Öncelikle yıkım dolu ve gösterimli dövüşlere bayılırım o yüzden genelde büyük ölçek dövüşler öne çıkabilir.
Saitama vs Boros
Tabii ki burada olacaktı.

Serideki tartışmalı bir şekilde en epik dövüş. Saitama'yı hafife almayan ilk düşman. Biraz üstüne düşünüyorum da ilk okuyanlar ne heyecanlanmıştır.
Tatsumaki vs Psykorochi
Webcomic'te olmayan bir dövüş. Şu jete dönüşme kısımlarını çıkarırsak bence çok zevkliydi. Tam tasvir ettiğim dövüş tipi.
Garou vs Darkshine/Blackluster
Önce webcomic'te okuyup sonra mangada okuduğum bir dövüş. Garou'nun uykudan uyanması, tekniğini ilerletmesi, limitini kırması falan çok güzeldi.
Garou vs Overgrown Rover
Aslında Orochi ile arasında kaldım. Genel olarak Garou'nun canavarların karargahına indikten sonraki tüm dövüşleri güzel. Ama kendisini bana daha da sevdirten özel dövüşlerden bu o yüzden onu koydum.
Garou vs Saitama
Valla daha bitmedi ama webcomic versiyonu harikaydı. Mangada bu dövüşü ne kadar bekledim kim bilir. Senelerce bekledim galiba.

Yani, fena değil. Daha güzelleşmesini umuyorum ama sırf webcomic versiyonu bile buraya girerdi. O yüzden koymam lazımdı.