Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Orochimaru Vs Kabuto Edo Savaşları

Rakatas

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Orochimaru
images

Kabuto
images

Round 1: Orochimaru sağlıklı ve edo tensei olarak 2 ve 3. Hokage.
Kabuto SM ve edo tensei olarak Kakuzu, Sasori, Deidara, Hidan.
Round 2: Orochimaru, Hashi hücreli ve edo olarak ilk 4 Hokage, Jiraiya, Shisui, Hanzo, Kushina, Neji, Obito,
Sakumo, Chiyo.

Kabuto SM ve edo olarak ölen tüm Akatsuki üyeleri(Konan, Kisame dahil), Madara , A3, Muu, Rasa, Gengetsu.

Şartlar:

- İlk roundda Akatsuki üyeleri en güçlü hallerinde.
- İkinci roundda Shisui için 10 dkk Koto hazırlama süresi var ve karşıdan 1 kişiyi kontrol edebilir. Neji WA, Obito öldüğü halinde DMS ama PS yok. Hanzo en güçlü halinde ve Hashi hücreli. Sakumo için Minato'nun söylentileri geçerli.
Akatsuki görünen edo hallerinde Konan ve Kisame ise en güçlü hallerinde. Madara 2 rinnegan ve Hashi hucreli.
Kalan tüm edolar gözüktükleri hallerinde. İlk 4 hokage de gözüktükleri edo hallerinde.
- Bilgi tanışlık seviyesinde ve duyulanlar kadar.
Başlama Mesafesi : 10 Km

Savaş Alanı :
images

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kakuzu ve Hidan fodder bence. Onları çıkarıyorum. Sasori'nin zehri tehlikeli ama yakalanacağını sanmıyorum kimsenin. Yani biraz Deidara ve Kabuto vs Oroc ve 2 Hokage oluyor bence bu. Kısaca Oroc'un tarafı alır bence.

Round 2: Orochimaru, Hashi hücreli ve edo olarak ilk 4 Hokage, Jiraiya, Shisui, Hanzo, Kushina, Neji, Obito,
Sakumo, Chiyo.

Kabuto SM ve edo olarak ölen tüm Akatsuki üyeleri(Konan, Kisame dahil), Madara , A3, Muu, Rasa, Gengetsu.
Çok kalabalık olmuş. :D Hashi ve Madara ayrı bir yere giderse Hashi alır bence. BM Minato, Madara ve Hashi'yi saymazsak herkesten güçlü herhalde. Öbür tarafta Nagato sıkıntı. Valla benim için zor bunu yorumlamak. :D Kushina'da Kurama'nın yarısı var mı? Bir de mümkünse tüm ekibi sıralar mısın bir?

R1 Oroc ekibi alır muhtelemen.

R2 Madara karşı takımın hepsini tek başına hoplatır

@Garou
Round 2
Orochimaru Takımı
Orochimaru, Hashirama, Tobirama, Hiruzen, Minato, Jiraiya, Shisui, Hanzo, Neji, Chiyo, Sakumo, Obito, Kushina

Kabuto Takımı
Kabuto, Nagato, Itachi, Konan, Kisame, Hidan, Kakuzu, Sasori, Deidara, Madara, Muu, A3, Gengetsu, Rasa

Harbiden çok kişi var 13vs14 heralde. Ama bazıları direk elenecek tipten. 8v8 gibi bir şey çıkar.

@Garou
Round 2
Orochimaru Takımı
Orochimaru, Hashirama, Tobirama, Hiruzen, Minato, Jiraiya, Shisui, Hanzo, Neji, Chiyo, Sakumo, Obito, Kushina

Kabuto Takımı
Kabuto, Nagato, Itachi, Konan, Kisame, Hidan, Kakuzu, Sasori, Deidara, Madara, Muu, A3, Gengetsu, Rasa

Harbiden çok kişi var 13vs14 heralde. Ama bazıları direk elenecek tipten. 8v8 gibi bir şey çıkar.
Eyvallah. :D Evet pek çoğu elenir. Ağır topları ayıklayıp ona göre sıralayayım.
Valla karşı tarafta bir tek Chiyo'ya zayıf derdim ama o zirve halinde herhalde yani nereye koyacağımı bilmiyorum.
Oroc, Kabuto'yu alsa
Nagato'yu, Minato alsa
Hashi, Madara'yı alır bence. Limbo da yok Edo'yken.
Kisame'yi, Jiraiya alır.
Konan featless falan zaten ama pek de etkileyici değil benim gözümde. Chiyo'yla Sakumo alır herhalde onu ama emin değilim. Bunların ne kadar güçlü olduğundan.
Neji Hidan'ı çabucak oyun dışı edip Kakuzu'yla dövüşür. Muhtemelen yener de. Vuruş gücü süper çünkü. Sanırım Naruto'nun çakrası olmadan bile Hiashi ile beraber Juubi'nin kolunu geri itebilmişti.
Shisui alır Itachi'yi. Koto ile kontrol eder. Doğru mu? Tarafımızdaki adam sayısı çoğalır. :D
Geriye Sasori, Deidara, Muu, A3, Gengetsu ve Rasa kaldı.
Karşı takım: Itachi, Shisui, Hanzo, DMS Obito, Kushina, Tobirama, Hiru. Valla ikinci takım bariz daha güçlü değil mi? Oroc'un Takımı alır herhalde. Bu ekip kalanlara fazla fazla yeter hatta diğerlerine yardıma falan giderler. Oroc Takımı orta-yüksek zorluk civarı falan alır herhalde.

Edoların kendi iradeleri ile dövüştüklerini varsayıyorum. Yani kontrol mührü ya da kontrol taşları falan olmadan.

Bu kısacası Deidara + Kabuto Vs Oroc + Tobirama + Hiruzen.

Kakuzu, Sasori ve Hidan bu seviyede bir savaşta fodder kalırlar.

Savaş açık bir bölge ve Kabuto'nun kendi alanı değil bu sebeple muki tensei tekniği eleniyor geriye sıkıntı çıkarabilecek 2 tekniği kalıyor kabuto'nun Tayuya'nın Ses Genjutsusu ve Kabuto'nun Beyaz Öfkesi.

Ancak bu teknikleri Tobirama ve Oroc epey kantırlıyorlar.

Ayrıca Kabuto'nun edo tenseileri epey zayıf Kakuzu, Sasori, Deidara falan Chunninler tarafından avlandılar. Oyum Oroc ve Kagelere gidiyor. Bir de Hiruzen devasa raiton atakları ve enma ile Deidara'yı epey kantırlıyor.

Sakumo, Chiyo.

Çift Rinnegan + Hashi SM Madara burada aşırı kaçmış. En güçlü karakter o ancak şu var. Nagato, Itachi, Muu, gengetsu, A3 harici fodder Kabuto'nun takımı. Öte yandan karşı tarafta Hanzo, Jiraiya, Shisui, Obito + 4 Hokage var. Kushina da eğer Kurama var sayacaksak o da çok güçlü.

Bence Oroc'un takımı alır çünkü.

Hashirama'nın Karanlık Genjutsusu , Jiraiya'nın Kurbağa Şarkısı e Shisui'nin Kotoamatsukamisi gibi aynı anda ya da arka arkaya yapıldığında Madara'nın limboları da dahil herkesi kilitleyebilecek bir komboları var. Kaldı ki Jiraiya, Hashirama, Hiruzen, Hanzo, Obito beşlisi o kadar devasa elementsel ataklar yapabiliyorlar ki. Limbolar görünmese bile çapraz ateşte kalırlar. Ayakları yanık ve tam gücünde olmayan bir Nagato maç başlar başlamaz onun seviyesini çok iyi bilen Obito tarafından halledilir.

Shisui'nin ilk yapacağı şey Itachi'yi çekip oradan almak olur çünkü Itachi'de de bir koto var. Itachi de onu Madara'da kullanmayı deneyecektir.

Nitekim, Itachi'de bu tarafa geçince.

Evet Madara çok güçlü ancak. Eğer Limbo'lar bu boyutta yapılan fiziksel bir atağı yiyorlarsa (Naruto'nun çubuğunu kantırlayınca kolu morarmıştı) bu da alan saldırılarının hepsine maruz kalabileceklerini gösterir. Sezmeye gelince evet rinnegan hariç başka bir şeyin görememesi gerekiyor teori de ancak Gaara'nın annesinin çakrası olan kumları sezebilmişti.

1. takımda 3 sharingan + 2 Byakugan + 3 Uzay Zaman Kullanıcısı + 3 Sennin Mode Kullanıcısı + 4 Sensor Çakrasına sahip adam + 1 Hareket eden herşeyin yerini tespit eden bariyere sahip bir adam var.

Yani bu kadar fazla sensör ve bariyer varken. Ben Madara'nın sırf 2 limbosu var diye solo yapabileceğine inanmıyorum.

1. de Orta Zorlukla Oroc takımı

2. de epey zorlanarak Oroc takımı diyorum ancak iki türlü de gideri olan bir savaş.

@Nabu Madara Edo değil mi? Bu durumda Limbo yok. Edo'yken çıkarmamıştı. Ayrıca Limbo'yu bir tek RS çakrasına sahip olanlar sezebiliyor/görebiliyormuş.

Using his Rinnegan, Madara Uchiha projects a shadow of himself into Limbo (輪墓, Rinbo, Literally meaning: Wheel Grave), an invisible world that coexists with the physical world but that is ordinarily impossible to detect or perceive.
with the added advantage of being untrackable.
The shadows are invulnerable to any kind of physical damage and cannot be harmed through conventional means.
But Naruto Uzumaki and Sasuke Uchiha, after receiving Six Paths chakra, undermine some of the shadows' usual benefits: Sasuke can see them with his own Rinnegan; Naruto can sense them while using Six Paths Sage Mode;[sup][2][/sup] Naruto can damage them using Six Paths Senjutsu.[sup][6][/sup] Through a combination of these skills, Naruto is able to capture a shadow, preventing it from returning to Madara.[sup][7][/sup]

Yani Limbo yok ama RS çakrası olmadan olmuyormuş anlaşılan. Gaara'nın kumu istisna herhalde.

1. Raund Hidan direk fodder.Orochimaru tarafından tüm süprizleri biliniyodur diye tahmin ediyorum.Bu durumda işlevsiz kalacaktır.
SM Kabuto burdaki en güçlü isim.Bence açık ara en güçlü.Yanında da Kakuzu,Sasori,Deidara gibi geniş ölçekli saldıri gücü varken Kabuto'nun ekibinin kazanacağını düşünüyorum.

2. Raund biraz karışık gibi.Eşlesmelere ve senaryoya bağlı farklı sonuçlar çıkabilir.Ağır toplara bakarsak her türlü Madara>Hashirama olsa da 1. takımda tıbbi ninja,Obito,Shisui falan var daha hax gibi geldi gözüme :D .O yüzden Orochimaru takımı alır diyorum.

Madara Edo değil mi? Bu durumda Limbo yok. Edo'yken çıkarmamıştı. Ayrıca Limbo'yu bir tek RS çakrasına sahip olanlar sezebiliyor/görebiliyormuş.
Kastedilen Rinneganlı bildiğimiz Edo Madara'nın, Hashi çakrası eklenmiş hali ise ve limbo yoksa O zaman zaten Hashirama ile kafa kafaya giderler o sırada da Oroc, takımı Kabuto'yu temizler.
. Raund Hidan direk fodder.Orochimaru tarafından tüm süprizleri biliniyodur diye tahmin ediyorum
Onu da geç o üçlüden kim o kekoya kan kaptırır yav :D Hepsi yakın kombat master'ı.

Kastedilen Rinneganlı bildiğimiz Edo Madara'nın, Hashi çakrası eklenmiş hali ise ve limbo yoksa O zaman zaten Hashirama ile kafa kafaya giderler o sırada da Oroc, takımı Kabuto'yu temizler.
Kısaca WA Edo Madara. "2 Rinnegan ve Hashi hücreli" diyor.

@Nabu hocam ben vs yi size şöyle sormak isterim. 2 Turluk bir maç ve edosuz.

1) Dönüşüm geçirmiş Kabuto vs 3. Hokage Hiruzen Sarutobi ile dövüşmeden önceki Orochimaru

2) Dönüşüm geçirmiş Kabuto vs Hashi hücreli Orochimaru

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Nabu 3 gün geçmiş, biliyorum üst üste mesaj atmak yasak ama yukarıdaki soruma bir bakabilir misiniz?

1) Dönüşüm geçirmiş Kabuto vs 3. Hokage Hiruzen Sarutobi ile dövüşmeden önceki Orochimaru
Dönüşüm geçirmiş dediğin Sage Kabuto mu ? O zaman Kabuto alır ancak kolay olmaz. Oroc ters çünkü.

Dönüşüm geçirmiş Kabuto vs Hashi hücreli Orochimaru
Ben bu Oroc ile Konoha'yı basan arasında çok çılgın bir fark olduğunu düşünmüyorum illa bir fark var ancak çılgın bir şey değil. İki türlü de gidebilir. Oroc ters Kabuto'ya biraz.

Tabi bunlar benim fikirlerim.