Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Rune King Thor vs True Form Darkseid

Valla forumlarda ve videolardaki gibiyse getir götürünü yapar
Anti life equation'lu hali olabilir o videodaki tam anlayamadım. Ben ekstra guc almamış halinden bahsediyorum ve bu hali multiversal değil. Multi universal falan diyebiliriz.

@Nabu

Siz ne düşünüyorsunuz ? Gerçekten arkadaşların dediği gibi konudaki RKT çok mu aşağıda kalıyor ? Ben katılmıyorum da yorumlara. İyi bir savaş olur bence.

İki tarafın da çok zorlanacağını düşünüyorum. Karar vermesi zor. Çok bilgili de değilim. O yüzden yenişemezler diyorum.

True form biraz ağır galiba.Çok da eşit olmamış.Darkseid orta-yüksek zorlukta alır.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Gerçekten arkadaşların dediği gibi konudaki RKT çok mu aşağıda kalıyor ? Ben katılmıyorum da yorumlara. İyi bir savaş olur bence.
Bence çok aşağıda kalıyor
TF Darkseid >> PC Darkseid >> MA Darkseid >= RKT gibi
Hocam bir ara Supo ve Shazam gibi Darkseidin en güçlü formlarını da ele alsanız harika olur, hem kafalar karismaz hemde Türkçe düzgün bir liste sahibi oluruz. Hem de okuması zevkli olur.

Bence çok aşağıda kalıyor
Konudaki itemler ve bu şartlar altında mı ?

Bir de neden bu kadar üste koydunuz ki? Tamam TF'yi bir kenara koyalım ama PC Darkseid, Anti Life Equation vs. ekstra bir güç almadan nasıl zorlanmadan yenebilir ki bu konudaki RKT'yi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konudaki itemler ve bu şartlar altında mı ?
İtemler ile biraz savaş koyabilir ama yine de çoklu galaksi ve üstü bir feat göstermemiş adamı multiversal ya da multi-universal birinin karşısına çıkarmak pek akıl kârı değil. RKT nigh-universal ya da universal hatta universal + olsa bile gene sikleti aşağıda kalıyor.
Pre Crisis Darkseid'ın kendisinden güçsüz rakibi olan pre Crisis Superman yani Gümüş ve Bronz Çağ Superman'in kendisi zaten RKT'den güçlüyken Darkseid'ın olmaması saçma olurdu.

çoklu galaksi ve üstü bir feat göstermemiş
Destroyer armor'lu odin'in nigh universal seviyelerinde gezmesi bence bu konudaki RKT'nin universal+ olduğunu gösterir. Bence demeyi pek sevmem ama bariz bu seviyede olur yani.

Yine standart Thor'un bile, kafaya koyduğunda kendisinden çok üst tier karakterlere zorluk çıkaran biri olması, bu vs'de ona şans verir diye düşünüyorum. Özellikle bu mentalitede iken..

pre Crisis Superman yani Gümüş ve Bronz Çağ Superman'in kendisi zaten RKT'den güçlüyken
Bu durumdaki bir RKT'yi yenebileceğini sanmıyorum PC Superman'in..

Yine standart Thor'un bile, kafaya koyduğunda kendisinden çok üst tier karakterlere zorluk çıkaran biri olması, bu vs'de ona şans verir diye düşünüyorum. Özellikle bu mentalitede iken..
Aynı mantalite Darkseid için de geçerli.

Destroyer armor'lu odin'in nigh universal seviyelerinde
lafta kalıyor biraz aslında. Yani daha önce de konuşmuştuk. Odin'in o kadar hazırlanıp Celestial'a verdiği hasarı Sue Storm da veriyor :D Maalesef o konuda Odin'in karizma çok yara aldı.

Bu durumdaki bir RKT'yi yenebileceğini sanmıyorum PC Superman'in..
PC Superman'in featleri çok daha iyi ve daha elle tutulur. Sonsuzluğu, Marvel kavramı ile Eternity ile Infinity kırdı PC Superman.. Evrensel ötesi bir varlıktı adeta. Hadi tüm itemlerle Supe' e rakip oldu diyelim. O Supe'ü yanındaki arkadaşları ile beraber dövebilen adama RKT'nin çok da gideri olmayacağı kanaatindeyim.

@Nabu

Evet, feat olmadığı için bunların ötesinde bir şey yazamayacağım RKT için :( Keşke hikayesi biraz daha devam etseydi. Odin'in zorlanarak üstesinden geldiği her şeyi adeta eforsuz, kılını kıpırtatmadan, çok kolay yapıyordu. Çok daha üst level tier'lara ulaşırdı eminim :(

@Norrin Radd Yani haklısın elbette, potansiyeli nerelere ulaşabilirdi o kısım boş bırakıldı. Ama Odin'in yaptığı bir şeyi eforsuz yapmak seni evrensel sınırların dışına koymuyor çünk Odin'in kendisi zaten evrensel + ve üzeri bir perspektife kadar çekilip oradan baktığında çok matah şeyler değil. Çoklu evren ya da çokluevrensele doğru geldikçe ise iyice anlamını yitiriyor o sebeple RKT'nin koyabileceği mücadele seviyesini kestirmek sorun oluyor.