Reed fazla bence bu gruba her türlü reed diyorum
Uchiha Madara Devrimci Baykuş Üstat Kullanıcı 5 Ara 2019 #21 Reed fazla bence bu gruba her türlü reed diyorum
Flyjin Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 6 Ara 2019 #22 Kimi destekliyorsuuz sorusuna cevap olarak tabii ki Minato diyorum. Kim kazanır dersen Shikaku, Urahara, Meruem, Minato, Shikamaru ve Itachi sonlara kalırlar ama sonunda Shikaku alır affetmez.
Kimi destekliyorsuuz sorusuna cevap olarak tabii ki Minato diyorum. Kim kazanır dersen Shikaku, Urahara, Meruem, Minato, Shikamaru ve Itachi sonlara kalırlar ama sonunda Shikaku alır affetmez.
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 6 Ara 2019 #23 Flying Raijin' Alıntı: Kimi destekliyorsuuz sorusuna cevap olarak tabii ki Minato diyorum. Kim kazanır dersen Shikaku, Urahara, Meruem, Minato, Shikamaru ve Itachi sonlara kalırlar ama sonunda Shikaku alır affetmez. Genişletmek için tıkla ... Ben de malum şahısı desteklesem de Urahara alır diye düşünüyorum.
Flying Raijin' Alıntı: Kimi destekliyorsuuz sorusuna cevap olarak tabii ki Minato diyorum. Kim kazanır dersen Shikaku, Urahara, Meruem, Minato, Shikamaru ve Itachi sonlara kalırlar ama sonunda Shikaku alır affetmez. Genişletmek için tıkla ... Ben de malum şahısı desteklesem de Urahara alır diye düşünüyorum.