Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece #906 Tartışma / #907 Öngörü

Sayıyı Nasıl Buldunuz?

• Harikaydı

Oy: 2 50.0%
  • Bayağı Güzeldi

Oy: 2 50.0%
  • İdare Ederdi

Oy: 0 0.0%
  • Kötüydü

• Cidden Berbattı

• Kullanılan toplam oy
    4
Güzel bir nostalji bölümüydü. Yazarın kendisinin bile Dressrosa ve Alabasta'nın aynı şey olduğunu espirili bir şekilde vurgulamış olması (isteyerek ya da istemeyerek) güzeldi.

Ve Finali kesinlikle çok heyecanlandırıcı idi. Ancak genel olarak bir retro geçiş bölümü..

Bölüm güzel olsa da idare eder şıkkına bastım oyu. Koskoca Dalton bile Luffy diye herkesin gözü önünde çığırıyor. Gizli saklı yapın şunu adam gibi.

Şapka cidden One Piece çıktı ahahah ya :p

Belki de D. kalanı önceden Mariejois Kutsal topraklarında yaşıyordu, kutsal çöpler de bunlara bağlı bir kol idi, dünya hükümeti gibi. Ve bir şekilde darbe oldu.

Robin'in ve binlerce insanın o kadar bilmeye uğraştığı, bunun için canlarını verdikleri sekiz yüz yıllık sır gerçekten bu ise seri açık söylüyorum büyük hayal kırıklığı olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bölüm güzel olsa da idare eder şıkkına bastım oyu. Koskoca Dalton bile Luffy diye herkesin gözü önünde çığırıyor. Gizli saklı yapın şunu adam gibi.

Şapka cidden One Piece çıktı ahahah ya :p

Belki de D. kalanı önceden Mariejois Kutsal topraklarında yaşıyordu, kutsal çöpler de bunlara bağlı bir kol idi, dünya hükümeti gibi. Ve bir şekilde darbe oldu.

Robin'in ve binlerce insanın o kadar bilmeye uğraştığı, bunun için canlarını verdikleri sekiz yüz yıllık sır gerçekten bu ise seri açık söylüyorum ''çöp''.
One Piece'in kutsal topraklarda ne işi var olm, ne alaka One Piece ile?

Sövmek için bahane arıyorsun. :D

One Piece konusu şakaydı :p

Moderatör tarafında düzenlendi: