Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Pralaya vs White Phoenix Of The Crown

Kingpin

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
  • [sup][/sup]Pralayaimages (14).jpeg
  • White Phoenix Of The Crown [sup][/sup]c85190f41325563f53b2d871934f6fce.jpg
Öldüren veya etkisiz hale getiren kazanır.
Hazırlık Yok ve ikisede tam güç

Alan
images (15).jpeg

Pralaya, DC'nin her dönem fırlattığı Multiverse yok etmiş, yaratmış tipte varlıklardan biri. Yeni enkarnasyonu Perpetua. Pralaya, Void'i temsil eden hyperversal bir varlık. Çok zorlanmaz. Ancak öte yandan Phoneix daha oturaklı ve sürekliliği olan bir kozmik varlık.

Hükmedebildikleri mutlak güç olarak Pralaya açık ara ancak hali hazırdaki geçerlilikleri olarak Phoneix diyorum. Fakat soru kim daha güçlü sorusu olduğundan.

Pralaya.

@Nabu
Peki hocam Pralaya'nın marvel evreninde ki karşılığı kimdir Oblivion veya Living Tribunal gibi karakterlermi

Pralaya hakkında pek bilgim yok fakat multiversal olması WPOTC'den üstün olduğunu gösteriyor :)

@Nabu
hocam Oblivion Living Tribunal'dan daha üst bir güç değilmi Chaos King bile onun sadece küçük bir parçasıymış

@Nabu
hocam Oblivion Living Tribunal'dan daha üst bir güç değilmi Chaos King bile onun sadece küçük bir parçasıymış
Chaka Was eventi çok deli saçması bir şey Oblivion o even Then önce Infinity ı yenemeyen, Eternity e abi diyen bir varlık. Sağlam ve full yetki LT daha güçlüdür bence

@Nabu

Vs Battles Comicvine gibi forumlarda bazıları Oblivion ve Pralaya'nın PR Beyonder'dan bile güçlü olduğunu söylüyorlar varoluşun dışında oldukları için hocam

@Kingpin PR Beyonder çok abartılmış bir şey zaten. Çoğu kişinin sandığı gibi bir şey değil o . Ancak Oblivion'ı da o seviye de görmüyorum. Pralaya'nın söylemler olarak bakınca olabilitesi var ancak istikrarsız ve tek gösterimlik olması sebebiyle çok ciddiye almıyorum.

@Nabu Bütün DC omniverse'u Pralaya'dan doğmadım hocam.JM Dematteis Pralaya'nın Presence'in avatatarı olduğunu söylemiş hatta.

@Kingpin Ben sana Pralaya'nın yapabildikleri ya da yapamadıkları ile ilgili bir şey demedim zaten ben istikrar ve süreklilik olarak bakıyorum. Yazarlar kıçı sıkışınca Presence'ın avatarları, uzantıları deyip yapıştırıyorlar. Adamın 30-40 tane avatarı olacak bu gidişle. Ben sana Pralya onu yapmamıştır, şunu yapmıştır demedim zaten.

ancak istikrarsız ve tek gösterimlik olması sebebiyle çok ciddiye almıyorum.

WPOTC çok zayıf kalıyor be..
"THE GODDES OF THE VOID?" Cümlesi savaşın sonucunu açıklıyor