Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Arklarını Kötüden İyiye Sıralamaca ! One Piece Arcs Tierlist !

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Bu tierlist modelini kullanarak herkes kendince tierlistini yapıp bu konuda yayınlasın ve seçimlerini en azından öz bir biçimde bizlerle paylaşsınlar. Tierlist'teki tierleri kendinizce düzenleyebilirsiniz.

Sizce en iyi ve en kötü arklar hangileriymiş, görelim !

kREYSCp.png

Elbaf'ı okumadığımdan listeye almadım, Egghead'in de sonlarına doğru okumayı bıraktım ancak çoğunu okuduğumdan listeye aldım.

Son düzenleme:
Balıkadam Adası arcını kötü bulmayan tek insan ben çıkacağım galiba. :) Bence hırt, keko balıkadam konsepti güzeldi ve lore'a dair pek çok şey öğrendik, İmparator ile restleştik, aksiyonu komedisi dramı da yerindeydi bence. Güzel bir arc olduğunu düşünüyorum.

1754069693925.png
Valla çok emin olduğumu söyleyemem. Çoğu arkta o kadar keyif aldığımı da söyleyemem. Savaş arkına doğru giderkenki küçük, kısa arklar hoşuma gitmişti onun dışında pek bir şey yok. Enies Lobby'nin duygusal ağırlığı hoştu, Alabasta da beklemediğim yönlere saptığı için oraya koydum yoksa onda da çok acayip eğlenmemiştim. 😄

tWvz4AH.png

Tam emin olmadıklarım var. En üsttekiler ve en alttakilerden emin gibiyim gerisinde oynamalar olabilir.