşmanı" demişti.
Bu kutsal ejderlere de tanrı gözüyle baktıklarına göre Karasakal Şenks'in doğal düşmanı.
Bu da öylesine Haki'ye sahip birinin az çok neden Karasakal'ı bunca zaman öldüremediğini, en büyük yarasını ondan aldığını da birazcık açıklar.

Özetle Tanrı'nın en doğal düşmanları
1- Deniz canavarları (Shank'sin kolunu kopardı)
2- D'ler (Shanks'e çizik attı)

Tiç'in şu an temiz bir dövüşte Şanks'ı öldürmesi inandırıcı olmaz. Ama katakulliye getirip öldürürse güzel olur.

Biraz seriye zevk vermek istiyorlar herhalde, ama zevk verirken de Tiç'in canını acıtıyorlar, ama en sonunda da zevk veren taraf Tiç olacak. Bunu da kimse. Merak etmesin. Teşekkürler.

Şenks beklendiği gibi Kutsal Ejder çıkarsa BB tarafından öldürüleceği az çok belli olur.Corazan/Law, D'ler için "Tanrının doğal düşmanı" demişti.
Bu kutsal ejderlere de tanrı gözüyle baktıklarına göre Karasakal Şenks'in doğal düşmanı.
Bu da öylesine Haki'ye sahip birinin az çok neden Karasakal'ı bunca zaman öldüremediğini, en büyük yarasını ondan aldığını da birazcık açıklar.

Özetle Tanrı'nın en doğal düşmanları
1- Deniz canavarları (Shank'sin kolunu kopardı)
2- D'ler (Shanks'e çizik attı)
Shanks'ın şimdiye kadar niye Karasakal'ın işini bitirmediğini bende düşünüyorum. MF'den önce yakalayıp çok rahat halledebilirmiş, MF sırasında da alırdı ama orada savaş bitirmeye geldiği için devam etmemesi yine anlaşılabilir. O zamandan beri hikayede iki sene geçti ama anca bir hareket gördük. Kutsal Ejder çıkma ihtimali var Dünya Hükümeti ile bir bağlantısı olduğu belli zaten. Karasakal'ın Shanks'ı öldürmesi beklenen senaryoydu iş oraya gidecek mi göreceğiz.

Karasakal'ın Shanks'ı öldürmesi beklenen senaryo zaten iş oraya gidecek mi göreceğiz
Final boss olma olasılığı olan karakterler;

Karasakal %25
Kızılsaç %30
IM sama %45

Bence Kızılsaç ciddi ciddi son boss olabilir. Eskiden inanmazdım böyle bir şeye ama şu an ihtimali var. Karasakal'ın öldüreceğini düşünmüyorum ama öldürse seriye epey can gelir.

Karasakal'ın Shanks'ı öldürmesi beklenen senaryo zaten iş oraya gidecek mi göreceğiz
Final boss olma olasılığı olan karakterler;
Karasakal %25
Kızılsaç %30
IM sama %45

Bence Kızılsaç ciddi ciddi son boss olabilir. Eskiden inanmazdım böyle bir şeye ama şu an ihtimali var. Karasakal'ın öldüreceğini düşünmüyorum ama öldürse seriye epey can gelir.
Im'den önce son boss için Karasakal'a kesin gözle bakıyordum neredeyse ama artık bende pek emin değilim. Karakteri okumak keyifli olsa da henüz o final boss havasını veremedi gibi. Eğer Garp veya Shanks gibi birilerini harcarsa baya yükselir okuyucu gözünde iyide olur bence gereken değerin verildiğini düşünmüyorum çünkü Tiç'e.

Eğer son boss Şenks olursa da ilginç olur ama Şenks kötü biri olarak yansıtılır mı bilemedim. Dostluk mücadelesi gibi bir şeyde son savaş için ne kadar uygun olur tartışılır.

Im'den önce son boss için Karasakal'a kesin gözle bakıyordum neredeyse ama artık bende pek emin değilim. Karakteri okumak keyifli olsa da henüz o final boss havasını veremedi gibi. Eğer Garp veya Shanks gibi birilerini harcarsa baya yükselir okuyucu gözünde iyide olur bence gereken değerin verildiğini düşünmüyorum çünkü Tiç'e.

Eğer son boss Şenks olursa da ilginç olur ama Şenks kötü biri olarak yansıtılır mı bilemedim. Dostluk mücadelesi gibi bir şeyde son savaş için ne kadar uygun olur tartışılır.
Şanks kötü biri değil canım. Ama sert biri çıkabilir. Yani onurludur gururludur ama amaçlarına ulaşma yolunda acımasız olabilir gibi bir portre çıkabilir. Ama kötü adam olmadığı çok net. Kid'e bu tarifeyi de zaten adamlarına zarar gelmesin diye çekiyor. Ha, dediğim çıkmaz Şanks şerefsizin önde gideni çıkar... o da Oda'nın salaklığı olur bir şey diyemem.

Karasakal en çok yatırım yapılan OP villaini ancak Oda kararını değitirmiş olabilir bu konuda. Ben de Karasakal'ın çıkmasını isterim ama araya çok şey girdi. Büyük ihtimalle IM final boss olur.

Şanks kötü biri değil canım. Ama sert biri çıkabilir. Yani onurludur gururludur ama amaçlarına ulaşma yolunda acımasız olabilir gibi bir portre çıkabilir. Ama kötü adam olmadığı çok net. Kid'e bu tarifeyi de zaten adamlarına zarar gelmesin diye çekiyor. Ha, dediğim çıkmaz Şanks şerefsizin önde gideni çıkar... o da Oda'nın salaklığı olur bir şey diyemem.
Karasakal en çok yatırım yapılan OP villaini ancak Oda kararını değitirmiş olabilir bu konuda. Ben de Karasakal'ın çıkmasını isterim ama araya çok şey girdi. Büyük ihtimalle IM final boss olur.
Şanks'ın bilmediğimiz yanları olabilir ama şerefsizin önde gideni çıkarsa dükkanı kapatıp gidelim o kadarı da fazla olur. Gördüğümüz kadarıyla sevdiklerine bir şey olacağı zaman baya acımasızlaşıyor. One Piece için yola koyulduğunu biliyoruz bu konuda da baya ciddi duruyor. Luffy ile bir rekabet yoluna girdi diyebiliriz artık.

Karasakal'a Jaya'dan beri yatırım yapılıyor boşuna değildir diye umuyorum üstünkörü bir şekilde aradan çıkarılırsa hayal kırıklığına uğrarım. Kaido, Big Mom gibi karakterleri bile yüzlerce bölüm okuduk Karasakal onlardan daha önemli hikaye için. Im-sama nasıl işlenecek merak konusu. Yaşayan en güçlü karakter bile olabilir şuan hakkında hiçbir şey bilmiyoruz neredeyse. Final boss için en büyük yüzdeyi ona veriyorum bende.

Kaido, Big Mom gibi karakterleri bile yüzlerce bölüm okuduk Karasakal onlardan daha önemli hikaye için.
Kaido ve Big Mom'ın arkları gerçekten çok kötüydü.(İlk kısımları güzel, ortalarından sonra berbatlaşayan arklar.)

Karasakal ise her aksiyona girdiğinde serinin çıtası yükseliyor. Benim büyük beklentilerim olduğu bir karakterdi ama düşüşteyim şu an için.

Im-sama nasıl işlenecek merak konusu
Im-sama patlamaz diye düşünüyorum, etkileyici şeyler gösterir. Ama bu hikaye için iyi mi olur kötü mü bilemiyorum.

Şanks'ın bilmediğimiz yanları olabilir ama şerefsizin önde gideni çıkarsa dükkanı kapatıp gidelim o kadarı da fazla olur. Gördüğümüz kadarıyla sevdiklerine bir şey olacağı zaman baya acımasızlaşıyor. One Piece için yola koyulduğunu biliyoruz bu konuda da baya ciddi duruyor. Luffy ile bir rekabet yoluna girdi diyebiliriz artık.
Ben de aynısını düşünüyorum.

Shanks Kaido'dan daha iyi h.hakiyi zaten göstermişti Aramaki'yi secde ettirişinde.

Bu sayıda da daha iyi gözlem ve tek göstermiş. Ft büyüklüğü adeta.