Evet arkadaşlar an itibariyle bir geçiş arcı daha 118 bölüme uzadı. Açıkçası yanıldım ama hala umutluyum. Yanıldım çünkü ben gorosei’yi Im’in yanında final dövüşünde görüyordum. Fakat ters köşe gibi şuan. Belki de Teach dünya hükümetinin yerine geçecektir. Çünkü Devonun, ihtiyara dokunması boş detay değil diye düşünüyorum. Belki de Im’i indirecek olan Teach’dir.
Ama bunun olma ihtimali %2 falan. Çünkü Teach kendisine gelecek haberle apar topar One Piece’in peşine düşecektir. Bu da fazla zamanı olmadığını gösterir.
Gene sürekli ters köşe yesek de seride daha önce gördüğümüz bazı özelliklerin çok daha yüksek seviyeli hallerini (rejenerasyon ve hızlı kel) bu dedelerde gördük. Seviyeleri amiralden üstte bunu kesin gördük gibi. Belki de Yonko ayarıdırlar. Gerçi şuan için Yonko seviyesinde olduklarını düşünmüyorum sadece inanılmaz haxleri var. Gene de bizim taraf monster trio + robot gibi (Gorosei vs bu dörtlü). Belki de yeterli olur ama sanmıyorum. Ya savaş çıkacak yada Shanks dolaylı veya doğrudan müdahale edip olay yerinden bizimkiler kaçıracak.
Akla en yatkın gelen ihtimal bence bu çünkü dikkat ettiyseniz, uzun süredir tayfa bir adaya giderken ayrılıyor bir şekilde. İşte Dressrosa’da ayrı girdiler sonradan tamamen ayrıldılar. WCI’a herkes gitmedi. Wanoya ikinci ekip sonradan girdi ve girişte Lütfü ile ayrıldılar. Egg Head’e girerken de bir grup daha sonra girdi. Tayfa şimdi de ayrıldı gibi. Güçsüz grupta Jimbe olacak ve Sanji, Zoro, Lütfü üçlüsü ilk kez aynı grupta kalacak gibi.
Çatışma kaçınılmaz gibi ama kişisel tahminim Usopp, Nami, Jimbe, Franky falan ayrılacak devlerle Elbafa yelken açacak (goroseiler kaçmalarını istemese de, büyük balığı avlamak için bırakabilir) diğer grup da çatışacak ve öyle gidecek. Hangi grup daha önce girer bilmiyorum tabi.