Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Punch Man #108 Tartışma - #108 Öngörü

Earendill

Ölümsüz Baykuş
Üstat Kullanıcı
d02c982fed6ca54aff2571badb57db45.jpg

One Punch Man #108 Türkçe

Murata'nın çizimlerindeki bu sinematik yaklaşıma bayılıyorum. Güzel sayıydı. Son 3 bölümü de okumamışım okudum iyi oldu.

Kapaktaki Bang ve Fubuki harika gözüküyorlar.

Orochi'ye gelirsek beklentilerimi karşılayan bir boss olduğu belli oldu. Saitama'nın ne olduğunu, Gougetsu ve Elder Centripede'yi kimin öldürdüğünü, hatta Z City'deki açıklanmaz olayların sebebini çabucak kavradı.

Saitama'yı küçümsemeyen 2. canavar olarak seriye geçti. Ayrıca güzel şov yaptı ve de Saitama'nın hızına tepki göstermeyi başardı. Güzel featler bence. Saitama'nın normal bir yumruğuna kurban gitse de karşılık göstermeyi başardı bir seviyeye kadar.

Saitama'ya da üzüldüm bölümde, artık öyle bir noktaya geldi ki bir gram umudu kalmadı tek attığı canavarlar için.

Saitama'ya da üzüldüm bölümde, artık öyle bir noktaya geldi ki bir gram umudu kalmadı tek attığı canavarlar için.
Vallaha hocam. Acaba bir gün varıyla yoğuyla vurduğunu görebilecek miyiz?
Şahsen sanmıyorum, aksiyon mangası OPM evet ama vermek istediği anlam ana karakterin zor durumlardan kalkması değil çünkü. Onun için Genos gibi bir karakter var zaten.
Saitama'nın durumu zorlukların olmadığı sıkıcı bir dünya nasıl olur onu göstermek. O yüzden zorluk çektirecek bir rakip göreceğimiz sanmıyorum. Güzel aksiyon ve ilginç karakterler gördüğüm sürece önemli değil sahsen benim için.

Güzel bölümdü ancak beni tatmin etmedi. Umarım Gyoro Gyoro gibi sakladığı bir kozu vb. vardır. Ya da artık Garou gelir.

Link verdiğin iyi olmuş ben Ağustostan beri yeni sayı çıkmıyor diye biliyordum. En son okuduğum bölüm 103'tü bence gayet güzel bölümdü. Şu sıralar güncel olarak okuduğum en iyi manga diyebilirim(Devam edenlerden). Diğerleri ya kendini tekrar edip duruyor defalarca kez. Yada birbirlerini izliyor. En olmadı One Piece gibi hikayesi iyi bir kült bile başladığından beri ağır sindirim içinde, seyirci kaçtıkça ortaya sır atmakla devam ediyor. Çölde bir vaha tadında okuduğum mangalardan birisidir. Ama tek değildir tabii ki.

Bu arada 108 Tartışma - 108 Öngörü yazmışsın. Gözünden kaçmış olabilir diye düşündüm.