Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Slam Dunk Rüya Takımın

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Slam Dunk izleyenleri rüya takımlarını kurmaya davet ediyorum. Ancak seçtiğiniz oyuncuları neden seçtiğinizi de açıklayınız. Sadece rüya takımınızı kurmaya gerek yok, isterseniz "X ismini seçmek isterdim, X ismi de çok iyiydi ancak şu nedenden almadım da diyebilirsiniz." Bir de koç seçmelisiniz tabii ki.

Benim takımım.

Oyun Kurucu: (Kaptan)

3fe8cd6d8823f3d1b52df7d1dc44ea85.jpg

Maki Shinichi

Sadece oyun kurucu yetenekleri değil savunma ve pota altı yetenekleri de üst düzey olduğu için bu mevki için seçimim Kainan takım kaptanı Maki'dir. Aynı zamanda tecrübeli ve üst düzey bir kaptan.

Şutör Gard:

sawakita-rukawa_thumb.jpg

Eiji Sawakita

Bu mevkide üst düzey bir performans sergileyebiliyor. Aynı zamanda forvet oynayabilmesi onu hem içeride hem de dışarıda büyük bir tehdit yapıyor bu sebeple kendisini seçiyorum.

Kısa Forvet:

5555993-145-16.jpgk.jpg

Akira Sendoh

Yetenek bakımından serinin en üst düzey potansiyellerinden birisi. Bireysel yetenekleri üst düzey olmasına rağmen kendisi çok da iyi bir takım oyuncusu. Gerektiğinde içeri zorlayabilme yeteneği ve beklenmedik anda beklenmedik bir kişiye attığı paslar sebebiyle kendisini kısa forvet olarak seçiyorum.

Uzun Forvet:

654a737caaf9874f2f3b076ab348b16d.png

Hanamichi Sakuragi

Muhtemelen serinin en yetenekli kişisi. Basketbol hakkında hiç bir şey bilmemesine rağmen, sürekli kısa süreli antrenmanlar ve fiziksel yetenekleriyle en iyilere bela oldu. Serinin sonuna gelindiğinde tecrübe eksiğini de fazlasıyla kapattı. Kendisi kısa forvet olarak seçtiğim Sendoh'dan kısa olsa da bu mevki için daha doğru bir seçim. Güç, defansif yetenekler ve pota altı gibi oyunlarda Sendoh'dan üstün.

Pivot:

33d027d0c13d7903e322aba152701e8b78d0286d_00.jpg

Hiroshi Morishige

Kendisi tambir hayvanat. İlk yılı olmasına rağmen fiziksel gücü tüm açıklarını kapatıyor. Sakuragi ile çarpıştığı anda Sakuragi yeri öpmüştü ve bu herifin oynadığı oyunu da görünce ne kadar tehlikeli bir rakip olduğunu anlamıştı. Potanın üstünde 15 yaşında 100 kiloluk bir hayvanat olarak uzun süre asılı da kalıyordu. Pivot olarak daha ilk senesinde serinin en iyi olduğunu göstermişti bile. Muhtemelen 3. senelerine gelindiğinde Sakuragi ve Rukawa'nın başına bu eleman bela olacaktı. Fiziksel kuvvet bakımından serinin de en üstündeki kişisi dolayısıyla pivot için en iyi seçeneğim o.

Koç

tumblr_p60udvkdbD1x23jpwo1_1280.jpg

Anzai Sensei

Her ne kadar takımda aklı başında elemanlar olsa bile. Morishige ve Sakuragi gibileri daha iyi idare edebilmek için arada bir Beyaz Şeytan arada bir babacan tavırlı Anzai Sensei bu rol için tek seçenek.

"Rüya Takım" tabirinden kasıt en sevdiğimiz oyuncular olmaları mı yoksa pozisyonlarında en iyi olduklarını düşündüklerimiz olmaları mı ? Yoksa bu ikisinin karışımı bir şey mi ?

"Rüya Takım" tabirinden kasıt en sevdiğimiz oyuncular olmaları mı yoksa pozisyonlarında en iyi olduklarını düşündüklerimiz olmaları mı ? Yoksa bu ikisinin karışımı bir şey mi ?
Sana göre en ideal takım. İstersen o mevkinin en iyilerini seç. İstersen şu kişi bu mevkide de oynar deyip onu başka mevkiye çek. Misal ben Mitsui’yi şutör alacaktım. Sendoh’u da takıma alabilmek için Sawakita’yı aldım oraya. Favorilerin olunca işin içine biraz duygu da giriyor. Şöyle düşün abi bir takım kur ve yenilmez olsun.

En Sevdiklerimden yapacak olsaydım:

PG - Miyagi
SG - Maki
SF- Sendoh
PF- Hanamichi
C- Hanagata

Koç: Anzai

Kendi Pozisyonunun En İyileri:

PG-Maki
SG- Sawakita
SF- Sendoh (Ya da şampiyon takımın ace oyuncusu)
PF- Masashi
C- Morishige

Eğer en uyumlu ve durdurulamaz takımı kendi basketbol anlayışım ile sahaya koyacaksam eğer

PG - Sendoh
SG - Maki
SF - Atsushi Tsuchiya (tahmini)
PF- Masahi Kawata
C- Hanagata