Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1083 Tartışma / 1084 Öngörü

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Çok İyi

Oy: 0 0.0%
  • İyi

Oy: 1 33.3%
  • Ortalama

Oy: 2 66.7%
  • Kötü

• Çok Kötü

• Kullanılan toplam oy
    3
Kötü bölüm değildi ancak onca aradan sonra geldi , biraz kısaydı. Yine de OP epeydir gitmediği kadar akıcı gidiyor buna da şükür.

Bir de Tanrı Şövalyelerimiz çıktı hadi hayırlısı :D :D

Kötü bölüm değildi ancak onca aradan sonra geldi , biraz kısaydı. Yine de OP epeydir gitmediği kadar akıcı gidiyor buna da şükür.

Bir de Tanrı Şövalyelerimiz çıktı hadi hayırlısı :D :D
Tanrı Şovalyeleri 1054. bölümde çıkmıştı ilkkez.
Şu bizim Luffy'nin dövdüğü kutsal ejder Shirahoshi'yi kaşırmaya çalışınca Balıkadamların tanıdığı başka bir kutsal ejder tarafından dövülmüştü.
Akainu da bu olay üstüne, "bizim yapabileceğimiz bir şey yok, sadece Tanrı Şovalyeleri çözer, bu mesele bizi ilgilendirmiyor o yüzden" diye aradan sıyrılmıştı.
Sonuçta kutsal ejderler arasında bir anlaşmazlık olduğunda buna birinin hakemlik vs yapması gerekiyordu, Tanrı Şovalyelerine nasip oldu böyle bir yetki.

Bi de aklıma geldi de Whitebeard Şenksi görünce "Senin yüzünü gördükçe o adamın açtığı yara sızlıyor" diyordu. Bu Tanrı Şovalyelerinden biri de Şenks'e benziyor deniyor. "Acaba?" diye sormadan edemiyor insan.

Ayrıca bu 9 şovalye, "Knights Hospitaller" den esinlenilmiş olabilir diyordu bir teorisyen, ve bu Knights Hospitaller'in isimleri "De" diye ayrılıyor.

Nabu De Him
Him De Taylor
Taylor de Swift

şeklinde. Bu yüzden bu şovalyelerin D'lerden geriye kalan kişiler olması muhtemel olabilir. Dahası Dragon'un veya Mihawk'ın da bunlardan biri olabilme olasılığı da ortaya çıktı. Mihawk ile Şenks'in sürekli düellosu ve Şenks'in Gorosei yanında bile saygın bir yere sahip olması da düşündürmedi değil..

Kısacası tek bölümde, 1000 bölümlük daha gizem kattı adam seriye. Lan bari çiziyon, final arcdayım diyon o zaman yüzlerini de çiz şu dallamaların.

Ayrıca, God of Rain meyvesi (Dragon), God of Sun (Luffy) ortaya çıktı gibi. Geriye 2 tane daha meyve kaldı.
God of Forest, God of Earth. İçimden bi ses bu diğer iki tanrı meyvesinin bu Kutsal Şovalyelerde olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir ihtimal belki Dragon da God of Rain yiyerek buraya girdi ve geriye kalan God of Sun meyvesi de Şenks tarafından kaçırıldığı için Luffy'e nasip oldu.
Belki de sırf bu yüzden bu God meyveleri toplanıyor. Çünkü IMU sama'nın emrinde olsa bu 4 tanrı meyvesi iyi olmaz mıydı? Mis gibi güç.

Hükümet tarafında zirveyi oynayanlarda hep iyi meyveler çıktı, bunlarda tanrı meyvesi olmasa dahi çok güçlü meyveler veya sadece haki üstüne yoğunlaşmış tamamen kral hakisiyle donatılı 9 kişi olabilir. Aslında son arcda o kadar kral hakisine sahip ve bunu üst düzey kullananların savaşını izlemek zevkli olurdu. Herkes garp gibi 10 yumruk atsa, tüm OP biterdi. Mis, tertemiz.

Neyse çok bağlantı var birbirini etkileyen de hepsini yazsak bana da @Nabu demeye başlarlar. :D

final arcdayım diyon o zaman yüzlerini de çiz şu dallamaların.
Yüzlerini çizmeyi geçtim o karakterleri tanıtması en azından bari 40-50 bölüm sonra olacak bir şey olsun ama sanmıyorum. Daha yüzü yanık izli adamı çözemedik 3-4 yıldır :D

God meyveleri toplanıyor.
God of Yoga da Sengoku mu ? :D
Sengoku = God of Biscuits/Crackers
Baş düşmanı da şeytan Garp.

Sürekli bisküvi için kavga ediyorlar. Biri tanrı biri de baş düşmanı. :D

Tanrı şövalyeleri için kızıl saç korsanları diyorlar ki silüetleri biraz benziyor (özellikle bir tanesi Shanks'a) o zaman Dragon Shanks ile vs atacak Luffy'de teach ile. Sonra da baba oğul İm'e dalarlar diye düşünüyorum.

Kral Arthur'un yuvarlak masa şovalyeleri çıkmasın bunlar.
Mordred de şovalyelere ve Arthur'a ihanet ediyordu ve Mordred'in başında "Dragon" işaretli miğfer var deniyor.
Umarım böyle bir şeyden esinlenmemiştir.

Eminim herkes biliyordur, Arthur Mordred'i öldürürken Mordred'de Arthur'a ölümcül yara verip ondan sonra ölümüne sebep oluyordu.
Dragon ile IMU birbirini öldürecek herhalde.

:facepalm1:

Kutsal Ejderlerin mekanını basıyorsunuz o kadar 1-2 tane rastgele vursaydınız ya şu kutsal eşeklere.
Odacchi silüet fetişine devam ediyor yine.

CP9'un gözükmesi hoş bir nostalji oldu. Lucci ve Kaku'da tam o hissiyatı alamamıştım. Heyt be Çapapa reis. Senciyiz babo. Yayooi reisi de görmek güzel oldu, fakir Jiraiya'sı. Kalifa aplam. <3 Blueno'dan ve Jyabra'dan pek hazzetmezdim ya onlara yükselemedim.