Vs tartışmalarını birçoğumuz seviyoruz. Ama tartışma ortamı keyif verirken bazen ise çekilmez bir hal alabiliyor. Bu tartışmaları çok keyif veren veya nefret edilen bir noktaya getiren ise tartışılan evrenin kendisi olabiliyor. Bu sebeple size göre hangi evren tartışma açısından en uygun ortamı bize sunuyor?
Bu konuyu daha iyi değerlendirmek için soruyu birkaç mini probleme çevirmenin faydası var diye düşündüm. Mini problemler ise;
-Bize sunduğu VS featleri açısından en uygun evren.
-Güç dengesini çok iyi tutarak VS tartışmalarına en çok yardımcı olan evren.
-Evren içinde belirli karakterlerin bir dövüş sırasında kim kazanırdı sorusunu hikaye sürecinde sorup bu vs hype’ını okuyucularına en iyi aşılayan evren.
-Multi evren VS tartışmalarına en uygun evren.
-Sizin VS tartışmaktan tartışmaktan en keyif aldığınız evren.
Ve hepsini toplarsak;
-Genel olarak VS tartışmasını en uygun bulduğunuz evren.
Sizce hangisidir?
Dipnot: Herbir mini problemi cevaplayıp, en son genel cevabı verirseniz tartışma açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bu konuyu daha iyi değerlendirmek için soruyu birkaç mini probleme çevirmenin faydası var diye düşündüm. Mini problemler ise;
-Bize sunduğu VS featleri açısından en uygun evren.
-Güç dengesini çok iyi tutarak VS tartışmalarına en çok yardımcı olan evren.
-Evren içinde belirli karakterlerin bir dövüş sırasında kim kazanırdı sorusunu hikaye sürecinde sorup bu vs hype’ını okuyucularına en iyi aşılayan evren.
-Multi evren VS tartışmalarına en uygun evren.
-Sizin VS tartışmaktan tartışmaktan en keyif aldığınız evren.
Ve hepsini toplarsak;
-Genel olarak VS tartışmasını en uygun bulduğunuz evren.
Sizce hangisidir?
Dipnot: Herbir mini problemi cevaplayıp, en son genel cevabı verirseniz tartışma açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: