Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Sayısız Kez İzlediğiniz Filmler

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
Herkesin tekrar ve tekrar izlediği filmler vardır gerek kendi isteğiyle gerekse televizyonda ne bulduysa sizinkiler hangi filmler.
-------------------------

Tam emin değilim ama Yüzük Kardeşliği filmini bir 5 6 kez izlemişimdir gerek televizyonda gerekse bilgisayarda.
Se7en çok sevdiğim bir film, önem verdiğim insanlarla gerek onlara da izletme amacıyla tekrar ve tekrar izledim sanırım 5 kez izlemişimdir.

Avengers sürekli önüme çıktığı için birkaç kez izlemişimdir.

Pek çok Hint filmi. 3 İdiots ve Shakrukh Khan & Kajol ikilisinin muhteşem filmleri. Özellikle de Dilwale Dulhania Le Jayenge.

Canım çekti yine ya :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Braveheart, Matrix Serisi, LoTR Serisi, The Family Stone, Cem Yılmaz Filmleri, DC Animasyonları ... Genelde tekrar izlemeyi seven biri olduğumdan buraya çok şey girebilir ama şimdilik bu kadar.

Sihirbazlar Çetesi'ni 4 kez falan izledim.
Daha Hızlı Daha Öfkeli'yi de bir o kadar izledim.

Bebek Firarda, Tavuklar Firarda, Buz Devri ve Aslan Kral'ı aşağı yukarı 10'ar kez izlemişimdir.

Cem yılmaz filmlerini özellikle Arogu 30 kere izlemişimdir.(oturup değil genelde yanda oynar, belki 50 bile olmuştur.) The Matrix(ilk filmini sadece tekrar tekrar izlerim) ve Shrek serisi. Bunu netflix sahibi olmadan önce 5-6 kez baştan dönmüştüm ama netflix sağ olsun bu alışkanlığımı ondan fazla izlettirerek geri döndürdü.

Hızlı ve öfkelinin çıkan tüm filmlerini 2-3 defa izledim ve Evde tek başına filmini 2 kere :erosennin1:

Bilerek hiçbir filmi birden fazla izlemedim. Sıkıldığım zamanlarda Tv'de dolaşırken daha önceden izlediğim film dışında hiçbir şey olmayınca mecburiyetten izledim.

5 kasımda geleneksel olarak V for Vendetta
Onun dışında çok ama çok sevdiğim filmleri en fazla 2 kere izlemişimdir. Diğer filmlerden çok farklı olarak yorumladığım için ulaşılması zor olarak nitelendirmeyi tercih ediyorum ve o film benim için tekrar efsaneleşiyor.

Harry Potter Zümrüdü Anka.
Karayip Korsanları 4.
Kara Şövalye.
Batman.
Ace Ventura.

Moderatör tarafında düzenlendi: