Sizce Moria, Perona ile adayı terketti mi ? Yoksa Garp'a yardım eder mi , Absalom'un intikamı için ?
Sizce Blackbeard, Hükümetten istediğini almak için Koby yerine Law'ı mı kullanmayı tercih etti ? Sonuçta 3 Milyarlık adam ve 5milyarlık meyve ve de bir D. Law kafadan 10 milyar ederi var neredeyse. Koby'den daha iyi bir pazarlık unsuru gibi.
Bu arada Garp ve Tsuru'nun etrafındaki herkes sword üyesi olduğu için (Tsuru'nun torunu, Koby, Helmeppo vs) bundan mütevellit Aokiji Sword'un esas başı deniliyor. Böyle bişi sizce olası mı ? Zira Aokiji amiral olmadan önce Garp'In altında idi.
Bir teoriye göre de , Corazon yüzünden Law da denizci oldu (ya da denizciler ile işbirliği yaptı) o da Sword üyesi. Blackbeard adasını terketsin diye kendisini yem etmiş ki Sword gidip Koby'i kurtarsın. Ancak Garp'ı düşünmemiş. Law eğer bu şekilde sword ile ilişkili ise belki de Bogard, Law'ın yardımına gitmiştir diyenler var bana peeek de olası gelmedi. Ama sohbet olsun diye paylaştım.
Tashigi, Garp'ın gemisinde olduğundan sizce Smoker'da burada mı ? Yoksa yukarıdaki teori de denildiğine göre Bogard gibi, Smoker'da Law'ın yanına mı gittiler ? Tashigi'nin Smoker'dan ayrı takılacağını sanmıyorum.
Bu durumda Smoker ve Tashigi'de sword üyesi midir ? Eğer öyleyse Aokiji, Smoker için " o benim değerli bir arkadaşım" demişti Smoker için Dof'a. Aokiji - Sword bağlantısını konfirme edebilir miyiz ? Eğer Smoker'ı görürsek ?