Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Spoiler içeriklerini burada paylaşabilir ve de gene onları burada tartışabiliriz. Ancak, Spoiler paylaşacağınız zaman lütfen hangi sayı için olduğunu mesajınıza not düşün ki böylece geri takibi kolay olsun.

1053. bölümden spoiler.

Ben Yeni amiralin tipini hiç beğenmedim at hırsızı gibi tipi var.Ayrıca Sanırım hashirama tarzı bir yeteneği var.Birde kılıç taşıdığına göre kesin wanolu çıkacak bence.

Ben Yeni amiralin tipini hiç beğenmedim at hırsızı gibi tipi var
Net en çirkin ve en karizma yoksunu (şimdilik, tip olmasa da karizma düzeltilebilir bişi) Amiral bence de...

59oow8h.jpg

mqlrbvc.jfif

Bu adamdaki yüz hatları ve saçla

unknown.png

Bu adamın alakası ne yav ?

Gerçi aynı Oda değil mi Kaido Silüetini böyle çizen;

unknown.png

Ondan sonra da Oda wankerları "Oda'nın 500 bölümlük planı hazır, 1000 bölümlük öngörüsü var" deyip dursunlar :D

Tahminettiğim gibi bitkilerle alakalı bir şey. Asıl merak ettiğim şey şu: Buggy gene nasıl bir şans elde etti ki Yonko oldu? Wanoya mı gelmiş tesadüfen?

Yeni Amiral için şunu ekleyeyim. Bir de sarma sigara içiyor. Ayıp ya.

Kaido'ya da helal olsun o tayfayla yonko olmayı başarabildiği için.Ulan tek bir Amirale bile orta zorluk veremiyorsanız zaten bırakın gidin korsanlık sizin neyinize ya.Rezalet yani

Kaido'ya da helal olsun o tayfayla yonko olmayı başarabildiği için.Ulan tek bir Amirale bile orta zorluk veremiyorsanız zaten bırakın gidin korsanlık sizin neyinize ya.Rezalet yani
Ryogukyu'nun feati çok iyi komple kata shit diff atmış King ve Queen'in atarlanıp dalmasına rağmen, ancak ikili de tam güçlerinde değildi. %100 hallerinde daha büyük bir zorluk vereceklerdir.

Ulan tek bir Amirale bile orta zorluk veremiyorsanız zaten bırakın gidin korsanlık sizin neyinize ya.Rezalet yani
Beyazsakal kumandanları daha iyi ve daha kalabalık bir Kadroyla Akainu'yu durduramıyorlardı. Shanks gelmese sonları canavar korsanları gibi olurdu. Nitekim sanırım Kaido, WB, Big Mom gibi tayfada kalitenin değil de kalabalığın hakim olduğu tayfalarda bu yaşanıyor.

Ulan tek bir Amirale bile orta zorluk veremiyorsanız zaten bırakın gidin korsanlık sizin neyinize ya.Rezalet yani
Beyazsakal kumandanları daha iyi ve daha kalabalık bir Kadroyla Akainu'yu durduramıyorlardı. Shanks gelmese sonları canavar korsanları gibi olurdu. Nitekim sanırım Kaido, WB, Big Mom gibi tayfada kalitenin değil de kalabalığın hakim olduğu tayfalarda bu yaşanıyor.
Katılıyorum. Misal Shanks veya Roger'ın tayfasında buna sanırım artık Luffy'nin tayfa da dahil kaptan dışında Amiral dengi olan adamlar da var. Bkz. Beckmann(daha büyük ihtimal), Lucky Roo (büyük ihtimal), Rayleigh (kesin, garanti, su getirmez şekilde), Gaban (daha büyük ihtimal), Zoro ve Sanji (büyük ihtimal) sanırım aynı şey Blackbeard için de geçerli. Ama gene de King, Kata ve Marco bir amiralle iyi şekilde dövüşebilir ki Marco Borsalino ile dövüşüyordu. Bunu 5 sene sonra falan Ace de yapabilirdi.

Ama şu var misal Rayleight şu ana kadar bildiğimiz tüm amiralle kıyasıya bir dövüş yaşardı. Ama gördük ki Marco yanında tayfasıyla Sakazuki'den kaçamıyorlardı bile neredeyse. Tamam mental olarak ve fiziksel olarak çökmüşlerdi, ama Saka da Beyazsakal tarafından epeyce hırpalanmıştı.

Not: Beyazsakala çok şey söyledim zamanında. Yaşlı hali de olsa efsane korsan öldüremedi Sakazuki'yi diye. Adam her yerle ilgileniyordu kısa da olsa 3 amiralle dövüştü, ona rağmen kaybetmedi Sakazuki'ye. Bu Kaido ve Demir Balon beraber de dalsa Sakazuki'nin elinde kalırlardı.

İşin şakası başka bir yana normal şartlarda Schibukai olamayacak adam Yonko oldu.

Eğer okuduğum spoiler sağlamsa. Rayleigh gerçekten de Luffy’nin ebeveyninin kardeşi. Ama sanmam Rayleigh Garp ile aynı yaşta. Garp’ın ikizi olsa ve Dragonun amcası olsa neyse. En fazla Dragonun kayınbabası olabilir, ki o çok daha zor. O yaşlarda çocuğu olması çok düşük ihtimal, Shakki’den ötürü söylemiyorum. Başkasından da olabilir çocuk ama Roger korsanlarının hayatı çok hareketliydi, nereden Dragon yaşlarında çocuğu olacak? O söz tamamen mecazi olarak söylenmiştir.

1054.bölüm spoiler(Spoiler yemek istemeyenler bakmasın)
- Chapter 1054: “Emperor of Flames” (it is the name of Ace's "Entei" attack).
– The title is related to Sabo.
- We know a news about the death of a character, this news is also related to Sabo.
- Ryokugyuu is a Logia-type Akuma no Mi user.
- There's no break next week.

Edit:Spoiler doğru çıkmayabilir haberiniz olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Spoiler'a bakmayı düşünmüyorum, gerçi bir iki ufak şey yedim ama bakmayacağım. Ama her iddiasına varım sağdan soldan muhakkak birileri mesaj atar, söyler pot kırar. Eminim %100. :D

Sabo ölmüş mü? Üzüldüm be. Yalandır ama bence gene de. Ama ilişkili diyor, Sabo demiyor. Bakalım ne çıkacak. Gerçi Oda 2-3 yıl önce verdiği haberi şimdi bile açıklamaz. 2-3 Sene geçmiş daha, şöyle bir 6-7 sene geçsin öyle açıklar kim ölmüş, alabastaya ne olmuş, schibukailer ne alemde, Buggy nasıl Yonko olmuş. Daha 5-6 senesi var açıklanması için.

1054.bölüm ile ilgili spoiler

Shanks balonu patladı :D Adam meğerse harekete geçmek için Kaido'nun düşmesini bekliyorumuş ha ha.Ben dedim o kadar bu adamın kaido kadar güçlü olmasının imkanı yok dedim.kimse inanmadı.Yom shanks böyle güçlü yok deli gibi hakisi var :newmancracks:

1054.bölüm kf de paylaşılan spoiler

Shanks and his crew around Wano, seems they want to see luffy but Shanks want to finish Bartolomeo first.
-Shanks says its time to go after/to get the ONE PIECE !

Ne hikmetse shanks Kaido indikten sonra harekete geçiyor.Basbaya Kaido çekinmiş yani

Amiral balonu da patladı Oda reis sesimi duydu herhalde ki Yamato fena geçirmiş aramakiye.öyle geçirmiş ki Aramaki'nin gözlerinin feri gitmiş bu bölüm denizciler hariç herkese yazar