Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1080 Tartışma / 1081 Öngörü

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Çok İyi

Oy: 1 25.0%
  • İyi

Oy: 3 75.0%
  • Ortalama

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

• Çok Kötü

• Kullanılan toplam oy
    4
Güzel bölümdü.

Coby naif karakterini halen korumayı başarmış, kendine yardım edilme ihtimalini bile düşünmüyor, "dünya benim etrafımda dönmüyor ya" diye düşünüyor. Güç değiştirmemiş adamı helal olsun.

Karasakal'ın gözüküp kötü olduğu bir bölüm bilmiyoruz ok. Adam her zaman heyecanı yükseltiyor. Garp eğer yenilecekse Tiç tarafından yenilmeli, Şiryu ve tayfası da iyi bir dövüş verebilir ama Garp ölecekse Tiç öldürmeli.

Garp'ın girişi de çok hoştu aptal fanları bir kenara bırakırsak.

Hibari ve Koby'i de çok yakıştırıyorum, ileride güzel bir çift olacaklar. Hibari tsundere ayaklarına yatıyor senin için gelmedik falan. Ayık ol Koby baba, ayıkla aplayı. Güveniyoruz sana.

Not: Taşigiciğimi görmek de ayrıca mutlu etti. Seviyoruz seni canım ablam.

Monkey D..şak Garp.

Bakalım, oğlu ve torunu böylesine bir haki şovu gösterecek mi?

Shanks, Garp gibi adamların isimli ataklarını görmek 1000 küsür bölüm sürdü. Ulan Oda....

Çok kısa ve alelacele olması dışında bölüm güzeldi.

Umarım önümüzdeki sayı Yumurtakafa'ya dönmez seri, Korsan Adası çok eğlenceli geçiyor. Aokiji Yumurtakafa'ya, Tiç Korsan Adası'na dönecek olabilir.

Tahminimce Karasakal Korsanları bir dümen çevirip Garp'ı tuzağa düşerecek, ancak Koby ve Sword üyeleri kurtulacak. Garp ölür mü bir fikrim yok. Bence çok daha güzel paneller çizilebilir, mesela bir D. aile buluşması görmeliyiz Luffy'nin annesi de dahil olmak üzere.

Aklımda güzel projeler var. Garp'ın ölmesi için henüz erken, ama Karasakal'ın da bu işten zararlı çıkacağına inanmıyorum. Bakalım göreceğiz işler nereye varacak?

@Uncle Paulie Bence de bir Garp-Dragon-Luffy-Sabo buluşması olmalı. Ancak bu buluşma sanırım. Önce Garp sonra Sabo'yu kurtarırken olacak gibime geliyor. Maalesef Oda büyük topları sahneye çıkarmayı çok çok çok erteledi şimdi de ortaya çıkmaları ile işlerinin bitmesi ya da görevlerini tamamlamaları bir olacak.

Big Mom günlerce gemi kovalayacağına, Hordy 12412415 tane hap atacağına, Kaido bir ülkedeki herkesle tek tek dövüşene kadar keşke bu Shanks, Dragon, Mihawk, Rayleigh, Garp, Blackbeard, Beckman, Shiryu, Weevil gibileri göreydik.

Sword ekibini beğendim, güzel tasarlanmış karakterler. Denizci tarafını da görmek hoşuma gitti bayadır korsan merkezinde ilerliyordu hikaye.

Garp'ın girişi heyecanlandırdı. Çok abartan fanlar olduğu kadar gücünü küçümseyenlerde vardı o açıdan iyi oldu. Umarım savaşın devamını görürüz ve Garp'ın güncel seviyesi hakkında fikirlerimiz netleşir.

Sizce Moria, Perona ile adayı terketti mi ? Yoksa Garp'a yardım eder mi , Absalom'un intikamı için ?

Sizce Blackbeard, Hükümetten istediğini almak için Koby yerine Law'ı mı kullanmayı tercih etti ? Sonuçta 3 Milyarlık adam ve 5milyarlık meyve ve de bir D. Law kafadan 10 milyar ederi var neredeyse. Koby'den daha iyi bir pazarlık unsuru gibi.

Bu arada Garp ve Tsuru'nun etrafındaki herkes sword üyesi olduğu için (Tsuru'nun torunu, Koby, Helmeppo vs) bundan mütevellit Aokiji Sword'un esas başı deniliyor. Böyle bişi sizce olası mı ? Zira Aokiji amiral olmadan önce Garp'In altında idi.

Bir teoriye göre de , Corazon yüzünden Law da denizci oldu (ya da denizciler ile işbirliği yaptı) o da Sword üyesi. Blackbeard adasını terketsin diye kendisini yem etmiş ki Sword gidip Koby'i kurtarsın. Ancak Garp'ı düşünmemiş. Law eğer bu şekilde sword ile ilişkili ise belki de Bogard, Law'ın yardımına gitmiştir diyenler var bana peeek de olası gelmedi. Ama sohbet olsun diye paylaştım.

Tashigi, Garp'ın gemisinde olduğundan sizce Smoker'da burada mı ? Yoksa yukarıdaki teori de denildiğine göre Bogard gibi, Smoker'da Law'ın yanına mı gittiler ? Tashigi'nin Smoker'dan ayrı takılacağını sanmıyorum.

Bu durumda Smoker ve Tashigi'de sword üyesi midir ? Eğer öyleyse Aokiji, Smoker için " o benim değerli bir arkadaşım" demişti Smoker için Dof'a. Aokiji - Sword bağlantısını konfirme edebilir miyiz ? Eğer Smoker'ı görürsek ?

Son zamanlardaki en güzel bölümdü. Arı Kovanı adasını okumak ayrı bir keyifliydi, Oda artık arklar içinde diğer olayların ilerleyişini de gösteriyor bu da dolu dolu bölümler okumamıza sebep oluyor.

Garp reis nasıl bir giriş yaptı öyle be. Seride gördüğümüz en güçlü haki saldırısı olabilir. Ben artık emin oldum MF Garp > MF WB.