Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

One Piece #1082 Full Metin (İng)
OP-ENG-1.png

Sabo havadan ün yaptı. Cobra'nın ölüsünü görmese suç kime atılacaktı acaba?

Ek olarak adı Nefertari D. Lili'imiş. Hatta Cobra Sabo'ya Vivi ve Luffy'e kendilerinin de D. ailesinden olduğunu söylemesini istemiş.

D'ler 20 krallığın (kutsal ejderlerin) düşmanı değil mi? Lili ve kendisinden önceki soyu bunu nasıl gizlemiş?

Ayrıca bu gizlilik aklıma bu sefer Vivi ve Baroque Works'ü getirdi. Mr. 0 kendisinin gizli kalmasını istiyor ve gerçek adı Crocodile. İm'de kendisini gizliyor ve onunda bizim bilmediğimiz bir adı var. Buradan güzel bir teori çıkar bence.

Shanks'ın kolunu kaybettiği Deniz Canavarı aslında bu Gorosei'nin arkasında beliren canavarlardan biriymiş.
Ödül olarak evcil hayvanı yapmış Gorosei.

Sonunda bir şeyler şekillenmeye başladı. Bakalım bundan sonra ne kadar "arkası yarın" çekecek göreceğiz. Haftaya ara olmaması da güzel.

Sabo'ya helal olsun İm ve beş kadimim olduğu odandan sağ çıkmış. Kimin sağ kolu bee. Dragon çok üst düzey bi adam çikacak bence.

Su borusuyla hükümet yıkmaya çalışan koca yürekli Sabo, seni asla unutmayacağız.

Shanks Hain çıkacak sanırım. Zaten hiç de sevmezdim herifi,hain çıkmasi iyi olur. Daha çok gömerim. Xd

Shanks Hain çıkacak sanırım. Zaten hiç de sevmezdim herifi,hain çıkmasi iyi olur. Daha çok gömerim. Xd
Sanmam. Bana sorarsan Shanks'ın tüm garip hareketlerinin ardında yatan sebep Roger ile konuşması. Buggy'e de KK olmayı ertelediğini söylemesinin nedeni Roger nasıl ki Raftel'den eli boş döndü, sebebini Shanks'a söyledi ve Shanks böylece Lütfünün meyvesinin peşine düştü. Çünkü Joy Boy olmadan hazinenin anlamı yoktu. Neden kendi yemedi bilmem, muhtemelen sadece meyve yetmiyor Joy Boy olmak için istidat lazım. Sonuç olarak Joy Boy Kaido'nun da bildiği bir şeydi ama bilmediği şey Joy Boy olmak için veya bunu tetikleyebilmek için meyveye de sahip olmalısın. Çünkü Lütfüde Nika uyandı ve Zou "Joy Boy döndü" dedi. Yani bence 2 şey lazım ilki "plot meyve" ikinci "istidat" bu ikisine birden sahip olmayan Joy Boy olamıyor. Ve çok uzun zamandır insanlar ya Roger gibi istidata sahipti ama meyveye sahip değildi, yada meyveye sahipti ama istidat yoktu. Belki bir üçüncü de zamanlamadır. Tüm antik silahların veya 1-2 tanesinin de uyanmış yada doğmuş olması. Bu da Beyazsakalın "Rogerın beklediği adam" sözünü destekler.

Ben epeydir Shanks'ın Ace için Yel Değirmenine gittiğini düşünüyordum, öyleydi de muhtemelen. Ama bir şekilde, ya Lütfü Shanks Ace'i bulamadan veya bulduktan ama harekete geçmeden meyveyi yediği için, yada Ace'de istidat olmadığı için meyveyi yedirmedi/yediremedi. Neden Ace dersen muhtemelen kimliğini biliyordu ve olsa olsa kaptanın oğlunda olur dedi. Koca Shanks East Blue'nun ücra bir köşesinde, vasfı baba ve oğul olmak üzere iki hayvanat çıkartmak dışında bir işlevi olmayan bir köyde ne yapıyordu? Hele ki filmdeki gibi 2 kere gittiyse.

Lütfüyü beklemesi, Lütfü Yonko olduktan sonra harekete geçmesi kanımca tamamen Lütfünün arkasındaki rüzgar olması için. BB'ye takıntısının nedeni de bu olabilir, BB bu konudaki en büyük düşman veya hazineyi kullanabilecek diğer kişi olabilir. Shanks hükümetle bir şeyler çeviriyor olsa dahi, asıl amacı Lütfüyü desteklemektir. Shanks'ın hain çıkması beni sadece üzmez yada hayal kırıklığına uğratmaz. Aynı zamanda mantıksız bir şey. Sen tanımadığın bir çocuk için kol bırakacaksın, çocuğu veya meyveyi yediğinden hükümete hiç bahsetmeyeceksin sonra da hain çıkacaksın. Tam Odalık aslında ama, tamamen mantık hatası.

Shanks istese, gerçekten hükümete çalışıyor olsa Lütfüyü 250 kere öldürürdü. Daha meyveyi yediği anda bile öldürebilirdi. Bahsettiği korsan Lütfü müydü? Neden o kadar bekledi? Lütfü şuan seride sağ olan her karakter için tehlikeli bir güce sahip, bak hepsini yenebilir demiyorum ama hepsi için tehlike arz ediyor. Karakterleri geçtim hükümet için 1 numaralı tehdit Lütfü, muhtemelen sonra da antik silahlar ve BB geliyor. Ama 1 numaralı tehdit tartışmasız Lütfü. Hükümetin adamı olsa böylesi tehlike arz eden bir potansiyeli öldürmez miydi? Hadi öldürmedi MF'de neden kıçını kurtardı? Shanks Lütfü haberi aldığı gibi soluğu MF'de alacağını biliyordu ve kurtarmak için harekete geçti. Bence aynı zamanda BB'nin orada ortaya çıkacağını da biliyordu.

Ya hadi hain Shanks teorisindeki gibi amacı Lütfü değil, BB'idi. Bu adam salak mı da zamanlaması sayesinde Lütfüyü kurtarıyor? 3-5 dakika sonra gelse Lütfü muhtemelen ölü olacaktı.

Moderatör tarafında düzenlendi: