Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime Sizce En İyi One Punch Man Savaşları Hangileri?

Sizce En İyi One Punch Man Savaşları Hangileri?

• Saitama vs Boros

• Tatsumaki vs Psykorochi

• Garou vs 8 A Sınıfı

• Garou vs Kara Parıltı

• Garou vs Orochi

• Garou vs Genos + Bang + Bomb

• Suiryu vs Saitama

• Suiryu vs Canavarlar

• Saitama vs Yer Altı Krallığı (Animenin 1. sezonunda rüyasında kapıştığı yaratıklar)

• Ses Hızında Sonic vs Genos

• Yeni Güncelleme Almış Genos vs Saitama

• Lisanssız Sürücü vs Derin Deniz Kralı

• Melzargard vs S Sınıfı Kahramanlar

• Çocuk İmparator vs Anka Kuşu Adam

• Garou vs Overgrown Rover

• Garou vs Royal Ripper + Bug God

• Garou vs Suiryu (Animenin OVA bölümündeki dövüş)

• Platinum Sperm vs Monster Garou

• Zombieman vs Pureblood

• Genos vs G5

• Uyanış Öncesi Garou vs Bang

• Saitama vs Monster Garou

• Flashy Flash vs Hellfire Flame + Gale Wind

• Deep Sea King vs Kahramanlar (genel karşılaştığı tüm kahramanlar)

• Saitama vs Sinek

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Konu buradakiyle aynı. Sadece OPM versiyonu :D

Unuttuklarımı diğer seçeneğinde oy verip, mesajınızda belirtebilirsiniz.

Ayrıca bu savaşlar arasında sevmediğiniz, daha iyi olabilirdi dedikleriniz varsa bunları da yorumlarınıza ekleyebilirsiniz.
saitama-one-punch-man.gif

Öncelikle yıkım dolu ve gösterimli dövüşlere bayılırım o yüzden genelde büyük ölçek dövüşler öne çıkabilir.

Saitama vs Boros
Tabii ki burada olacaktı. :D Serideki tartışmalı bir şekilde en epik dövüş. Saitama'yı hafife almayan ilk düşman. Biraz üstüne düşünüyorum da ilk okuyanlar ne heyecanlanmıştır. :D

Tatsumaki vs Psykorochi
Webcomic'te olmayan bir dövüş. Şu jete dönüşme kısımlarını çıkarırsak bence çok zevkliydi. Tam tasvir ettiğim dövüş tipi. :D

Garou vs Darkshine/Blackluster
Önce webcomic'te okuyup sonra mangada okuduğum bir dövüş. Garou'nun uykudan uyanması, tekniğini ilerletmesi, limitini kırması falan çok güzeldi.

Garou vs Overgrown Rover
Aslında Orochi ile arasında kaldım. Genel olarak Garou'nun canavarların karargahına indikten sonraki tüm dövüşleri güzel. Ama kendisini bana daha da sevdirten özel dövüşlerden bu o yüzden onu koydum. :D

Garou vs Saitama
Valla daha bitmedi ama webcomic versiyonu harikaydı. Mangada bu dövüşü ne kadar bekledim kim bilir. Senelerce bekledim galiba. :D Yani, fena değil. Daha güzelleşmesini umuyorum ama sırf webcomic versiyonu bile buraya girerdi. O yüzden koymam lazımdı.

En zorlusu ve en epik dövüşü(Bence tabi) olduğu için oyumu Saitama'ya cehennemi yaşatan dövüş olan Saitama vs Sineğe veriyorum.

Webcomic, Manga, Anime birbirlerinden ayrılıyorlar. O yüzden birini seçip onla devam edeceğim tutarlılık olsun diye. Bu da manga olacak

Seçeneklere bakmadan favorilerimi yazacağım, seçeneklerde çıkarsa ne ala.

1. Garou Vs A-B Sınıfı Kahramanlar : Bence en güzel dövüştü bu. Epik ve büyük değildi belki ancak saçmalıklar, redrawlar, power creep olmadan da bu evrende taktiksel dövüş olabileceğinin kanıtı idi.

2. Suiryu Vs Saitama ve Akabinde Suiryu Vs Gouketsu onun akabinde Suiryu ve Lightning Max ile Sneck'in 3 Kargaya karşı dövüşü sonra bakuzanla dövüşmeleri vesaire hepsi güzeldi. Zaten 1. sıraya yazdığım da bu olaylardan sonra oluyordu.

3. Genos Vs Saitama : Tam bir savaş bile denemez ancak mangada çizim ve anime de animasyon olarak çok güzeldi.

4. Çocuk İmparator Vs Anka Kuşu Adam (redrawlar öncesi özellikle) gene taktiksellik ve gerilimin ön plana çıktığı bir dövüştü. Çocuk İmparator şimdi bitti bitecek derken kaynaklarını çok iyi kullanarak , iyi stratejilerle galip geliyordu.

5. Buraya çok dövüş girebilir

Garou Vs Metal Bat

Saitama Vs Boros

Flashy VS ninja kardeşler

Garou Vs Orochi

Saitama Vs Orochi (redraw öncesi hali)

Her ne kadar seriyi saçma yerlere götüren ilk dövüş olduğu için Boros dövüşünü sevmesem de serideki ilk epik dövüş olduğundan hadi 5. olarak da onu seçeyim.

Pelerinli Keltoş vs Sinek.
Bu tarz fightlar daha akılda kalıcı oluyorlar kendince bir anlamı olduğu için. Orada herkes Saitama ile yeterince empati kurabilmiştir büyük ihtimalle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anka Kuş vs Çocuk Adam
Saitama vs Sinek (Oyum)
Metal Sopa vs Garou
Tatsumaki vs Psykorochi

Kimse kusura bakmasın serinin en tatsız fightlarından birisi maalesef Saitama vs Monster Garou