Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Samurai 8: Hachimaru Den

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
599-050519_Page_Header_2000x800.jpg
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2019

Bitiş Tarihi: Devam ediyor.

Mangaka: Kishimoto, Masashi (Öykü), Ookubo, Akira (Çizim)

Dergi: Shounen Jump

Türler: Aksiyon, Samuray, Bilimkurgu, Shounen

Cilt: 0(devam ediyor)

Bölüm Sayısı: 13(devam ediyor)

Koşamaz! Katı yemek yiyemez. Hachimaru adındaki çocuktan daha zayıf olamazsın. Ama onun hayali bir samuray olmaktır. Babasının yardımı olmadan hayatta kalamayacak bir çocuk için, bu hayal tamamen imkansız görünüyordu. Ama karşısına çıkan kedi samuray, onun hayatını tamamen baştan sona değiştirecek. Efsanevi bir manga yaratıcısı Masashi Kishimoto ve onun yükselen asistanı size bu bilim kurgu samuray destanını sunmak için bir araya geldi.

Yani hoş yanları olsa da şimdilik çok matah bir şey yok. Fakat yine de okutturuyor kendisini. Ama kritik bir dönemece geldi gibi seri buradan sonra olacaklar önemli bu serinin devamlılığı açısından diye düşünüyorum.

Seri axed(baltalanmış) olmuş sanırım. Üzücü böyle Og mangakaların serilerinin iptal edilmesi. Beelzebub ve Psyren'in mangakalarının serilerine de olmuştu ama Kishimoto gibi birine böyle yapacaklarını pek düşünmemiştim. Kishi'nin Jump içinde Oda ve Togashi kadar nüfuzunun olmaması üzücü.

Seri hakkında karakter tasarımlarının ve dövüş sisteminin çok karışık ve göze hoş gelmemesi etkili diye düşünüyorum.